İş Yerinde Tbt Açamıyorum?
-
özel bir bankanın genel merkezinde çalışıyorum. çok yüksek bir güvenlik ağı var. önceleri tbt girebiliyordum. Şimdi ise
sayfanın mahkeme kararı ile kapatıldığı yazısı çıkıyor? süperonline sayfası olarak. bu durumu nasıl düzelte bilirim?
işyerinde diğer bilgisayarlarda denedim açılıyor. ancak bende böyle?

-
ne zamandan beri böyle hocam?
-
ayrıca bende bilgisayarımdan www.tahribat.com die giremıyorum mecburi olarak www1.tahribat.com giriyorum..başka türlü hata verıyor bana
-
ne hatası veriyor? zamanında dnsleri host dosyasına eklediyseniz ondan dolayı olabilir...
Host dosyasından gerekli yerleri silin...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
ne zamandan beri böyle hocam?
-----------------------------2 hafta filan...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------ne hatası veriyor? zamanında dnsleri host dosyasına eklediyseniz ondan dolayı olabilir...
Host dosyasından gerekli yerleri silin...
-----------------------------The system cannot find the path specified.
-
biraz sallicam ama belki işe yarar www.vtunnel.com dan gir
bu güvenlik önlemi olabilir çünkü ben de staj yaparken websense yüzünden giremiyodum keywords teki hack ibaresi yüzündendi sanırsam..
-
ttnetin uygulaması superonlineya geç ulaşıyo galiba, site açıldı daha kapatma kararı yeni gelmiş =)
-
Rene hocanın dediklerine bakın eğer hiç giremezseniz nette UltraSoft diye bi program var.. Onunla youtube bile girersin..
-
Giremeyen arkadaşlar cmd.exeyi açıp
ipconfig /all
yazıp ordaki dns sunucularını paste edebilir mi?
-
yaw kardeşim hadi seninki şirket pcsi.Ben bu mına kodugum sitesine ne yapsam etsem giremiyorum :@ www.thegenius.us
Konu tbt olunca yardıma koşan çok oluyor ondan birde bu kanalda dile getirmek istedim.Akla mantığa gelecek herşeyi denedim tuneller,open dnseler,proxyler lan herşeyi denedim yaa herşeyi.Bir tek format attıktan sonra üç beş gün kadar girebiliyorum sonra bir gidiyor tekrar aynı makara.. Yardım edin yaa :D