folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Yerinde Tbt Açamıyorum?

İş Yerinde Tbt Açamıyorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    http://www.thegenius.us/ giriyo hocam direk portalına yönlendiriyo açılıyo site bi kaç pc de denedim.. Sitenin açılması falanda geç değil o zaman ya browser da ya makinede virüsümsü bişiler olabilir format attıktan sonra tekrar oluyo diyorsun belki yedeklerin i yüklerken oradada virüs olabilir orayı bi sağlam scanla önce bi farklı browser dene temp'leri falan sil .. baktığım tüm browserlarda şak die açıyo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

patronun eski cwcilerden olmasın?

edit: Dnsler askıda kalmış olabilir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Giremeyen arkadaşlar cmd.exeyi açıp

ipconfig /all 

yazıp ordaki dns sunucularını paste edebilir mi? 

-----------------------------

Yakarız Bu Gezegeni...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

1- Agalar host dosyasındaki IP leri güncelleyin eğer site engelli ise IP config comutu yanlış IP verebiliyor ( yönlendirilen sitenin IP si ) başıma bir iki kez geldi

O yüzden güncel server IP leri almak için sitenin IP sini

www.centralops.net.co 

adresinde "domain dosier  " linkine wwsini yazıp host dosyasını güncelleyin...

bir iki ay önce tarikatın serveri deişmiş haberim olmadan 3-4 gün girememiştim. MAC osx den girince ( onda VPN kurmuştum ) durumu çakozlamıştım :P

2- ya da VPN kurun ben HOTSPOTSHIELD kullanıyorum hiç kasmayın...

3- Daha iyi bir çözüm varsa söyleyin... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2435 Toplam Mesaj: 15