İşaretlemediysem Ne Olur ?
-
S.a müridler bugun girdigim aof matematik sınavım cok iyi geçti fakat aklımda bi soru var cevap kagıdına kitapçık kodunu işaretledim mi işaretlemedim mi
işaretlemediysem ne olur ??
( Kitapcıgın üstüne adim soyadım sınaw no sıra no hepsi yazıyor zaten )
Yardımlarınızı ihtiyacim var müridler
-
Geçersiz sayılabilir hocam
-
boş kağıt vermiş olursun.
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------
Geçersiz sayılabilir hocam
-----------------------------Hocam Teslim ettigimiz kitapcıkta adim soyadım herşey yazıyor zaten bi cevap kağıdında emin değilim bunu ögrenebilecegim herhangi bi adres vs vs yer varmı
-
İşaretlemediysen sınavın geçersiz sayılıyor.
-
öncelikle suç senin olduğu kadar gözetmeninde üstündedir . bakması lazımdı . bakıp düzeltmiş olabilir diyecem ama sanmıyorum .
-
yukarda editlemedim buraya yazıyorum yaptığım araştırmalarda rastladığım yazıyı c-p yapıyorum buyur .
arkadaşlar bugün aöf'yi aradım ve işaretlenmemiş olmasının hiçbir sorun çıkarmayacağını, sadece sınav sonuçlarını geç öğrenme ihtimalinin olacağını söylediler. -
yanlış işaretlediysen sorun çıkar ama boşsa bişey olmaz.
-
sağolun müridler işte işaretledim mi işaretlemedim mi kafamda karıncalanmalar oluyor
Gözetmenlerin bilhaski kontrol etmeleri gerekiyormuş öyle bi durumda uyarırlardı galiba ....
-
işaretlemişsindir hocam. gözetmenlere talimat veriyorlar. sırayla belirli dakikalarda dolaşıp kontol ediyorlar.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
işaretlemişsindir hocam. gözetmenlere talimat veriyorlar. sırayla belirli dakikalarda dolaşıp kontol ediyorlar.
-----------------------------inşallah hocam