İşaretlemediysem Ne Olur ?
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
yukarda editlemedim buraya yazıyorum yaptığım araştırmalarda rastladığım yazıyı c-p yapıyorum buyur .
arkadaşlar bugün aöf'yi aradım ve işaretlenmemiş olmasının hiçbir sorun çıkarmayacağını, sadece sınav sonuçlarını geç öğrenme ihtimalinin olacağını söylediler.
-----------------------------çok özürdiliyorumda burada bu kadar bilmiş bilmiş iptal olur sayılmaz geçersiz diyen arkadaşlar neye göre bunu demişler ? nerelerinden atmışlar nerelerine ağız çizmişler ?
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------tosun bunu yazdı:
yukarda editlemedim buraya yazıyorum yaptığım araştırmalarda rastladığım yazıyı c-p yapıyorum buyur .
arkadaşlar bugün aöf'yi aradım ve işaretlenmemiş olmasının hiçbir sorun çıkarmayacağını, sadece sınav sonuçlarını geç öğrenme ihtimalinin olacağını söylediler.
-----------------------------çok özürdiliyorumda burada bu kadar bilmiş bilmiş iptal olur sayılmaz geçersiz diyen arkadaşlar neye göre bunu demişler ? nerelerinden atmışlar nerelerine ağız çizmişler ?
Az önce sınavdan geldim hoca kuralları okurken söyledi. -
bende bir defasında unutmuştum açık öğretime hitaben durumu bildiren bir dilekçe yazmıştım görvliler öyle tavsiye etmişlerdi nolur nolmaz diye sonuçlar gelmişti bana bi sorun olmamıştı
-
geçersiz
-
sınavda iken görevliler tek tek dolaşıp bakıyorlar ona merak etme işaretlemetenleri uyarıp işaretlemelerini istiyorlar gezmeseler bile sen teslim edip çıktıktan sonra onları tek tek kontrol ediyorlar işaretli olup olmadığını işaretlemeyen olursa onlar işaretliyorlar şimdiye kadar 2 kez unuttum ben ilk başta işaretlemeyi sonra görevli dolaşırken uyardı işaretle diye için rahat olsun öyle bişey olsaydı görevli uyarırdı ;)
-
İşaretleme yapmasaydın bence de uyarırlardı. Fakat bunu gözden kaçırmışlar ve sen çıktıktan sonra fark ettilerse kitapçık kodunu kendilerinin işaretleyeceklerini sanmam. Böyle bi durumda da; diğer tüm optik okuyucu ile sonucu analiz edilen sınavlar gibi geçersiz sayılır. İnşallah işaretlemişsindir ki kuvvetle muhtemel işaretlemişsindir gibi..
-
bugün kitapçığın arkasını okudum işaretlemediysen kurul toplanıp bi karar veriyormuş geçerli olsun mu yoksa iptal edelimmi diye seninde bişey yapmana gerek yokmuş dilekçe versen de geri dönmezlermiş