İse Yarayacak Bazi Pc Komutlari..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    yazıkk cocuga ya :S:|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Tmm olum sakin ya.. 
    Belgeye falan gerek yok :) 

Bu kadar alıngan olma burda..
    Tarikat burası ..bi destursuzluk yapmışsan taşak geçer millet :)
    ..ki hiçbir mürit yoktur ki tarikatta taşak geçilmeden yola gelmiş olsun :) 
    Alışırsın yani tabi banlanmaz ve alışmaya çalışırsan :) Hadi KİD.

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Velevki Geyik :)

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkefhacker
    kafkefhacker's avatar
    Erkek
    İNŞ. yani kuralları tam bilmiyorm...okudum ama aklımda kalmayan olmuşturr  zamanla inş kalmaz  hatamızz...

Y4 S3V Y4 T3RK 33T.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

Sehabe bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet başlık büyük, daha önce verilmişse silinir verilmemişse başlık düzeltilir veya silinen konuları fazlaysa banlanabilir. da siz neden adamın banlanma durumunu tartışıyosunuz. 10-12 tane banlanır-silinir içerikli ileti var. kimsenin size banlarken bişey soracağını sanmıyorum.

+11111
    ne yapılacağına bırakında yoneticiler karar versin heralde siz sırf sitede aha bunun konusu silinir bunun konusu buyuk harfle yazılmıs hatalı demek için bekliyorsunuz.  

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    bu da başka bi dalga Allahım ya..
    Sende sitede millete neyi yapıp neyi yapmamalarını gerektiğini
    söylemek, yöneticilere havale etmek yada göze batmak için mi bekliyorsun? BGY..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

Sehabe bunu yazdı:
    evet başlık büyük, daha önce verilmişse silinir verilmemişse başlık düzeltilir veya silinen konuları fazlaysa banlanabilir. da siz neden adamın banlanma durumunu tartışıyosunuz. 10-12 tane banlanır-silinir içerikli ileti var. kimsenin size banlarken bişey soracağını sanmıyorum.

sende  haklısın hocam ...konu  dehset verıcı  bı sekılde  hıt  almaya devam edıyor :d

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    adamgibi dün imzan üzerinden reelde prim yaptım imza hakkını helal et :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkefhacker
    kafkefhacker's avatar
    Erkek
    silinmesi için sebep yoktur herlde..:S

Y4 S3V Y4 T3RK 33T.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:
    bu da başka bi dalga Allahım ya..
    Sende sitede millete neyi yapıp neyi yapmamalarını gerektiğini
    söylemek, yöneticilere havale etmek yada göze batmak için mi bekliyorsun? BGY..

bu nasıl bir mantık ya herkesin bu sitede gorevi var konunun hatalı olup olmadığına yonetici karar verir cünkü bu onun gorevidir. ha bir kere soylersin yonetici gormemişse gormus olur. bunu benim soylememe gerek yok olması gerekende bu zaten.
    goze batmak olayına gelince şimdiye kadar bunu bir turlu yapardım buna emin ol boyle aptalca birseyede gerek yokta zaten sen beni tanısan ne olur ki?

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
Toplam Hit: 6594 Toplam Mesaj: 50