İse Yarayacak Bazi Pc Komutlari..
-
yazıkk cocuga ya :S:|
-
Tmm olum sakin ya..
Belgeye falan gerek yok :)Bu kadar alıngan olma burda..
Tarikat burası ..bi destursuzluk yapmışsan taşak geçer millet :)
..ki hiçbir mürit yoktur ki tarikatta taşak geçilmeden yola gelmiş olsun :)
Alışırsın yani tabi banlanmaz ve alışmaya çalışırsan :) Hadi KİD. -
Velevki Geyik :)
-
İNŞ. yani kuralları tam bilmiyorm...okudum ama aklımda kalmayan olmuşturr zamanla inş kalmaz hatamızz...
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------
evet başlık büyük, daha önce verilmişse silinir verilmemişse başlık düzeltilir veya silinen konuları fazlaysa banlanabilir. da siz neden adamın banlanma durumunu tartışıyosunuz. 10-12 tane banlanır-silinir içerikli ileti var. kimsenin size banlarken bişey soracağını sanmıyorum.
-----------------------------+11111
ne yapılacağına bırakında yoneticiler karar versin heralde siz sırf sitede aha bunun konusu silinir bunun konusu buyuk harfle yazılmıs hatalı demek için bekliyorsunuz. -
bu da başka bi dalga Allahım ya..
Sende sitede millete neyi yapıp neyi yapmamalarını gerektiğini
söylemek, yöneticilere havale etmek yada göze batmak için mi bekliyorsun? BGY.. -
Sehabe bunu yazdı:
evet başlık büyük, daha önce verilmişse silinir verilmemişse başlık düzeltilir veya silinen konuları fazlaysa banlanabilir. da siz neden adamın banlanma durumunu tartışıyosunuz. 10-12 tane banlanır-silinir içerikli ileti var. kimsenin size banlarken bişey soracağını sanmıyorum.
-----------------------------sende haklısın hocam ...konu dehset verıcı bı sekılde hıt almaya devam edıyor :d
-
adamgibi dün imzan üzerinden reelde prim yaptım imza hakkını helal et :)
-
silinmesi için sebep yoktur herlde..:S
-
noel_baba bunu yazdı:
bu da başka bi dalga Allahım ya..
Sende sitede millete neyi yapıp neyi yapmamalarını gerektiğini
söylemek, yöneticilere havale etmek yada göze batmak için mi bekliyorsun? BGY..
-----------------------------bu nasıl bir mantık ya herkesin bu sitede gorevi var konunun hatalı olup olmadığına yonetici karar verir cünkü bu onun gorevidir. ha bir kere soylersin yonetici gormemişse gormus olur. bunu benim soylememe gerek yok olması gerekende bu zaten.
goze batmak olayına gelince şimdiye kadar bunu bir turlu yapardım buna emin ol boyle aptalca birseyede gerek yokta zaten sen beni tanısan ne olur ki?