IŞİD’İn Sitesi Hacklenmiştir
-
hooraaayyy ne büyük adamlar demi.
demi probis :D
qhhhahahaa -
ersn bunu yazdıDadasAdam bunu yazdıProBilisim bunu yazdıustas bunu yazdı
Takva haber şu anda açık
http://www.takvahaber.net/haberleri/I%C5%9E%C4%B0D
az önce kapalıydı, açmış lavuklar :)
Biri .com öbürü .net hacılar uykunuzdan uyanamadınız galiba :D
sabah sabah hiç linkle bile bakmadım. Screen da free link var
Yok hacım siteyi açınca o free siteye yönleniyodu oto.. doğru yani, ama az önce kaldırmışlar...
-
Hackleyenlerde aynı bokun lacivertiymiş yani
-
Diyarbakır'daydı bu arkadaş umarım yarın videosu çıkmaz :p
-
Cehennem köpekleri tabiri ile haricîliklerine vurgu yapmışlar ama Abdulhamid ne alaka ben onu çözemedim? IŞİD'in İsrail projesi olduğunu falan mı düşünüyorlar acaba :/
-
Sencer bunu yazdı
Cehennem köpekleri tabiri ile haricîliklerine vurgu yapmışlar ama Abdulhamid ne alaka ben onu çözemedim? IŞİD'in İsrail projesi olduğunu falan mı düşünüyorlar acaba :/
IŞİD israil projesi -> Atatürk yahudi -> Bunlar hep ameriganın oyunları yoksa biz çok güçlü bir devletiz -> yaşasın osmanlı torunları!
-
bu topraklar kanla alındı ama kanla fln verdildiği yok boşbakanın abisi ülkeyi sattı doğuyu savaşmadan verdi günaydın
zaten sayfadaki renklere bak cw olduğunu anla yıllardır aynı nasıl bir fantezi var bunlarda amk
o değil sanarsın savaş çıksa bu dinciler savaşacak amk :) dedeleride savaşmamıştı bu dincilerin
evlerinde oturup günboyu site hackleyip tatmin olurlar
bu arada isis israil-amerikan-ingiltere projesi fonlarla destekleyenler onlar ona şüphe yokta
körükleyen büyümesini sağlayan bu noktaya gelmesini sağlayan erdogan
ee savaş suçlusu diye birşey var adamın bi tarafından kan alırlar kan... -
aabi hangi karakuleden sallandıracaklar bende onu merak ettim? frodonun çıktığı kötülüklerin merkezi olan karakuleyimi söylüyorlar?
-

Birisi .com diğeri .net ?
-
DJ_Alper bunu yazdı
şimdi işid bir kalesini daha kaybetti yarın teslim olur :)