folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Işık Hızı Ve Geçmiş Tarih



Işık Hızı Ve Geçmiş Tarih

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

     

     

    O kısım mevcut bilimimizi de bir hayli şimdilik aşıyor hocam, burada Teleportasyondan söz ediyoruz, ve geminin enerjiye dönüşmesi manyetik etki ile olmuşa benziyor, çok yüksek frekanslarda demir paranın görünmez olduğuna dair bir deney vardı, tabi bir video hileside olabilir bilemeyeceğim, Enerjiye dönüşmüş bir maddeyi tekrar maddeye dönüştürmek eğer aşılması gereken eşik aşılmışsa mümkün olmayabilir, burada size katılıyorum, ama filadelfiyadaki gemi deneyinde bence sınır aşılamadığı için, gemi tam olarak enerjiye dönüşemedi, sonrada sğurdu ve kendi madde yapısına evrildi, tam olarak oradaki olay bence böyle oldu, ve ama içindeki canlılar ile madde birbirinin içine girmiştiler, manzara korkunçtu, anlatanlar böyle betimliyorlar olayı, gemi personeli ve askerler geminin demir maddeleri arasında idiler, kaynaşmış bir halde idiler, ölmüştüler, bence de manzara korkunç olmalı, bir canlıyı teleport etmek için sanırım bu işin 3 boyutlu bilimine oldukça girişmemiz gerekmekte, canlı enerjiye dönüşecek, ve atomsal yapısı bozulmadan bir diğer noktada bir araya getirilecek, böyle bir işlem için insan beyninden çok daha yüksek hızlarda işlem yapan bir bilgisayar olmazsa olmaz görünmekte, ve diğer tarafta toparlanan canlının ruhunu teslim etmemesini de sağlamak diğer handikaplardan..

    Fikir yürütemiyorum hocam bu konuda.

    Bilim kabul gördü ise yapılmıştır fakat sadece videodan ibaretse inanmam bende. Konu beni aşıyor benim bildiklerim bu kadar :D Fazlası için işin ehli fizik mühendisi veya fizik bilim dalıyla uğraşan bilim insanına ihtiyaç var


    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 2133 Toplam Mesaj: 22
geçmiş işık hızı