İsim Kolye Bi Araştırın Bence
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
aytek logolu kolye yapabilirmisin :| daha önce böyle bi konu açtım ama kilitlendi ???
evet aytekte yapabiliriz yakında bi aytek ördeğini foruma koymayı düşünüyorum ama gümüş olduğundan boyutlar cok önemli tabiki neticede ne kadar büyürse okadar ağırlaşır aytek sadece kolye ucu şeklinde yapılacak zinciri (sizden olacak yani) el yapımı olacak ve fiyatınıda 15 le 20 arasında düşünüyoruz şu anda pilan aşamasında tabi başka bişe isteyen varsa pmden görüşe biliriz -
brainiac bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
aytek logolu kolye yapabilirmisin :| daha önce böyle bi konu açtım ama kilitlendi ???
evet aytekte yapabiliriz yakında bi aytek ördeğini foruma koymayı düşünüyorum ama gümüş olduğundan boyutlar cok önemli tabiki neticede ne kadar büyürse okadar ağırlaşır aytek sadece kolye ucu şeklinde yapılacak zinciri (sizden olacak yani) el yapımı olacak ve fiyatınıda 15 le 20 arasında düşünüyoruz şu anda pilan aşamasında tabi başka bişe isteyen varsa pmden görüşe biliriz
-----------------------------Hah bu arada benim istediğim kolye konusunda da,
Boyut olayını 25YTL sınırında çok tutmana gerek yok,
Ayrıca zincirini de istersem ne kadara mal olur?
Böyle ufak tefek detaylar konusunda beni bilgilendirebilirsen,
Sana ciddi bir müşteri olabilirim
(Sadece şahsi olarak değil, yüksek miktarlarda alım yapabilirim) -
Musket bunu yazdı:
-----------------------------brainiac bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
evet aytekte yapabiliriz yakında bi aytek ördeğini foruma koymayı düşünüyorum ama gümüş olduğundan boyutlar cok önemli tabiki neticede ne kadar büyürse okadar ağırlaşır aytek sadece kolye ucu şeklinde yapılacak zinciri (sizden olacak yani) el yapımı olacak ve fiyatınıda 15 le 20 arasında düşünüyoruz şu anda pilan aşamasında tabi başka bişe isteyen varsa pmden görüşe biliriz
-----------------------------Hah bu arada benim istediğim kolye konusunda da,
Boyut olayını 25YTL sınırında çok tutmana gerek yok,
Ayrıca zincirini de istersem ne kadara mal olur?
Böyle ufak tefek detaylar konusunda beni bilgilendirebilirsen,
Sana ciddi bir müşteri olabilirim
(Sadece şahsi olarak değil, yüksek miktarlarda alım yapabilirim)
şindi kac gram geleceği falan tahmin ettiğimizden fiyatlar sabit değil yarın veya bi sonraki gün ustanın yanına gidecem işte resimleri göstercem durumu anlatcam müşteri potansiyelini anlatcam ondansonra numune yapacak ona göre fiyat cıkacak ortaya zincir olayı karışık kalınlıktan tutunda modele binbir çeşit var o yüzden sizin yakınınızdaki bi gümüşcüden almanız daha az problem cıkarır isim kolyede secenekler cok azdır bizde o secenekler arasında en cok kullanılanları tercih ederiz ama bunda öylebişe yok 10 milyonada bi zincir bulursunuz 600 milyonada bi zincir bulursunuz onun için problem cıkabilir ama belki zincir seceneklerini. boyutlarını fiyatlarını cıkartırım resimlerim öylede olabilir tabi yarın veya bidahaki güne bütünşeyleri hazırlamaya calışcam -
aytek anahtarıda yapmayı düşünüyorum fiyat belliğil ama istden mazeme gelmesi lazım full gümüş olacak alan olursa yaparız
-
Yunus yazdırcam
örnek varmı
emre nin örneği varsada olur
-
Leo5 bunu yazdı:
-----------------------------Yunus yazdırcam
örnek varmı
emre nin örneği varsada olur
siparişe göre yazıyoruz şuanda örneklerimiz yok malum örnek yapsak büyük bi sermaya istiyo binlerce isim var ve bazıları belkide hiç gelmeyecek isimler ama gümüş işinde tecrübemiz vardır zaten şuanda 3 şubemizle hizmetteyiz yanlız şubelerimizden daha uyguna satıyorum ben int ortamında samsun, ünye ve giresunda şubelerimiz vardır. aralarında en yenisi Giresun şubemizdir. -
bide fiyatlara korgo dahil değil isterseniz valla araştırın korga girince işin içine zarar ediyam dükyanda valla 40 a satıyoz onu söylemeyi unutmuşum istediğiniz kargoyla yolarım paket zaten küçük bişe
-
brainiac bunu yazdı:
-----------------------------bide fiyatlara korgo dahil değil isterseniz valla araştırın korga girince işin içine zarar ediyam dükyanda valla 40 a satıyoz onu söylemeyi unutmuşum istediğiniz kargoyla yolarım paket zaten küçük bişe
-----------------------------Tamam abi sakin ol,
Ama şöyle bir tablo rica ediyorum ben:
Tahmini harf başı gramaj,
Gramajın Karat a göre değişen fiyat tablosu,
Tahmini işçilik gibi.
Ayrıca zincir in de ne kadar tutacagını merak edıyorum,
Ayrıca gümüş işinden anlayan biri değilim
925 karat dediğin nedir?
En iyi karat nedir gibi?
Böyle bir tablo da hazırlarsan rahat edersin...
Ve para da kazanırsın,
Ama abi tek tek cevap vererek yürümez iş.