folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder İskopicx İn Baheneleri Zzzzzzz

İskopicx İn Baheneleri Zzzzzzz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Huy Teneşürde Çıkar
    KOÇ İsko [kaliteli orspu çocuu]

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ohaa 45 yaşında mı ?  git internetten gazete oku, mynette okey oyna be kardeşim, hack senin neyine¿

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ohaa 45 yaşında mı ?  git internetten gazete oku, mynette okey oyna be kardeşim, hack senin neyine¿

:D :D ehuhe iskorpicx de zaten okey oynuyomuş taşları çalınmış heykır olmuş 

isko gün gelir mynet okeye dalar;

-bir zamanlar gururlu ama taşları çalınmış ezik bi adam vardı ya aha işte o benim büyüdüm lamer oldum davslıycam hepinizi savulun hülen :D

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeCeCii
    GeCeCii's avatar
    Erkek

Ulan herif hala bıdı bıdı yapıyoya :D

yok adam satmışmış yok bilmem neymiş :d Alın iskonun domain panelinden screen :d http://img510.imageshack.us/img510/7391/issrb1.jpg

Adam tam yüzsüz o.ç ya :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    huehau babam 52 yasinda bazen fal bakiyorda pc basinda cok garip goruyorum adami. yakismiyor yani kelli felli bi adam :) hadi babam akilli insan ogretmen insan oyle nadiren girer fal bakar gazete okur. hani sahsen babamin internette yaptigi lamerliklerden dolayi anneme babanneme kiz kardesime kufur gelecekse oyle babanin a.k der wururum. bunun colugu cocugudami yok? yoktur. bende o kadar pc basinda dursam bende unuturm cocuk yapmayi. karisina allah sabir wersin :) tahribat olarak kadinin arkasinda duralim :P

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    isko bu ..yapar .. bahane dedin mi kol gibi cikartiyo  (:

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    bu adam bide 45 yaşında.düşünsenize babanız yaşında adam oturmuş pc başına salak salak işler çeşitli yüzsüzlükler ipnelikler vs.vs peşinde.yok abi düzelmez bu.bunun olayı tamamen psikolojik.çocukluğuna inmek lazım inşaat ameleleriyle arasında geçen duygusal bi yakınlaşma olabilitesi yüksek.

Topu inşaata kaçmıştır muhtemelen :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

:D:D:D

beyoğlunda arkadaşlarla Barbut oynuyordum fırlamalar zarlarımı tırtıklamışlar sonra ne alakaysa bir baktım bende hacker olmuşum:D:D  bu önemlidir hacker olmak için birşeyinizi çaldırmanız şart :D ama hackerlık nedir şahsen bilmiyorum  olsun kulağa hoş geliyor 

işin gırgırı tabi bir önceki arkadaşların yazdıkalrına 1 saat güldüm :D 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    milano
    milano's avatar
    Erkek
    bi aralar mcyargicin konusması wardı iskoyla :D :D bilen bilir :D bilmeyenler içinse buradan :D http://www.youtube.com/watch?v=drXsVagU09A ilk gececinin evinde dinlemiştim :| ve kopmustum gülmekten :D isko sen tam oçsun olm :D yengeye yazık harbiden bu aadamı nasıl cekio :D:D:D:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    bu adam kesin 12 yasında topunu inşaata kacırmıs...

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 6925 Toplam Mesaj: 47