İskopicx İn Baheneleri Zzzzzzz
-
Huy Teneşürde Çıkar
KOÇ İsko [kaliteli orspu çocuu] -
ohaa 45 yaşında mı ? git internetten gazete oku, mynette okey oyna be kardeşim, hack senin neyine¿
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
ohaa 45 yaşında mı ? git internetten gazete oku, mynette okey oyna be kardeşim, hack senin neyine¿
-----------------------------:D :D ehuhe iskorpicx de zaten okey oynuyomuş taşları çalınmış heykır olmuş
isko gün gelir mynet okeye dalar;
-bir zamanlar gururlu ama taşları çalınmış ezik bi adam vardı ya aha işte o benim büyüdüm lamer oldum davslıycam hepinizi savulun hülen :D
-
Ulan herif hala bıdı bıdı yapıyoya :D
yok adam satmışmış yok bilmem neymiş :d Alın iskonun domain panelinden screen :d http://img510.imageshack.us/img510/7391/issrb1.jpg
Adam tam yüzsüz o.ç ya :D
-
huehau babam 52 yasinda bazen fal bakiyorda pc basinda cok garip goruyorum adami. yakismiyor yani kelli felli bi adam :) hadi babam akilli insan ogretmen insan oyle nadiren girer fal bakar gazete okur. hani sahsen babamin internette yaptigi lamerliklerden dolayi anneme babanneme kiz kardesime kufur gelecekse oyle babanin a.k der wururum. bunun colugu cocugudami yok? yoktur. bende o kadar pc basinda dursam bende unuturm cocuk yapmayi. karisina allah sabir wersin :) tahribat olarak kadinin arkasinda duralim :P
-
isko bu ..yapar .. bahane dedin mi kol gibi cikartiyo (:
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
bu adam bide 45 yaşında.düşünsenize babanız yaşında adam oturmuş pc başına salak salak işler çeşitli yüzsüzlükler ipnelikler vs.vs peşinde.yok abi düzelmez bu.bunun olayı tamamen psikolojik.çocukluğuna inmek lazım inşaat ameleleriyle arasında geçen duygusal bi yakınlaşma olabilitesi yüksek.
-----------------------------Topu inşaata kaçmıştır muhtemelen :D
-
:D:D:D
beyoğlunda arkadaşlarla Barbut oynuyordum fırlamalar zarlarımı tırtıklamışlar sonra ne alakaysa bir baktım bende hacker olmuşum:D:D bu önemlidir hacker olmak için birşeyinizi çaldırmanız şart :D ama hackerlık nedir şahsen bilmiyorum olsun kulağa hoş geliyor
işin gırgırı tabi bir önceki arkadaşların yazdıkalrına 1 saat güldüm :D
-
bi aralar mcyargicin konusması wardı iskoyla :D :D bilen bilir :D bilmeyenler içinse buradan :D http://www.youtube.com/watch?v=drXsVagU09A ilk gececinin evinde dinlemiştim :| ve kopmustum gülmekten :D isko sen tam oçsun olm :D yengeye yazık harbiden bu aadamı nasıl cekio :D:D:D:D
-
bu adam kesin 12 yasında topunu inşaata kacırmıs...