folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İslam"A Göre İhtiyaç Giderme (Underzero)

İslam"A Göre İhtiyaç Giderme (Underzero)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Bir konu açmak için genel kategorisine girdim ve bu başlığa baktığımda underzero adlı müridimizin sorusunun cevapsız kaldığını gördüm. Bir müslüman olarak bu kardeşimizi bilgilendirmek ihtiyacı hissettim.. 

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

dinde tuvalet ihtiyaci ile ilgili bir bilgi oldugunu ilk defa duyuyorum

cidden bilen varsa bilgilendirsin bizide 

çömelerek ihtiyaç gidermek , ayak üzerinde veya herhangi bir destek üzerine yerleşerek yapılan def'i hacetten; sıhhat açısından daha faideli olduğu bilimsel olarak ispatlanmıştır..

ayak üzerinde ve alafranga helalarda ihtiyaç giderenler 40 - 50 yaşından sonra başta prostat olmak üzere, iktidarsızlık ve mesane kanseri gibi cinsel uzuvlarla alakalı hastalıklarla baş etmek zorunda kalırlar..

Ayrıca çöemelrek yapılan ihtiyaç giderme sırasında insan vücudunun içinde bulunduğu pozisyon itibariyle bağırsaklar baskı altında kalarak, vücut refleksel halde kendisi bu eylemi gerçekleştirir.

Ayakta yapıldığında veya alafranga helalarda yapıldığında her iki durumda vücut iradi olarak ıtınarak, sıkılarak yapılır. Ve bu durumda az bir idrar veya dışkı boşlatım sisteminin içinde kalarak zamanla kireçlenmeye sebep olurlar, bununla da dolaylı olarak zamanla birlikte 40-50 yaşlarda prostat, mesane kanseri gibi hastalıklar baş gösterir... 

Alafranga - Fransız - Avrupai demektir

Alaturka - Türk - demektir..

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

çok güzel bir açıklama olmuş. saolasın. çömelerek (ihtiyac gidermek) en faidalı olandır tavsiye ederim.

edit: ayrıca ayakta işediğinizde organınızın ucundan pantolona bir miktar su akmaktadır ve o pantalonla namaz kılmak mekruha giriyor. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

çok güzel bir açıklama olmuş. saolasın. çömelerek (ihtiyac gidermek) en faidalı olandır tavsiye ederim.

edit: ayrıca ayakta işediğinizde organınızın ucundan pantolona bir miktar su akmaktadır ve o pantalonla namaz kılmak mekruha giriyor.

Arkadaşımıza Katılıyorum.... 

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

ala usul demek

yani alafranga avrupa usulü, alaturka türk usulü

yazını tam okuyamadım zamanım yok sadece ufak bi düzeltme yapmak istedim ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    herseyin oldugu gibi ihtiyac gidermeninde bi adabı usulu vardır..Kuranda belirtilmişmidir bilmiyorum ama oturarak yapmak sunnetiir.arkadas guzel bi sekilde acıklamıs zaten...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    xylgn_ bunu yazdı:

ala usul demek

yani alafranga avrupa usulü, alaturka türk usulü

yazını tam okuyamadım zamanım yok sadece ufak bi düzeltme yapmak istedim ;)

düzeltme yapmana gerek yok arkadaşta aynısını yazmış.

hiç duymayanlar alaturka şarkılardan türk usulu olduğu aklına getirebilir

he sana gelelim ufaklık defactör bak alaycı cümlelerini kendine sakla. insanın sinirini bozma s*iktir git balkondan bağır istediiğin kadar fakat yanlış cümleler yazıp birde. alaycı kelimelerini anana babana sor tamam mı .? küçük veletx sorarken çamur atayım diye düşünen beyninin taa içinee..

illa kendine küfrettirceksin. ( çocuksun sen !)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    defactorx ciddi konularda dalga gecip konu akışını bozmaktan vazgeç. Taşşak yapcaksan geyik bölümüne
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ateiste de saygım sonsuzdur ama insansa. ...

dürüstlüğün temelinin  allah olduguna inanmayanada saygım vardır . bu karakteristik bir özelliktir(dürüstlük)

site adminlerindn birinin allaha olmayan inancını hatırlıyorum (2004 yada 2005)) .ama hiç bir zaman allaha  saygı duyanlara saygısını yitirdiklerinide görmedim kendilerinin.

şimdi burda underzeronun bir sorusuna cevap verilmek istenmiş saygısızlığın ne gereği var?

maksat muhalefet olsunsa git kendini becer.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Tam düşündüğüm gibi,,

bu İbnetör kör Salih ( defacktör) kesinlikle bu konuyu ya siyasete kayırarak, ya da alaya alarak din düşmanlığına atacak dedim..

ama yeminliyim, geçen tartışmada ne mal olduğunu gördüğüm için acuzetinden dolayı onunla tartışarak alçalmayacağım..

Muhterem adminlerin de mevcut duruma göre gereğini yapmalarını sabır ve metanetle bekliyorum..

yıkılma sakın !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Bi söz vardır bilir misiniz?

"Ne kadar sallarsan salla,dona düşer son damla..."

Her Hakkım Saklıdır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

Bi söz vardır bilir misiniz?

"Ne kadar sallarsan salla,dona düşer son damla..."

yıkamayı dene. temizlik imandandır. inancın tamsa gerisine karışma. 

Toplam Hit: 2790 Toplam Mesaj: 18