İslam"A Göre İhtiyaç Giderme (Underzero)
-
Din adına yol kesen dünkü yobazın oğlu,
Yine sen kesiyorsun küfrün uğrunda yolu...
-
Bir de ayakta ihtiyaç giderirken pantalona vs. idarar sıçrayabilir (bu sebeple namaz kılınmaz ve bu durum mekruha girer ark. belirtmiş) oturarak ve pantalonun paçalarını dize kadar sıyırarak ihtiyaç giderilmelidir.Bu da dediğiniz gibi sünnete girer.
-
mont-blanc hocam sen niye yeni konu acıyosunki??? git gerekli konuda under hocamın mesajına cevap yaz..Senin istediginde tartısma cıkarmak...
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------mont-blanc hocam sen niye yeni konu acıyosunki??? git gerekli konuda under hocamın mesajına cevap yaz..Senin istediginde tartısma cıkarmak...
-----------------------------Gerekli konuda underzeronun mesajına cevap yazacaktım lakin hit olarak geride kaldığı için bunu onun okuyamayacağını düşünerekten yeni konu açtım..
Eğer bu konu içerisinde yazılan mesajların oluş sırasına ve aralarındaki bağlantıya bakarsan kimin tartışma amacı güttüğünü de analiz edebileceğine inanıyorum..
-
korka under admin oldugundan hmen hemen her yorumu okuyodur heleki soru sordugu mesajı kesinlikle takip eder..Neyse uzatmaya gerek yok sen under a cevabını vermssin senin cevabına saygı gostermeyede diyecek bisey yok herkesin kendi ayıbı...
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
hoca abdest almadigim icin ve erkek oldugum icin her seferinde 1 metre uzaktan deligi tuttturarak isiyorum...bu caizmidir?
-----------------------------Hocam sen git pipinle oynasana ya. Biz burada ciddi birşeyden konuşuyoruz :D
Ya sabır ya :)))))))
-
Ne güzel kabga ediyorsunuz ve ne güzel kilitliyorum...