folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İslam"A Göre İhtiyaç Giderme (Underzero)

İslam"A Göre İhtiyaç Giderme (Underzero)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Din adına yol kesen dünkü yobazın oğlu, 

Yine sen kesiyorsun küfrün uğrunda yolu...

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Bir de ayakta ihtiyaç giderirken pantalona vs. idarar sıçrayabilir (bu sebeple namaz kılınmaz ve bu durum mekruha girer ark. belirtmiş) oturarak ve pantalonun paçalarını dize kadar sıyırarak ihtiyaç giderilmelidir.Bu da dediğiniz gibi sünnete girer.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

mont-blanc hocam sen niye yeni konu acıyosunki??? git gerekli konuda under hocamın mesajına cevap yaz..Senin istediginde tartısma cıkarmak...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    SWAT bunu yazdı:
    -----------------------------

mont-blanc hocam sen niye yeni konu acıyosunki??? git gerekli konuda under hocamın mesajına cevap yaz..Senin istediginde tartısma cıkarmak...

Gerekli konuda underzeronun mesajına cevap yazacaktım lakin hit olarak geride kaldığı için bunu onun okuyamayacağını düşünerekten yeni konu açtım..

Eğer bu konu içerisinde yazılan mesajların oluş sırasına ve aralarındaki bağlantıya bakarsan kimin tartışma amacı güttüğünü de analiz edebileceğine inanıyorum..

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

korka under admin oldugundan hmen hemen her yorumu okuyodur heleki soru sordugu mesajı kesinlikle takip eder..Neyse uzatmaya gerek yok sen under a cevabını vermssin senin cevabına saygı gostermeyede diyecek bisey yok herkesin kendi ayıbı...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

DeFactorx bunu yazdı:
    hoca abdest almadigim icin ve erkek oldugum icin her seferinde 1 metre uzaktan deligi tuttturarak isiyorum...bu caizmidir?

Hocam sen git pipinle oynasana ya. Biz burada ciddi birşeyden konuşuyoruz :D

Ya sabır ya :)))))))

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ne güzel kabga ediyorsunuz ve ne güzel kilitliyorum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2792 Toplam Mesaj: 18