folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Islamic_Force "Dan Gerekli Kisilere Cevaptir..

Islamic_Force "Dan Gerekli Kisilere Cevaptir..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    Ya alooo şşş noluyo ya?

benim ve islamicin konusu bu.. kimse yazmasın lütfen ..

Özelden değlide burda tartışıyosak bu sizin içindir bunu unutmayın.. bi sorun halledilecekse nasıl halledilir bunu herkes görsün diye buraya ayzıyoruz biz...

ben kimseyi yanımda taraf istemiyorum tamammı arkadaşlar kimse bana destekte vermesin...

NecRo sende sus abicim karışma kendi işine bak boşver yaw sen yoksun olayda..

İslamic kardeim kısaca bana ne istediğini söylermisin? elimden geleni yapıcam bu konu kapansın artık..

bana açık ve net ne istediğini bu olayın sence nasıl sonuçlanmasını istediğni yaz.. bende duruma bakim kendi isteklerimi yaziim ortada buluşursak eywallah buluşamazsak selametle.. haksızmıyım?

bekliyorum...

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    robertcan
    robertcan's avatar
    Erkek
    Tahribat forumda sunun surasinda 1 hafta once kutsalkitap.org a saldiralim diyenlere buranin gediklisi ve saygi duydugum arkadaslar destek oldular.Kendilerine yakistiramadim ama olayi kavgaya cevirmedim.
    Ha bunu nicin soyluyorum?Ne alakasi var diyeceksiniz..
    Ben bir katoligim ve Incil benim inandigim kitaptir.O site bir inancin sitesidir ve gereksiz bir nedenden yani hristiyanligi ve incili tanitmasindan dolayi(kimseye bir zarari yok) siteye saldiri teklifi edildi.Flood bile yapildi.Burada bir saygisizlik vardir.Neden olarak da "tahribatta oldugumuzu unutuyorsunuz herhalde"denildi.Ama tahribatta kufur yiyince nedense mentalite degisti.

Ama kalkip da "inanclari" sonuna kadar savunanlardan tek kisi bile benim tepkime arka cikmadi.Kimse bu nedenle forumu terketmedi.
    Ama is takim kavgasina gelince gruplasmalar oldu.
    Celiski burada bence.

Denizci olarak 2 sene calistigimda kaptanimin bir lafi vardir hic unutmam:"Denizde 3 seyi konusmayacaksin ki bunlar ayrimlara yol acar:
    1)Siyaset 2)Futbol 3)Din"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    robertcan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Denizci olarak 2 sene calistigimda kaptanimin bir lafi vardir hic unutmam:"Denizde 3 seyi konusmayacaksin ki bunlar ayrimlara yol acar:
    1)Siyaset 2)Futbol 3)Din"

+1000 :)

bak parçalanıyoruz yawaş yawaş yeter hacılar

aytek! kitle abi şu forumu bi 2 hafta millet değerini bilimyo düşünemeden cewap wermeye başladı herkes hapatr abü 1-2 hafta millet tawra yapıyo ben gidiyom ayağına yatıyo kapat walla 1-2 hafta
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    abicim ben kimseye taraf değildim zaten.sadece gördüğümü söyledim anlaşılan yalnışmışım o yüzden de tek temennim sorununuzu halletmeniz sağlıcakla kalın.

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    İslamic_force Da Designer da İyi İnsanlar Ama Bir Tartışma oldu işte Dostlar Birbirine Dargın Durmamalı İnşallah Aranız da ki Anlaşmazlığı Düzeltirsiniz

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    Bana kimse karismayacaksin diyemez ..
    Savunma yapip ortami kizistirmaktansa
    relax kalmayi tercih ediyorum..

olaylari sen biliyosun Designer konustuk ve neden destek verdigimi biliyosun, anlatmama gerek yok bi daha.

Özcan Eger yanlis yaptigimi düsünüyorsan senden özür dilerim kusura bakma ama böle yapmam gerekiyor ve sürdürecegim cünkü hakliyim,Fizilal de kardesimdir oda Destegini verdi, olayi uzatmaya gerek yok ....biz sadece belli bi süre takilmayacagiz ortalik sakinlesirmi artik kudururmu bilmiyorum..

Ortaligin sakinlesmesini isteyen herkes iyi niyetinden dolayi saolsun..Zira bunu isteyenlerin basinda biz de geliyoruz...

Bu hareket HolyOne `a yada Tahribat camiasina karsi degildir bu bilinsin .

Artik bu benim son yazim Yarin Türkiyedeyim..
    Herkes saolsun,Vatan Sagolsun
    Arkadaslarim, Dostlarim,Kardeslerim,Beni Sevdigini Söyleyenler,Sevmeyenler,Dogru söyleyenler,Iyi gün Dostlari,Kötü gün Dostlari Saolsun, Birilerinin kalbini yanlislikla kirdiysam Onlar saolsun..

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyBoY
    HolyBoY's avatar
    Erkek
    Eywallah Kabusum Kalbizim sizle ok

1Numara.ORG WORK TEAM [ www.1Numara.ORG]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    islamic ve kabus la birlikteyim. haklı olanın yanında olmalı güçlünün değil.!

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyBoY
    HolyBoY's avatar
    Erkek
    nukeshore bunu yazdı:
    islamic ve kabus la birlikteyim. haklı olanın yanında olmalı güçlünün değil.!

+1

1Numara.ORG WORK TEAM [ www.1Numara.ORG]
Toplam Hit: 11882 Toplam Mesaj: 40