folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşlek Bir Caddede Yapılabilecek İş Fikri ? ( Parfümcü, Takıcı Vs. Gibi )



İşlek Bir Caddede Yapılabilecek İş Fikri ? ( Parfümcü, Takıcı Vs. Gibi )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ocak/2009
    Erkek

    telefon kılıfları sat hocam.kendini şarj eden,gündemi takip eden,esprili şık kılıflar.çok satıyor 100 kere şahit oldum.ev arkadaşım da taksimde bu işi yapıyor.dükkanda diğer ıvır zıvırlarda var.sadece çalışanı günde 70 alıyor (turiste kitledikleri hariç) bende düşünüyorum ama staj falan bana boş zaman kalmıyor.tavsiyem budur:D


    öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek

    Hocam ailem geçmiş kuşak olarak 70 yıldır esnafız , babam hala esnaf Televizyon tamiri 2.el televizyon 0 televizyon satışı yapıyoruz artı olarak güvenlik sistemleri işi yapıyoruz nüfus buranın 8000 :) halimize şükür iyi kazanıyoruz bizden kötüleride var. 

    2 dükkanımız var 2 side bizim. ama sana şöyle diyeyim kira olsa kazandığımızın yarsını değil ( SENİN İŞLEK CADDE DEDİĞİN YERİ GÖZ ÖNÜNE ALARAK SÖYLÜYORUM ) kazandığın paranın çoğu kiraya gidecek elektrik faturası olacak yazarkasa alacaksın maliye ye ödeme yapacaksın iş yeri ve işletme faturası alacaksın öyle senin düşündüğün gibi hop kirala dükkan aç olmuyor ;) 

    Şevkini kırmak istemem ama sen  web site , kart basımı filan  yani hep bilgisayar yönünde bu yönlerdeydin esnaflık herkezin yiyeceği bok değil yani bana kalırsa 3500tl kira ile öyle bir iş yapmalısın ki o bölgede tek olmalısın ki senin gibi düşünen milyonlarca kişi var herkes o bölgede birçok sektörü kapmıştır ki senin sermayende yok kredi alıp 3500tl ile dükkan kiralıcaksın ? sonra ay başı geldi kredi ödemesi dükkan krasi elektrik fatursaı toptancı parası derken nerden girdim ben bu AQ işine diyeceksin sana bunu söylüyorum öyle esnaflık düşündüğünüz kadar kolay ve güzel para kazandıran meslek olsaydı esnaflar çocuklarını okutmak için o kadar ter dökmezdi ( istisnalar hariç ) 
    Ama şunu diyeyim ben tatil için izmirdeyim bu cadde de köşe başında bir esnaf var sabah sıcak börek simit puaça çıkarıyor adamın 1 günde yaptığı işi kazandığı parayı biz nerdeyse 1 ayda kazanıyoruz resmen VAY AQ dedim. Dükkanın fazla büyük değilmiş 25m2 sende küçük ve tatlı bi simitci tarzı birşey açabilirsin yani çok düşünmen gerek hocam esnaflıkta en önemli kural bu esnaflık içinde değil , girişimci olmak ve para kazanmak istiyorsan dükkanı kiralıyacağın şehri rize yi didik didik gez nerde ne var ne yok öğren her bokunu öğren sonra bi tarama yap burda ne yok ne yenilik getiririm diye sonrada o işi yap bölgende tek ol ve kalite ol ;) 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2006
    Erkek

    çiğ köfte :S

    iyi kazanıyolar herhalde her yerde var


    bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    vafıllllllllll

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    parfum, taki bos is ugrasmaya degmez. yiyecek icecek uzerine satis yap.


    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2008
    Erkek

    kendine tapulu dukkanin yoksa ilk yatirim dukan al kredi ile onu kiraya ver oradan bulursun yolu :D yoksa 3 ay dayanamazsn


    forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    İç çamaşırı sat bence en kralı o hatta açabilirsen kompedan a bir bayi aç :)


    4641544948---53415249544153
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    ulan bu yiyecek sektörü iyi para kazanıyor. Böyle burger king ve popeyes gibi bir yer açılamaz mı . paranın a.k sın hocam.


    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2011
    Homo

    çanta, ayakkabı

    tabi en sevdiğim sektör gıda sektörüdür. kahvaltıdaki hünerlerimi en kısa zamanda istanbulda göreceksiniz olumm :D şaka bir yana en iyi ne iş gelir elinden önce onu söyle hocam. öyle bu işte para varmış amk diye girersen patlarsın. 3500 kira var bide. tavsiyem börekçi açman olur. poğaça, börek, çay kahve ;) sabahları oradan işe gidenler varsa sabahtan başlarsın işlemeye. hatta büfe tarzında bişey kur. sigara falanda sat. meyve suyu kola cart curt anladın hocam demek istediğimi şuan uykusuzum saçmalıyorum :d


    Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    burger king

    pizza pizza

    yeme içme :)


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6290 Toplam Mesaj: 39