İşlek Bir Caddede Yapılabilecek İş Fikri ? ( Parfümcü, Takıcı Vs. Gibi )
-
THT2005 bunu yazdı
bence bu sene slush popüler olacak...
böyle şeyler para kazandırıyor gerçekten
-
Semte göre veya ilçe herneyse genel ortalama yaparsın kadın erkek çocuk vs sonra rağbet görecek kesime hitaben ugularsın..
1- Eşarp dukkanı açabilirsin eşarp ve şal işi ilerletirsen bi kaç eşarp bayiliği için başvurabilirsin.
2- Çocuk kıyafeti üzerine açabilirsin herkes kendinden kısar ama çocuğundan kısamaz.
3- Bayan iç çamaşırı açabilirsin.
4- bayan çanta + çanta ile kombinasyon yapacak bayan ayakkabı butik tarzı.
5- turizm acentesi olabilirsin.
6- bi parfüm bayiliği alabilirsin.
Daha var aklıma gelenler bunlar bunlardan birisine karar verirsen ne şekilde olması gerektiği ile ilgili nerden kaliteli ucuza alabilirsin bilgi vermede yardımcı olabilirim.
Bu iş kolları denenme, ve sonuç alma üzerine tavsiyede bulundum, yinede söyleyeceğim bahs ettiğin şehirle ilgili ilgim bilgim yo.
Not: kira yüksek krediden bahs etmişsin heyecanla saldırma riskin büyük, mekan küçük tepe taklak olursun.
-
dukkani satin al sonra sen kiraya ver =)
Aylik 3500 , 4000 temiz para =)
-
bence ilk defa bir şeyler satacaksan 3500 kira parası ağır gelir. ilk etapta bu parayı çıkarman gerekecektir.
bir arkadaşın da dediği gibi diğer masraflarla 4000-4500 gibi düşünebilirsin giderini.
bu gideri çıkarabilmek için de günlük 100 parça mal satsan birim mal karı 45 tl olması gerekiyor.
simit,yeme içme tarzı ufak karlı işler için de gün de örneğin 1000 satış yapsan birim mal karın 4,5 tl olmalı.^^ (günlük 10 saat çalıştığını düşünürsek ort 30 saniyede bir ürün satılmalı)
tabi bu rakamların üstüne çıkmak kadar altına düşmek de var.
gel gelelim bu kadar büyük satış sayıları olması için tecrübe gerekir.
o tecrübe bir kaç idare eder toparlanırız demekle olmayabilir.
hele ki kredinin fazini de düşünürsek hazır sermeyeden çok daha riskli olur bence.
kısaca kira bedeli bana çok geldi.
bu kira bedeliyle daha önceden bir kaç kere dükkan açıp işini bilen bir adamın işi büytmek için burayı kiralaması daha mantıklı geliyor.
kuytul tarafından 31/Tem/13 14:18 tarihinde düzenlenmiştir -
bende Simit kahvalatılık börek pasta tatlı ama ağırlık simit kahvaltı olacak şekilde bi yer açmayı düşünmeye başladım. ama tek korkum kira.
acaba masraflar n tutar
taş fırını, dükkanın dekorasyon
simir ustası
masa sandalye kahvaltı tepsileri bardak çanak vs bu işi sıfırdan yapmış birileri varsa biraz fikiri verirse sevirnim.
-
bujiteri dükkanı aç hoca full kızlar akın eder hem maliyeti çok az hem alıcısı çok hemde karı çok tavsiye ederim aynı cadde de yakınlarda bişey yoksa, bide istek üzerine ürün getirebilirsen en fiyakalı bujiteri sen olursun :D
-
konuyu kim hortlattı yau, ben istanbul'a taşınıyorum artık :D
-
Kumru sat deli gider. Bakiniz izmir kumrusu.