folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İşlemci Aşırı Isınma Sorunu

İşlemci Aşırı Isınma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

sittinsene bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece fikir vermek açısından usb bellek ile format atmayı denermisin acer pc vardı aynısını yapmıştı öyle hallettim bir ihtimal işte :)

Hocam usb ile de denedim ama aynı şekilde kapandı bilgisayar. Yarın gidipbi yerden termal macun bulucam. Ne kadardır ?Nerede ucuza bulurum bu şeyi hocalar ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:

ndmylmz bunu yazdı:

hocam şimdi laptop klavyenin altından sökülmeye başlıyor. Altında anakart çıkıyor. Soğutucu yani fan onun altında. Fanın üstünü bugün elektrikli süpürge ile çektim böyle baya güçlü bir şekilde. Ama sanırım yapılması gerek bir şey var başka türlü olmayacak çünkü. Anarkartı da sökeceğim altında ne varne yok temizleyip bir de termal macun sürüp tekrar takacağım. Ama bu konu da da korkuyorum. Sonra takamazsam diye o yüzden bugün oraya kadar geldim bıraktım. Artık yarın termal macun alırsam halletmeye çalışacağım işi. İlk baş telefonla fotoğrafını çekip öyle sökmeye başlayayım diyorum ? :D

ne kadar dikkatli olursan ol mutlaka 1-2 vida artacaktır 

emin oll :)

Hocam evet vidalar da varda bir de kablolar var. Nerde çıkardığımı hatırlamak zr olacak. Anakartın üstü karışık biraz :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar laptopu dağıttım, çıkardım herbişeyini işlemci fanına ulaştım. Evet termal macunlar gitmiş galiba. Yenileri sürülmesi lazım. Nereden bulabilirim termal macunu ? 

Toplam Hit: 2381 Toplam Mesaj: 14