İslemci Degisimi Ve Sonrasi
-
msi s430x makina :| anakart msi 1414x model
-
http://www.msi.com/index.php?func=html&name=liveupdate_check
şurayı denedinmi
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
tekrar semprona döndüm. olmadı. windows ekranı gelmeden önce donuyor. bios yükleniyor. sonrası yok. driver da bi işe yaramadı :'|
ağlıycam lan :'(
-----------------------------fan tam oturmamış olabilirmi
-
denedim biosun güncel diyo çıkan amd driverlarını da kurdum bi değişiklik olmadı :/
fanda bi sıkıntı yok :/ laptopta fan işlemcinin üstünde değil
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
denedim biosun güncel diyo çıkan amd driverlarını da kurdum bi değişiklik olmadı :/
fanda bi sıkıntı yok :/ laptopta fan işlemcinin üstünde değil
-----------------------------ilginç valla aklıam bişey gelmio hocam :|
-
üüüeeee :|
nerde bu devlet nerde bu donanımcılar :|
-
ilgisi varmı sadece denemeni istiyorum her anakartta bir bios pili mevcut bildiğim kadarıyla :)
pc kapat batarya cıkart bios pili ıvır zıvır anakarta gelen tüm güçleri cıkart madem bu kadar sökmüşsün laptobunu.
ondan sonracııma işlemciyi tak bios pilini tak dier parçalarıda yerleştir biosun geldiğinde bi resetle biosunu biraz bırgala sonra kaydet
bakalım aynı sorunla karşılaşacakmısın eğer karşılaşırsan anakart teknik servisine olayı bildir.
bu bilgiler tamamen bnm teorimdir belki bir işe yarayabilir elektronik parça nerde ne yapacağı belli olmuo.
-
başlığı islamcı değişim ve sonrası
diye okudum şimdi şoklardayım
-
dostum en başta windowsu kurarken windows kendini var olan donanıma göre kuruyo/ayarlıyo sanırım.Bence bi format at, pc de bi kaç tane bölüm varsa herhangi birine yeniden windows kur veya linuxun cd den çalışan versiyonları var onlardan bulabilirsen öyle dene bakalım açılacak mı?
-
fokslicim anakartın işlemciyle ilgili bir sıkıntısı olsa biostanda göremezsin bana kalırsa. tüm dosyalarını harice diske aldıktan sonra sıfırdan temiz bir kurulum yap bence. tabi garanti olması açısından yapmadan önce herhangi bir live cd ile girip açılıp açılmadığını kontrol etmen daha iyi olur :)