folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İslemci Sogutucu Jeli Kalitesi?

İslemci Sogutucu Jeli Kalitesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Slm muridler

İslemcinin jelini yenileyecem baya isiniyordu.bi dukkandan beyaz jel aldim.markasi chirana.bu jellerin markaya gore kalitesi degisiyor mu?

Bende beyaz olandan var.bide baska rengi varmis onlar kotuymus.bu aldigim jeli kullanim mi yoksa baska bi yerden baska bisi mi alim.bu konuda hic bilgim yok

Not:googleda arayamadim.sadece tbt acildi nedense

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam termal macunun kaliteli önemlidir tabii ki.. ancak stok soğutucular ile çok bi fark görmezsin. ben zalman stg1 kullanıyorum oldukça iyi cpu gpu chipset uyumlu. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Hocam standart kullanıcıysan, herhangi bir termal macun olabilir.

Ama az sürmeye dikkat et,,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

2 yillik laptop macun degismeye gerek varmidir ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

sökülmediyse gerek yoktur.

Şöyle söyleyim,

macunu ilk sürdüğünde bal kıvamında bir sıvıdır biliyorsun, sürüldükten belirli bir sür sonra katılaşır.

Siz onu sökene kadar öyle kalır, söküp takınca arada boşluk kalacağı için problem olur.

Bazı dandik ya da çok iyi macunlarda katılaşma olmayabiliyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

sökülmediyse gerek yoktur.

Şöyle söyleyim,

macunu ilk sürdüğünde bal kıvamında bir sıvıdır biliyorsun, sürüldükten belirli bir sür sonra katılaşır.

Siz onu sökene kadar öyle kalır, söküp takınca arada boşluk kalacağı için problem olur.

Bazı dandik ya da çok iyi macunlarda katılaşma olmayabiliyor.

anladım hocam o zaman ben işlemciye kadar girmeyim

edit: şimdi baktımda fan temizlemek için işlemciden ayırmak gerekiormuş.o zamanda jel kullanmak lazım.düzgün bi jel bulsam ii olur sanırım

Ekerci tarafından 21/Oca/15 19:03 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

en kaliteli macun gri renkte olup parmağına döküp dokunduğunda içinde hafif toz taneleri varmış gibi bir his vermesi lazım.

beyaz olanlar bir sike yaramayıp diş macunu bile ondan daha faydalıdır.

fabrikadan çıkan bütün işlemci fanlarında gri jel olduğunu görmüşsünüzdür.

gri jelin içinde aliminyum ve gümüş tozu bulunduğu için sıcaklığı çok iyi iletmektedir.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    zalimadam bunu yazdı

en kaliteli macun gri renkte olup parmağına döküp dokunduğunda içinde hafif toz taneleri varmış gibi bir his vermesi lazım.

gri jelin içinde aliminyum ve gümüş tozu bulunduğu için sıcaklığı çok iyi iletmektedir.

yabmayın öyle şeyler lan. kansorejen madde dolu onlar, yeminle parmağınız kangren olur sonra çükünüz düşer. 

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

yabmayın öyle şeyler lan. kansorejen madde dolu onlar, yeminle parmağınız kangren olur sonra çükünüz düşer. 

nolcak bea onlarla benim neler yapmışlığım var çalışıyo hala 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

nolcak bea onlarla benim neler yapmışlığım var çalışıyo hala 

ahahahh :D bi an hayal ettimde :D 

yarın gidip en güzelinden bi tane alacam :D beyaz olanı elime sürdüm diş macunundan katıydı.sıktığımda hiç bozulmamış şerit olarak çıktı.biraz daha sıvı olsa yamuk çıkması lazımdı.

bide millet mayonez koymuş.mayonez ne alaka ya :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

kaça aldın ki. ben 2 gramını 13 liraya mı ne almıştım. ve hep gri diye biliyodum bak beyazı da varmış.

tşak kadar şırınga gibi bişeyde verdiydi eleman.

@zalimadam: hocam çok teşekkür ettim verdiğin bilgi için. tüp b,itene kadar 3 kere falan kullanmıştım ben. sürüyodum 1 hafta 10 gün sonra temizliyim diye açtığımda mk kalitesizmiş hemen katılaşmış diyip onu kazıyıpğ yenisini sürüyodum :D demek katılaşması gerekmiş. eyw

Toplam Hit: 2117 Toplam Mesaj: 15