İslemci Sogutucu Jeli Kalitesi?
-
Slm muridler
İslemcinin jelini yenileyecem baya isiniyordu.bi dukkandan beyaz jel aldim.markasi chirana.bu jellerin markaya gore kalitesi degisiyor mu?
Bende beyaz olandan var.bide baska rengi varmis onlar kotuymus.bu aldigim jeli kullanim mi yoksa baska bi yerden baska bisi mi alim.bu konuda hic bilgim yok
Not:googleda arayamadim.sadece tbt acildi nedense
-
hocam termal macunun kaliteli önemlidir tabii ki.. ancak stok soğutucular ile çok bi fark görmezsin. ben zalman stg1 kullanıyorum oldukça iyi cpu gpu chipset uyumlu.
-
Hocam standart kullanıcıysan, herhangi bir termal macun olabilir.
Ama az sürmeye dikkat et,,
-
2 yillik laptop macun degismeye gerek varmidir ?
-
sökülmediyse gerek yoktur.
Şöyle söyleyim,
macunu ilk sürdüğünde bal kıvamında bir sıvıdır biliyorsun, sürüldükten belirli bir sür sonra katılaşır.
Siz onu sökene kadar öyle kalır, söküp takınca arada boşluk kalacağı için problem olur.
Bazı dandik ya da çok iyi macunlarda katılaşma olmayabiliyor.
-
Kaan bunu yazdı
sökülmediyse gerek yoktur.
Şöyle söyleyim,
macunu ilk sürdüğünde bal kıvamında bir sıvıdır biliyorsun, sürüldükten belirli bir sür sonra katılaşır.
Siz onu sökene kadar öyle kalır, söküp takınca arada boşluk kalacağı için problem olur.
Bazı dandik ya da çok iyi macunlarda katılaşma olmayabiliyor.
anladım hocam o zaman ben işlemciye kadar girmeyim
edit: şimdi baktımda fan temizlemek için işlemciden ayırmak gerekiormuş.o zamanda jel kullanmak lazım.düzgün bi jel bulsam ii olur sanırım
Ekerci tarafından 21/Oca/15 19:03 tarihinde düzenlenmiştir -
en kaliteli macun gri renkte olup parmağına döküp dokunduğunda içinde hafif toz taneleri varmış gibi bir his vermesi lazım.
beyaz olanlar bir sike yaramayıp diş macunu bile ondan daha faydalıdır.
fabrikadan çıkan bütün işlemci fanlarında gri jel olduğunu görmüşsünüzdür.
gri jelin içinde aliminyum ve gümüş tozu bulunduğu için sıcaklığı çok iyi iletmektedir.
-
zalimadam bunu yazdı
en kaliteli macun gri renkte olup parmağına döküp dokunduğunda içinde hafif toz taneleri varmış gibi bir his vermesi lazım.
gri jelin içinde aliminyum ve gümüş tozu bulunduğu için sıcaklığı çok iyi iletmektedir.
yabmayın öyle şeyler lan. kansorejen madde dolu onlar, yeminle parmağınız kangren olur sonra çükünüz düşer.
-
SweetyVolty bunu yazdızalimadam bunu yazdı
yabmayın öyle şeyler lan. kansorejen madde dolu onlar, yeminle parmağınız kangren olur sonra çükünüz düşer.
nolcak bea onlarla benim neler yapmışlığım var çalışıyo hala
-
TheKorsans bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdızalimadam bunu yazdı
nolcak bea onlarla benim neler yapmışlığım var çalışıyo hala
ahahahh :D bi an hayal ettimde :D
yarın gidip en güzelinden bi tane alacam :D beyaz olanı elime sürdüm diş macunundan katıydı.sıktığımda hiç bozulmamış şerit olarak çıktı.biraz daha sıvı olsa yamuk çıkması lazımdı.
bide millet mayonez koymuş.mayonez ne alaka ya :D
-
kaça aldın ki. ben 2 gramını 13 liraya mı ne almıştım. ve hep gri diye biliyodum bak beyazı da varmış.
tşak kadar şırınga gibi bişeyde verdiydi eleman.
@zalimadam: hocam çok teşekkür ettim verdiğin bilgi için. tüp b,itene kadar 3 kere falan kullanmıştım ben. sürüyodum 1 hafta 10 gün sonra temizliyim diye açtığımda mk kalitesizmiş hemen katılaşmış diyip onu kazıyıpğ yenisini sürüyodum :D demek katılaşması gerekmiş. eyw