İslemci Sogutucu Jeli Kalitesi?
-
Ekerci bunu yazdıTheKorsans bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdızalimadam bunu yazdı
en kaliteli macun gri renkte olup parmağına döküp dokunduğunda içinde hafif toz taneleri varmış gibi bir his vermesi lazım.
beyaz olanlar bir sike yaramayıp diş macunu bile ondan daha faydalıdır.
fabrikadan çıkan bütün işlemci fanlarında gri jel olduğunu görmüşsünüzdür.
gri jelin içinde aliminyum ve gümüş tozu bulunduğu için sıcaklığı çok iyi iletmektedir.
yabmayın öyle şeyler lan. kansorejen madde dolu onlar, yeminle parmağınız kangren olur sonra çükünüz düşer.
nolcak bea onlarla benim neler yapmışlığım var çalışıyo hala
ahahahh :D bi an hayal ettimde :D
yarın gidip en güzelinden bi tane alacam :D beyaz olanı elime sürdüm diş macunundan katıydı.sıktığımda hiç bozulmamış şerit olarak çıktı.biraz daha sıvı olsa yamuk çıkması lazımdı.
bide millet mayonez koymuş.mayonez ne alaka ya :D
mayonez koyunca tadı tuzu oluyor hocam :)
-
swat silicone heat transfer compound
Renard tarafından 22/Oca/15 01:37 tarihinde düzenlenmiştir
ufacık bi kavanoz şeklinde yıllardır kullanıyorum uzun ömürlü oluyor. büyük elektronik malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin 5 lira alırsın bi ömür yeter :) -
bana verdikleride şırınga gibi ucuz bişiydi.5tl fln bişiydi çok gözüm tutmadı macunu o yüzden yarın düzgün bişi alıp açmışken düzgün bişi sürüp kapatacam.zaten bir şırınga alsam bana baya yeter.mercimek kadar fln sürmek gerekior o şırıngadanda zaten 20 defa çıkar o.
bide madem mercimek kadar sürecez neden bu kadar çok satıolar ki ?5 sıkmalık bişi versinler
-
laptopu açtım bi güzel temizledim baya bi kirlenmişti
mx-4 macun sürdüm
sistem boşta 55-60 derece olan pc şu anda 47-51 arası gidip gelio
birde oyunlarda bakacam
Ekerci tarafından 22/Oca/15 14:27 tarihinde düzenlenmiştir