İşlemcim Yanma Tehlikesi Mi Geçirdi??
-
Arkadaşlar o kadar korktumki kasayı açınca fanda pamuk gibi toz vardı aşşada koltukçuda kompresörle üfledim makinaya öyle yanık kokusu geldiki elim ayağam dolandı.Şimdi bi sorun yok gibi gözüküyor ancak size maddeler halinde sorularım olucaktı..
1.İşlemciye bişey olmuş mudur yada ileride sorun olabilirmi?
2.Bu beni korkutan koku fan motorundanmı yoksa işlemcinin ısınmasından mı kaynaklanmaktaydı?
3.işlemci ısısı ne olmalıdır ve windowsta nerden ısıyı görebilirim?
4.Korktuğuma deydimi bilemiyorum ?
5.Eğer böyle bi durum tekrar intikal ederse makinayı kapattıktan sonra ne yapabilirim?
6.Randımanlı verimli çalışması gereken değerleri nereden görebilirim ve bu değerler ne olmalıdır ?
İlginize şimdiden Teşekkürler ahali.. -
Bilgisayar çalışır durumda değil iken nasıl yansın? :)
Ve bir öneri; Fanı işlemciden, işlemciyi anakarttan ayırma pişman olabilirsin :D
-
Fan motorundan geldi koku muhtemelen.İleride sorun yaşarmıyım onu merak ediyorum..
-
Hacım Abartmıyor Musun Yaf ? Ben Kendi Dizüstünü Yerden Yere Vuruken Bu Kadar Panik Ve Korku SaLmamıştı. Gerçi Annem KovaLamıştı Ama yine De Abartma Bence. Dua Et Sen Dua. :)
-
kıçı kırık bi işlemci için o kadar 3,5 atmana gerek yok bence, 8 çekirdekli bir işlemciden bahsetmiyoruz dimi?
-
Bi poh olmaz takma kafana.
-
su an kasa yanımda mouse üstünde monitörde kücük bi masanın üstünde
kasanın yanı açık elimi uzatıp işlemci ve ekran kartı sogutma bloguna dokunuyorum işlemci neysede ekran kartı en az 90 derece dokunamıom bile eger
bu durum sende olsaydı kesin kalp krizi geçirmiştin -
Abi vandallığa deymez be ben üstüne titriyom =) Peki yeni fan almaya kalksam varmı bi tavsiyeniz bari işlemciyi donduralım.
-
RazorBack Bekarsın Sanırım. Pc'yLe O Kadar Haşir Neşir oLma Bak Pis Çarpar sonra :)
-
Ohooo konu medeni hale saptı.Bekarım usta =)
-
nazar değmesin ama benim işlemcinin fanı bozuk pc acılırken 5 dakka boyunca dönemiyor yada elektrik gelmioyr pc ötmeye baslıyor dıdırıdıdııdıdıdııdıdıdıdı diye
sonra fön makinasıyla gaz veriorm kendi dönene kadar :D youtube video koymuslar ya işlemci fanı dönmesse işlemci böle olur yalan a.k hepsi :/
Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 20