İşleri Kesat Giden Tabutçu (Süper Komik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Sabah "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programının full video linkini vermiştim. Ama programda çok güzel bir skeç vardı "İşleri Kesat Giden Tabutçu" isimli oyun sizin için sadece o bölümü kesip upload ettim, benim çok komiğime gitti sizle paylaşmak istedim.

İşleri Kesat Giden Tabutçu

http://img391.imageshack.us/img391/4411/cghbaz3.jpg

Boyut: 14.1 MB

Süre: 5:11 dk

Download: http://www.speedyshare.com/502476569.html

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bizim çocuklar komik baya diye demişlerdi merak ediyodum yav indireyim hemen eline sağlık hocam:|

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:

-----------------------------
    bizim çocuklar komik baya diye demişlerdi merak ediyodum yav indireyim hemen eline sağlık hocam:|

hocam harbi komik bu arada müridlik hayırlı olsun.

imzan baya uzun yaw sayfayı kaydırdı :) imzanda her virgülden sonra boşluk bırak sayfa kaymaz :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    agalar kimse cekınmeye bunu indirirkene:) süper birşey.. yılmaz erdogan biliyo bu işi :d

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    kantar31 bunu yazdı:

hocam harbi komik bu arada müridlik hayırlı olsun.

imzan baya uzun yaw sayfayı kaydırdı :) imzanda her virgülden sonra boşluk bırak sayfa kaymaz :)

hakkat kaydırıyormu yav bi bakayım o zaman hemen düzelteyim olunca pm atarsan sewinirim hacım bakıyom şindi

edit:oldumu la?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

HiTLeRFaN bunu yazdı:
    gercekten hic gulmedim, sanirim problem bende..

kantar31 bunu yazdı:

hakkat kaydırıyormu yav bi bakayım o zaman hemen düzelteyim olunca pm atarsan sewinirim hacım bakıyom şindi

HiTLeRFaN bekide problem sendedir dediğin gibi ama gülmeyebilirsinde :|

kantar31 hocam tamamdır oldu, internet explorerda kaydırmıyodu ama firefox da baya kaydırıyodu. şimdi güzel oldu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

HiTLeRFaN bunu yazdı:
    gercekten hic gulmedim, sanirim problem bende..

kantar31 bunu yazdı:

HiTLeRFaN bekide problem sendedir dediğin gibi ama gülmeyebilirsinde :|

kantar31 hocam tamamdır oldu, internet explorerda kaydırmıyodu ama firefox da baya kaydırıyodu. şimdi güzel oldu.

eyw hacı işte ben böyle adamım imzam bile kayıyor bi yerlere :| yanlız vidyo çok güzeldi baya güldüm ben indirin gülün komik baya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

iğrenç salak bo$ bi program olmu$,komedi dükkanı nın yanına gelemezler

ayrıca bu erdoğanı izlemenizi istemem

polemik çkmasın

komedi dükkanında birşey dikkatimi çekti, bilmiyom başkalarının dikkatini çektimi ama yıllar evel zaga vardı orada engin günaydın çıkardı arkadan okan bayülgen bağıra bağıra engin günaydına birşeyler derdi o da dediklerini yapardı. Bu komedi dükkanı da aynısı olmuş onun zaten komedi dükkanındaki adamda zagadaki engin günaydını taklit ediyo gibi geldi bana. okan bayülgende dava açmış bu yüzden komedi dükkanına, ilginç.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    o kadar da güzel değil be
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    O kdr süper diil ama yaratıcı yane fena diil :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    hacılar şunu indirebilen varsa bi rapide atsın yav indiremedim bi türlü hata verip duruyo, bu arada kardeşim çok saol emeğine sağlık

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
Toplam Hit: 2685 Toplam Mesaj: 14