İşleri Kesat Giden Tabutçu (Süper Komik)
-
Sabah "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programının full video linkini vermiştim. Ama programda çok güzel bir skeç vardı "İşleri Kesat Giden Tabutçu" isimli oyun sizin için sadece o bölümü kesip upload ettim, benim çok komiğime gitti sizle paylaşmak istedim.
İşleri Kesat Giden Tabutçu
Boyut: 14.1 MB
Süre: 5:11 dk
-
bizim çocuklar komik baya diye demişlerdi merak ediyodum yav indireyim hemen eline sağlık hocam:|
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------
bizim çocuklar komik baya diye demişlerdi merak ediyodum yav indireyim hemen eline sağlık hocam:|
-----------------------------hocam harbi komik bu arada müridlik hayırlı olsun.
imzan baya uzun yaw sayfayı kaydırdı :) imzanda her virgülden sonra boşluk bırak sayfa kaymaz :)
-
agalar kimse cekınmeye bunu indirirkene:) süper birşey.. yılmaz erdogan biliyo bu işi :d
-
stillalive bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:-----------------------------
-----------------------------hocam harbi komik bu arada müridlik hayırlı olsun.
imzan baya uzun yaw sayfayı kaydırdı :) imzanda her virgülden sonra boşluk bırak sayfa kaymaz :)
-----------------------------hakkat kaydırıyormu yav bi bakayım o zaman hemen düzelteyim olunca pm atarsan sewinirim hacım bakıyom şindi
edit:oldumu la?
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
gercekten hic gulmedim, sanirim problem bende..
-----------------------------kantar31 bunu yazdı:
hakkat kaydırıyormu yav bi bakayım o zaman hemen düzelteyim olunca pm atarsan sewinirim hacım bakıyom şindi
-----------------------------HiTLeRFaN bekide problem sendedir dediğin gibi ama gülmeyebilirsinde :|
kantar31 hocam tamamdır oldu, internet explorerda kaydırmıyodu ama firefox da baya kaydırıyodu. şimdi güzel oldu.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------HiTLeRFaN bunu yazdı:
gercekten hic gulmedim, sanirim problem bende..
-----------------------------kantar31 bunu yazdı:
hakkat kaydırıyormu yav bi bakayım o zaman hemen düzelteyim olunca pm atarsan sewinirim hacım bakıyom şindi
-----------------------------HiTLeRFaN bekide problem sendedir dediğin gibi ama gülmeyebilirsinde :|
kantar31 hocam tamamdır oldu, internet explorerda kaydırmıyodu ama firefox da baya kaydırıyodu. şimdi güzel oldu.
-----------------------------eyw hacı işte ben böyle adamım imzam bile kayıyor bi yerlere :| yanlız vidyo çok güzeldi baya güldüm ben indirin gülün komik baya
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------iğrenç salak bo$ bi program olmu$,komedi dükkanı nın yanına gelemezler
ayrıca bu erdoğanı izlemenizi istemem
polemik çkmasın
-----------------------------komedi dükkanında birşey dikkatimi çekti, bilmiyom başkalarının dikkatini çektimi ama yıllar evel zaga vardı orada engin günaydın çıkardı arkadan okan bayülgen bağıra bağıra engin günaydına birşeyler derdi o da dediklerini yapardı. Bu komedi dükkanı da aynısı olmuş onun zaten komedi dükkanındaki adamda zagadaki engin günaydını taklit ediyo gibi geldi bana. okan bayülgende dava açmış bu yüzden komedi dükkanına, ilginç.
-
o kadar da güzel değil be
-
O kdr süper diil ama yaratıcı yane fena diil :)
-
hacılar şunu indirebilen varsa bi rapide atsın yav indiremedim bi türlü hata verip duruyo, bu arada kardeşim çok saol emeğine sağlık