İşleri Kesat Giden Tabutçu (Süper Komik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bi tesekkur edeyim sirf dosya boyutu ve suresini bilgi olark verdigin icin birader :)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    Odysseus bunu yazdı:

iğrenç salak bo$ bi program olmu$,komedi dükkanı nın yanına gelemezler

ayrıca bu erdoğanı izlemenizi istemem

polemik çkmasın

komedi dükkanında birşey dikkatimi çekti, bilmiyom başkalarının dikkatini çektimi ama yıllar evel zaga vardı orada engin günaydın çıkardı arkadan okan bayülgen bağıra bağıra engin günaydına birşeyler derdi o da dediklerini yapardı. Bu komedi dükkanı da aynısı olmuş onun zaten komedi dükkanındaki adamda zagadaki engin günaydını taklit ediyo gibi geldi bana. okan bayülgende dava açmış bu yüzden komedi dükkanına, ilginç.

abi onu bırak zagadan once beyaz atlı prensi yapıyordu beyaz arkadan biri bagırıyor sole yap bole yap diye zaten bu işi ingilterede yapan cok meshur bir program varmuş her yonden calıntı diyebilirsin 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

cepni bunu yazdı:
    hacılar şunu indirebilen varsa bi rapide atsın yav indiremedim bi türlü hata verip duruyo, bu arada kardeşim çok saol emeğine sağlık

buyur canım :)

http://rapidshare.com/files/119667642/Tabutcu.avi
Toplam Hit: 2869 Toplam Mesaj: 14