İşleriniz Nasıl?
-
Olm niye dövdünüz çocuğu hemen be ?
-
10 senedir üyeyim profil görüntülenmem 3 k bu arkadaşın ki 22 k.İnsanın gerçekten hayret ediyor.:)
-
Kimliğimi isteyen? Hemde tbt yazısı önünde?
Ben kimliğimi atarsam ben adam değilim diye video çekicekmisiniz? :)
-
ariela bunu yazdı
Kimliğimi isteyen? Hemde tbt yazısı önünde?
Ben kimliğimi atarsam ben adam değilim diye video çekicekmisiniz? :)
Sen değil :) ama troll bir orospu evladı olma ihtimali için adamlığımı öne koyup iddaya girmemin bir anlamı yok. Lütfen üstüne alınma (:
Görünen köy klavuz istemez. Diğer konulara yazdığın mesajlardan, imla hatalarından, yapay login profil görüntülenme sayısını arttırmaktan belli. Bu şimdi çıkmazsa yarın çıkar.
Dert etme ama gün sonunda ağlayıp özür dilersin olur biter.
-
userneyime bunu yazdı
Emlak işi durgun 1 aydır sadece kiralik daire veriyoruz. sanırım dolap altın euro yukselene kadar satış olmaz.
Hangi bölgede hizmet veriyorsun hocam?
-
sektör, havacılık, hava taksi, hava ambulans
bu yaz için geçen senelere göre daha sakin geçmesini bekliyordum, malum 3 yanımızda savaş var ve bu cidden insanların seyehat planlarını etkiliyor. Ama mayıs ayı inanılmaz güzellikte geçti. umarım böyle güzel geçer yaz :W
-
Turizm sektöründeyim. 15 şubattan şuana kadar çok şükür rus sezonu iyi gidiyor. Ortadogu pazarı düşük şuan. O da 15 güne sezonu yakalar. Bu sene iyi görünüyor turizm açısından. Yaz dönemi için uzun zamandır ilk defa almanlar ruslari geçti. Demekki seneye Avrupa pazarına ağırlık vereceğiz.
-
geçen subat ayından berı tinne ne maaslı ıse gırebıldım almadılar 4 5 mulakat sonrası , ne de iş geldı fırmama .
mulakatlarda fırmalarda dırekt cagırıyorlar tamam dedıklerı ıse baslıyoruz dedıklerınde bıle sonradan negatıf donus yaptılar vs .
bende saldım elektronık , mekanık ogrendım . Tarımla ugrasıyorum , cnc topluyrm , robotik ısler vs yapıyorum.3d yazıcı toplarım sıfırdan , zaten yazılım taraflarını hallettıkten sonra gerısı mekanık elektronık .
kendıme calısyrm tamemen , velhassıl kelam para yok ilim çok
-
Reklam ajansı kurdum. kurtların arasına daldım aniden. reklam ajansı dediğime bakmayın bir bilgisayar bir kamera bir gimbal..
şaka değil 1500 liraya bir düğünü baştan sonra çekim editleyen de var. Bir mobilya şirketinin reklam filmini 5 bin liraya çeken şirkette var.
ama dikkatimi çeken başka bir husus 200 bin liraya evlilik teklifi organizasyonu yapan firmalar da var.
velhasıl fakirle çalışan fakir gibi yaşıyor zenginle çalışan zengin gibi...
3-5 bin liralık işlere yok çekiyorum. 1 dk lık tanıtım filmi sektör farketmezksizin 15 bin lira fiyat veriyorum. eğer firma büyükse fiyatı da ona göre yukarı çekiyorum.
kendimi zenginlerin arasına atarsam olacak gibi.. fakir işi yapıp fakir gibi yasamaktansa hiç iş yapamayıp fakir gibi yaşarım daha iyi.
4 sene üniversite okuyup reklamcılık ve sinema alanında sektör tecrübesi kazanıp kendi işimi kurdum.
20 yaşında velet lise terk eline kamera almış instagrama sponsorlu basmış ajansım diye geziyor. 2000 lira teklif verince firmalara biz 10 bin 15 bin deyince adamlar kalp krizi geçirecek gibi oluyor.
geçen bitanesine denk geldim abi neden 4k çekiyosan sosyal medyaya atacaksın zaten diyor. codecler, sıkıştırma prensibi, video kalitesi, renk falan ilk defa duyuyor benden a.q
-
DaSpOnGe bunu yazdı
sektör, havacılık, hava taksi, hava ambulans
bu yaz için geçen senelere göre daha sakin geçmesini bekliyordum, malum 3 yanımızda savaş var ve bu cidden insanların seyehat planlarını etkiliyor. Ama mayıs ayı inanılmaz güzellikte geçti. umarım böyle güzel geçer yaz :W
Nasip var