İşleriniz Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

geçen subat ayından berı tinne ne maaslı ıse gırebıldım almadılar 4 5 mulakat sonrası , ne de iş geldı fırmama . 

mulakatlarda fırmalarda dırekt cagırıyorlar tamam dedıklerı ıse baslıyoruz dedıklerınde bıle sonradan negatıf donus yaptılar vs . 

bende saldım elektronık , mekanık ogrendım . Tarımla ugrasıyorum , cnc topluyrm , robotik ısler vs yapıyorum.3d yazıcı toplarım sıfırdan , zaten yazılım taraflarını hallettıkten sonra gerısı mekanık elektronık .

kendıme calısyrm tamemen , velhassıl kelam para yok ilim çok 

Nasiiip var

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

geçen subat ayından berı tinne ne maaslı ıse gırebıldım almadılar 4 5 mulakat sonrası , ne de iş geldı fırmama . 

mulakatlarda fırmalarda dırekt cagırıyorlar tamam dedıklerı ıse baslıyoruz dedıklerınde bıle sonradan negatıf donus yaptılar vs . 

bende saldım elektronık , mekanık ogrendım . Tarımla ugrasıyorum , cnc topluyrm , robotik ısler vs yapıyorum.3d yazıcı toplarım sıfırdan , zaten yazılım taraflarını hallettıkten sonra gerısı mekanık elektronık .

kendıme calısyrm tamemen , velhassıl kelam para yok ilim çok 

İyisini yapmışsın hocam benim de planım senin gibi olmak biraz

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toolbrowser
    Toolbrowser's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TeLeVoLe bunu yazdı

Elalem ( TBT kayıt dışı ) Dilan Polat olur

Müride ( TBT MYSD'den geçmiş kefil olunmuş Hiç DM'den mesaj atılmamış üye)  işler kesat diyor :)) gelde şimdi....

bu ne hırs bu ne perhiz. Belkide Değerli Bir Yöneticidir nerden biliceksin. Buranın kurucuları türlü türlü kılığa girer seni gözetler beni gözetler dimi. Bize kalanda efendilik. Efendi ol yeter

Not : O çıkışma yaptığın kişi benim kefilimdir. Lütfen Hırs polemik olmasın ok. Senin üyeliğin varsa sana ne başkasının üyeliği. 

Toolbrowser tarafından 15/Tem/24 14:09 tarihinde düzenlenmiştir

Shockman
Toplam Hit: 3366 Toplam Mesaj: 24
iş güç