İşleriniz Nasıl?
-
hipokondriyak bunu yazdı
geçen subat ayından berı tinne ne maaslı ıse gırebıldım almadılar 4 5 mulakat sonrası , ne de iş geldı fırmama .
mulakatlarda fırmalarda dırekt cagırıyorlar tamam dedıklerı ıse baslıyoruz dedıklerınde bıle sonradan negatıf donus yaptılar vs .
bende saldım elektronık , mekanık ogrendım . Tarımla ugrasıyorum , cnc topluyrm , robotik ısler vs yapıyorum.3d yazıcı toplarım sıfırdan , zaten yazılım taraflarını hallettıkten sonra gerısı mekanık elektronık .
kendıme calısyrm tamemen , velhassıl kelam para yok ilim çok
Nasiiip var
-
hipokondriyak bunu yazdı
geçen subat ayından berı tinne ne maaslı ıse gırebıldım almadılar 4 5 mulakat sonrası , ne de iş geldı fırmama .
mulakatlarda fırmalarda dırekt cagırıyorlar tamam dedıklerı ıse baslıyoruz dedıklerınde bıle sonradan negatıf donus yaptılar vs .
bende saldım elektronık , mekanık ogrendım . Tarımla ugrasıyorum , cnc topluyrm , robotik ısler vs yapıyorum.3d yazıcı toplarım sıfırdan , zaten yazılım taraflarını hallettıkten sonra gerısı mekanık elektronık .
kendıme calısyrm tamemen , velhassıl kelam para yok ilim çok
İyisini yapmışsın hocam benim de planım senin gibi olmak biraz
-
TeLeVoLe bunu yazdı
Elalem ( TBT kayıt dışı ) Dilan Polat olur
Müride ( TBT MYSD'den geçmiş kefil olunmuş Hiç DM'den mesaj atılmamış üye) işler kesat diyor :)) gelde şimdi....bu ne hırs bu ne perhiz. Belkide Değerli Bir Yöneticidir nerden biliceksin. Buranın kurucuları türlü türlü kılığa girer seni gözetler beni gözetler dimi. Bize kalanda efendilik. Efendi ol yeter
Not : O çıkışma yaptığın kişi benim kefilimdir. Lütfen Hırs polemik olmasın ok. Senin üyeliğin varsa sana ne başkasının üyeliği.
Toolbrowser tarafından 15/Tem/24 14:09 tarihinde düzenlenmiştir