İşletim Sistemi Bulamıyorum
-
1. 32 bit 2.4 gb ram görmez 3.25 görür kalan 750 mb'ıda xpdeki gibi heba etmez ekran kartına verir böylece ekran kartında baya bi artış olur. ama 750 mb ram yüzündende pc'n kasmaz sorun olmaz. bende 4 çekirdek intel var. 4gb ddr3 ram var(750 mb ekran kartına gidiyor) ekran kartımda nvidia 9600 gt 1 gb 256 bit. ramden de +750 ile 1.950 mb ekran kartı oluyor. mafia 2 yi son özelliklerde çalıştırıyorum+physxde açık ve son özelliklerde oda. son çıkan oyunlarda falan sorun yaşamadım hiç
-
Hocam ben linuxu bilmiyorum yargılamayın hemen ... Ayrıca ekran kartım güncel ... gta 4 normal ayarlarda çalıştırdığımda takılıyor oyun arada bir... xpde böyle bir sorun yaşamıyorum.
-
winxp 64 bit kur ama, win7 64bit daha iyidir.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
winxp 64 bit kur ama, win7 64bit daha iyidir.
-----------------------------xp 64 bit çok sorunluymuş.. Emulator üzerinden çalıştırıyormuş ve çok daha yavaşmış... En iyisi yarın xp kurayım tekar. asasin creed 2 yi de oynayamadım canım
sıkıldı iyice ...
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------pc_worm bunu yazdı:
hoca bende win7 64 bir var, assasins creed 2 den tutta pes 2010, mafia2 ye kadar bütün oyunları çalıştırdı, portable programlar hariç daha bir oyunun/programın çalışmadığını görmedim.
-----------------------------acaba versyonlarımız mı farklı ? ultimate mi kurulu hocam sende ?
yazmayı unutmuşum win7 home premium 64 bit hocam -
bloodmage bunu yazdı:
Hocam daha önce hiç linux kullanmadım. Güncellemelerin hepsini yaptım uyum sorunu var :S bir türlü çözemedim... Çoğu oyunu kurarken uyun sorunu yaşıyorum...
-----------------------------linuxda oyun oynayamazsın dediim gibi directx phyx yükledin mi özellikle directx
-
pardon ama w7 64bit ultimate'de çalıştıramadığın oyunları söyler misin?
-
bloodmage bunu yazdı:
Arkadaşlar , artık illallah ettim. Xp kuruyorum ramlari eksik görüyor , win 7 ultimate x64 kurdum geçen hafta , bir çok oyun açılmıyor... Linux mu kursam
diyorum... ? Bilgisayarı oyun oynamak için aldım işin açıkçası. Bir çıkar yol söyleyin lütfen
PC özellikleri : i5 760 2.8ghz
4 gb Ram
Gigabyte GTS 250 ekran kartı
1 tb sata3 bellek (wd marka aldım hiç memnun değilim )
cok oyun oynuosan hdd ni deği$tir hocam.160-250 al bi tane duzgun i$letim sistemini oynayacagn oyunları flan ona yukle -
knuckleduster bunu yazdı:
pardon ama w7 64bit ultimate'de çalıştıramadığın oyunları söyler misin?
-----------------------------GTA 4 battlefield 2 - assasin creed fallout3 ... uzar gider. Uyum sorunu falan diyor kuramıyorum oyunu. GTA 4 de de takılma oluyor. ekran kartı güncellemesini
tekrar yapıyorum şimdi ...
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Oyun oynamak icin Linux'mu kurcaksin :| hmm :|
Windows 7: Oyun oynamak icin yaratilmi$ $u anki en iyi i$letim sistemi.
sakin ol şampiyon :D XP dururken 7'ye laf düşmez bence.