İşletim Sistemi Bulamıyorum
-
oyun icin linux kullanmak mantiksiz. oynadiginiz oyunlarin bir cogunun linux versiyonu yok. ben oyun icin windows yukledim, haftada bir iki saat oyun oynarim. bide linuxta yapamadigim birsey olursa windowsta yaparim. mesela benim icin olmazsa olmaz bir program var simdilik sadece windowsta calisiyor. geriye kalan butun islerde linuxun ustune isletim sistemi tanimam. windowsun yanina hangi linux derseniz linux mint tavsiyemdir.
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
knuckleduster bunu yazdı:
pardon ama w7 64bit ultimate'de çalıştıramadığın oyunları söyler misin?
-----------------------------GTA 4 battlefield 2 - assasin creed fallout3 ... uzar gider. Uyum sorunu falan diyor kuramıyorum oyunu. GTA 4 de de takılma oluyor. ekran kartı güncellemesini
tekrar yapıyorum şimdi ...
-----------------------------Olmazsa win7 ultimate 32bit kur. GTA 4'ü rüyamda bile görmedim ama bf2, bf2142, bfbc2, fallout falan hepsi çalışıyor hatta 2000'de yayınlanmış F16 oyunu var o bile çalışıyor.
-
linux kur cs oyna çok güvenli olur :D
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
win7 32 biti niye denemedin :D
-----------------------------4 gb ram var hocam. 32 bit 2.4 olarak görüyor...
2.4 görüyor ama 4 kullanıyor
-----------------------------o halde 64 bit adreslemeye ne gerek var? teknik olarak 3.25 görmesi lazım ayrıca
-
Biyotbt bunu yazdı:
linux kur cs oyna çok güvenli olur :D
-----------------------------bencede:)) Nerede bu linuxcular anlatsın nasıl oynucak adam oyun _?
-
playonlinux diye bi program var, linuxa iki tiklama ile kuruyorsunuz. programi calistirip counter kuracam diyorsunuz. sizden install/setup dosyasinin yerini soruyor. dosyayi gosterip windowstaki gibi kuruyorsunuz. google dan aratin playonlinux counter oynamak diye. playonlinuxta diger populer oyunlar da var.
-
oyun için aldıysan linux kuramazsın.ben de w7 64bit kurmuştum açamadığım oyun 1-2 taneydi.ama 32bit kur sen bu zamanda 3 gb ram gayet yeterli bence.2.4 görmemesi lazım 3.25 görmesi lazım :)
2.4 görür ama 4 kullanır diyen arkadaşa da bol keseden sallama ödülü vermek istiyorum kabul edenler ? -
öncelikle win7 32 bitte benim pc 4 gb ram'i 3.1 görüyor ki çoğu arkadaşımın laptopunda da bu tarz ortalama değerler gördüm. 64 bit henüz oturmuş bir sistem deil daha vakti var. tam uyumluluk açısından (eski oyunları da rahatlıkla oynama) 32 bit öneririm. bir de vista sp2 32 bit dene bakalım ram aynı mı kullanacak?
-
Stargazer bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
win7 32 biti niye denemedin :D
-----------------------------4 gb ram var hocam. 32 bit 2.4 olarak görüyor...
2.4 görüyor ama 4 kullanıyor
-----------------------------o halde 64 bit adreslemeye ne gerek var? teknik olarak 3.25 görmesi lazım ayrıca
-----------------------------Teknik olarak 4gb görmesi lazım xp 3.25 görüyor diye aldanmayınız.
2^32=4294967296 Byte=4GB
-
Hocalar , phsx falan ekran kartı güncellemesi hepsini yeniden yaptım sorun çözülmedi... Mikroişlemci programlayan bir arkadaşı çağırdım akşama, ben hallederim dedi.
Sonucu yazarım buradan...