İsmini Öğrenmek İstediğiniz Şarkılar İçin Program
-
Merhaba arkadaşlar, radyoda,youtube videolarında,izlediğiniz filmlerde ki hoşunuza giden şarkıların ismini ve kimin söylediğini öğrenmek istiyorsanız,
Tunatic adlı oldukça küçük boyutlu ve yararlı programı öneririm.Programı indirdikten sonra tek yapmanız gereken ismini öğrenmek istediğiniz şarkıyı bilgisayarınızın mikrofonuna dinletmek.
Yaklaşık 30 sn ye sonra eğer şarkı çok bilinmeyen bir şarkı değilse program ismini size söylüyor. Ben 20 tane şarkı denedim 18ini buldu.
İndirme linki: http://tunatic.en.softonic.com/universaldownloader-launch
Ekran görüntüsü:

-
way be calışırsa cok iyi olur heeee
-
Super paylasım be. arkadas arkadas dolanip, sarki dinletip isim ogrenmeceye son
-
''bu şarkının adını bilen??'' başlıklı konular görmiciiz artık desene.
-
Şarkıyı yaklaşık 30 snye dinletmeniz lazım ama daha kısa süreli şeyler için bulamayabilir.Benim denememe göre yüzde 80-85 buluyor her tarz şarkıyı database'i oldukça geniş.Umarım işinize yarar.
-
dinlediginiz şarkının içinden herhangi bir satır + google + enter
-
Bir not alayım, işe yarayacaktır ilerde.
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
dinlediginiz şarkının içinden herhangi bir satır + google + enter
-----------------------------Farklı dildeki şarkılar için bu önerin geçerli olmayacaktır dostum.
-
flassy bunu yazdı:
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------Farklı dildeki şarkılar için bu önerin geçerli olmayacaktır dostum.
-----------------------------yada sözleri yeterince anlayamıyorsak.. teşekkürler çok iyi oldu bu da ya sadece bi şarkının isminin bi kısmını ve tarzını biliyorsak nolcak :D benim 4 yıldır aradığım bi şarkı var hala bulamadım kafayı yicem
-
bugune kadar buldugu sarki olmadi bende
-
edit: bi ara turkcell yapıyordu bu uygulamayı..