folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder İsmini Öğrenmek İstediğiniz Şarkılar İçin Program

İsmini Öğrenmek İstediğiniz Şarkılar İçin Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek
    cizik atalim...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Dursun lazım olur.

Sağolasın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

carnager bunu yazdı:
    -----------------------------

flassy bunu yazdı:

buruksu bunu yazdı:

Farklı dildeki şarkılar için bu önerin geçerli olmayacaktır dostum.

yada sözleri yeterince anlayamıyorsak.. teşekkürler çok iyi oldu bu da ya sadece bi şarkının isminin bi kısmını ve tarzını biliyorsak nolcak :D benim 4 yıldır aradığım bi şarkı var hala bulamadım kafayı yicem

bildigin kadari ile google a  lyrics yaz cikar muhtemelen.

ornek aldana aldana lyrics

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

yapımcılar sese duyarlı databasesini sağlam şişirirlerse çok işe yarayacaktır.Fakat her dile hitap edebilmesinin kısa sürede faydalı olabilmesi için arge takımı olması ve bu takımın başvuruda bulunan hemen hemen herkesi kabul etmesi falan gerekir başka türlü hintçe bir şarkı bulabileceğini sanmıyorum biz hinli değiliz diye fazlada sevinmeyin neden türkçe şarkı bulsun ki ? contact us bölümüne gidip katılabilir miyiz falan diye sormak lazım yada bilen biri varsa lütfen söylesin dbyi ayarlayanlar tam olarak kimler ve neden burda türkçe şarkılar bulabilelim ?Çünkü yapımcılar spesifik bir dile özeldir diye belirtmemişler sayfada..hımm bak şimdi merak ettim doğrusu..özgür yazılım mantığıyla çalışan bir geliştirici sistemine mi sahipler acaba..

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Arkadaşın samsung telefonu var. 10 saniye dinletiyoruz şarkıyı, 10 saniye içinde albüm kapak resmine kadar gösteriyor.. osman aga yı bile bulmuştu..

Toplam Hit: 4063 Toplam Mesaj: 16