folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu

Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

ilk varista dediler bize:burasi hakkinda duyduunuz herseyi unutun abartiolar,icecekler falan ismarlio komutanlar,neyse dgunler gecio yemin torenine 2 hafta var bedava islerle ugrasioz toren yuruyusleri falan rahat ama gunes altinda,neyseuzatmayim zor diil.

ama varya yemin ettik diger gun 05.30 kalk,gote giren semsiye acilmaz,spormu spor,savas beden egitimi atislar herturlu silah ile,dershane dersler haritacilik su bu derken traversler basladi ( koordinatli yuruyus ve egitimler) ilki 8 km idi

sonuncusu 70 km,abartisiz 70 km gps ile olctum yurume hizimiz 6-7 km /saat,bu tabi 3 kisilik egitim timleri ile ole boluk tabur falan diil,her timde bi gps ispartanin daglarinda egitim her koordinatta cadir var komutan bekli tum ekibi goruyo yeni koordinat verio yallah,bana sorsalardi 70 km yuruyebilirmisin diye daha onceden hayir derdim,ama cuma aksam 20 de cikip crt sabah 10 da geri donduk 14 saatte 70 km yuruduk.isin en guzel yanida gelince bi dus alip haftasonu iznine cikioduk hemen lokantaya kusbasili kasarli pideyi lavas diye yiodum iskenderin yaninda ole yani:)

neyse genclere motivasyon olsun harbiden insanin kabul cizgilerini genisleten ve herseyin beyin ve inssan tarafindan mumkun kilinabileceginin somut egitimin veriolar guzide bir okul.asagiya benim o kuleden resimleri de koydum ilk iniste tirsmistim cunku yarasa iniosun tepeden sonra duzeliosun sonra gaza geldim 2 kere daha cikip indim:)

hız emniyettir...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

tagext bunu yazdı:
    -----------------------------
    askerliğiniz buraya cıktığı zaman göte geldiğiniz zamandır.
    -----------------------------

Çok güzel ifade etmişsin canım kardeşim benim :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

benim bir arkadaş yapmıştı burda.geleli 3 sene oluyor ama geldiği zaman mal gibiydi.

naber diyordum 1 dk düşünüp sonra cevap veriyordu. 

tabii gitmeden evvelde durumu pek iç açıcı değildi ama otobüste kendisine arkadan dokunan birine arkasını dönüp asker selamı verecek kadar sıyırtmamıştı hehehe 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    derbe
    derbe's avatar
    Erkek

eğirdir
     eğirdir

ben 4 yıldır burada okuyorum. 

gördüğüm kadarıyla gerçekten çok disiplinli bir eğitim veriliyor. haftasonları askerler çarşı iznine çıkıyorlar. onları görmek bile ne kadar disiplinli oldugunu anlamaya yetiyor.

birde her hafta cuma günü ilçe merkezinde "İstiklal Marşı" okunur. buda oldukça gurur verici bir duygu. İstiklal Marşı okunurken sanki zaman durur. herkes esas duruşa geçer.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mazhochist
    Mazhochist's avatar
    Erkek

buraya çıktı askerliğim perşembe birliğe katılıyorum.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

hocam kendi memleketim diye demiyorum gerçekten yaşanacak yerdir isim olarak o kadar duyulmamış fakat gerçekten çok güzel bi yer kafa dinleme için birebir eğer işin düşerse pmden ulaş bana bi çayımı iç =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mazhochist
    Mazhochist's avatar
    Erkek

burda asteğmen oalarak acemiliğimi tamamlıyorum.dün yemin törenim vardı.bayram için izin verdiler.pazar günü tekrar birliğime katılıyorum

.
Toplam Hit: 47999 Toplam Mesaj: 18