Isparta Piyade 88/1
-
arkadaşlar ıspartaya piyade olarak gidiyorum bir fikri olan varmı nasıl bır yer..
-
askeri seven bi yer ben öğrencilik yaptıydım orda gittiğinde anlarsın
-
askeri ve öğrenciyi severler, küçük bir çarşısı vardır, kafeler caddesi vardir ki ünv zamanında ortalık kaynar.... hayat ucuzdur , yemekler güzeldir :D
askeriyeyi bilmiyorum ama yat kalk eğirdir dağ komandoya düşmediğine dua et ..
-
askeri ve ögrenciyi severiz kafeler caddemiz vardir :)..hayat ucuzdur ozeliikle tostlar guseldir ...Havamız kotudur kış aylarında hava cok pis oluyor..suan egirdir de oturuyorum bencede evimizden 200m uzaktaki egirdir dag komando okuluna dusmedigine sukret :)
hayırlı ugurlu olsun umarım sag selamet askerliğini tamamlarsın.
-
çok saolun ya inşallah kısa zamnda orada olacam :D
-
Usta birliğini doğuda yapma olasılığın yüksek, şimdiden hayırlı teskereler.
-
ıspartanın neresi ? 40. piyade alayı ise kaç firar et :) bu soğukta eğitimler hiç çekilmez ben de erzincanda acemiliği bitirdim 75 gün yaptım her bir karesinde ayrı bir acı ayrı bir eziyet ayrı bir çile dolu ama sen yine de psikolojik olarak kendini en kötüsüne hazırla ve hiçbirşeyi de dert etme kafaya takma yoksa oradaki günler sana zehir olur sayılı gündür gelir geçer. askerliğin en zor ve psikolojik olarak en acı olanı acemi birlikleridir. özellikle soğuk havalarda ağır eğitimler adama çok koyuyo
40. piyade alayı ise usta birliğin doğu ve g.doğuya çıkar başka olasılık da yok ben de piyadeyim biliyormusun piyade askerine hiçbiryerde rahat yoktur abi
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------ıspartanın neresi ? 40. piyade alayı ise kaç firar et :) bu soğukta eğitimler hiç çekilmez ben de erzincanda acemiliği bitirdim 75 gün yaptım her bir karesinde ayrı bir acı ayrı bir eziyet ayrı bir çile dolu ama sen yine de psikolojik olarak kendini en kötüsüne hazırla ve hiçbirşeyi de dert etme kafaya takma yoksa oradaki günler sana zehir olur sayılı gündür gelir geçer. askerliğin en zor ve psikolojik olarak en acı olanı acemi birlikleridir. özellikle soğuk havalarda ağır eğitimler adama çok koyuyo
40. piyade alayı ise usta birliğin doğu ve g.doğuya çıkar başka olasılık da yok ben de piyadeyim biliyormusun piyade askerine hiçbiryerde rahat yoktur abi
-----------------------------
valla daha bilmiyorum 40 mı degilmi ama :D kaçmayı hiç düşünmüyorum benle beraber en az 500 kişi olacak sonuçta onlar kaçarsa neden olmasın :D allah yardımcım olsun :D g*te gelmeseydik :D -
piyade askerlerin en kötüsüdür piyade olduguna isyan edeceginden emin ol emdigin süt burnundan gelecek ömrünce yeşil renginden nefret edeceksin :D
nedenmi bende mekanize piyade taburunda idim ama topçu taburunda muhabereci idim ordan aklımda kalmış
şaka yav güzeldir en baba silahlar piyadede olur hernevi silahı görürsün kalabalık olur arkadaşın çok olur bide piyade marşını söylemek kolay olur şimdiden hayırlı teskereler.
PİYADE MARŞI
Güneş doğar, dağları gölgeler bu renk,
Gümüş sularda yanar, altın bir çelenk,
Hasret dolu bir sıla, gönlümüzde cenk,
Süngüler parlasın ufkun üstünde.
Her yaram bir çiçek gibi,
Kanımla suladım bu yeri,
Yurduma bahar yaparım,
Göğsüme taktığım gülleri.
Şimşekler, bombalar bin ölüm takın,
Çelikten tanklarıyla gelse bir akın,
Bizden zafer bekleyen ülkeler yakın,
Yer ateş, gök ateş, şanlı piyade.
Her yaram bir çiçek gibi,
Kanımla suladım bu yeri,
Yurduma bahar yaparım,
Göğsüme taktığım gülleri.bunuda ezberle şimdiden
-
saolasın vukaat :D ben kanas almak istiyorum keskin nişancı olacam :D ne olursan ol en iyisi ol ! die bir söz aklımda hayatım boyunca unutmayacagım.
inşallah güzel olur ya.. arada bir takılırım tahribata size ordudan haberleri yazarım ::D
-
Hayırlısı olsun. En büyük asker bizim asker : ıspartada yapmayı çok isterdim. birisi var orda özel :=)