Isparta Piyade 88/1
-
ısparta çok soğuk bir memleket olduğu gibi eğitimleri de yaman olur ve orada yetişen piyadeler yüzde 98 oranında doğu ve güneydoğu anadolu bölgesine gider
eğitimler çok ağır geçtiği için insan bi ara isyan eder hadi şu yerim belli olsun da dağda çatışmaya girmeye razıyım der. türkiyede sayılı yerler vardır zaten komando eğitimi gibi eğitim veren örn. izmir foça manisa kırkağaç ısparta kayseri zincirdere 59. topçu eğitim tugayı piyade bölüğü erzincan (allah kimseyi düşürmesin)
88/1 arkadaşlarıma Allahtan sabır ve başarılar dilerim. inşallah güzel bir acemilik dönemi geçirirler psikolojik olarak rahat olmaları çok önemli çünkü askerde insanı psikoloji resmen eritip bitiriyo
sabır sabır sabır arkadaşlar sayılı gün gelip geçecek....
-
askeri bizim bütün ülke sever............çünkü hepimiz askerizz....
-
geçmis olsun
teselli olaraktan sana Firuzan konagini öneririm çok güzel hos bir kafeterya
hayirli tezkereler :)
-
ısparta çok soğuk bir memleket olduğu gibi eğitimleri de yaman olur ve orada yetişen piyadeler yüzde 98 oranında doğu ve güneydoğu anadolu bölgesine gider
eğitimler çok ağır geçtiği için insan bi ara isyan eder hadi şu yerim belli olsun da dağda çatışmaya girmeye razıyım der. türkiyede sayılı yerler vardır zaten komando eğitimi gibi eğitim veren örn. izmir foça manisa kırkağaç ısparta kayseri zincirdere 59. topçu eğitim tugayı piyade bölüğü erzincan (allah kimseyi düşürmesin)
88/1 arkadaşlarıma Allahtan sabır ve başarılar dilerim. inşallah güzel bir acemilik dönemi geçirirler psikolojik olarak rahat olmaları çok önemli çünkü askerde insanı psikoloji resmen eritip bitiriyo
sabır sabır sabır arkadaşlar sayılı gün gelip geçecek....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
çok dogru sölüyorsun havası çok sert egitimler ondanda sert 45 gündür ilkdefa çarşıya çıktım . kesin dogu ya gidecm
88/1 ısparta piyade olarak hepinize slm lar burası nasıl die sorarsanız ranzamda şu cümleler yazıyor
"Isparta bir liman ben bir gemi bir daha gelirsem s...... beni " alıntıu :D
haritadan ıspartayı sildim :D
kendinize iyi bakın bilmiyorum birdaha çarşıya ne zamn çıkarım allaha emanet olun
-
usta birliğinde manisa/kırkağaç a düşme olasılığı % 9
-
eğer 40. piyade alayı ise allah kurtarsın kardeşim valla işin çok zor eğitimi çok ağır sıkıcı bi yer
çıkacağın intikal sayısını sen bile unutacaksın büyük ihtimalle mg 3 verecekler sana da
ve en önemlisi 75 gün yapacaksın acemiliğini şimdiden bol sabırlar
1987/4 tertip şafak: 298 :D
(bu arada aramızda kalsın ama iç güvenlik eğitimi alacağın içinde gideceğin usta birliği yüzde 98 g.doğu olacak)
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------eğer 40. piyade alayı ise allah kurtarsın kardeşim valla işin çok zor eğitimi çok ağır sıkıcı bi yer
çıkacağın intikal sayısını sen bile unutacaksın büyük ihtimalle mg 3 verecekler sana da
ve en önemlisi 75 gün yapacaksın acemiliğini şimdiden bol sabırlar
1987/4 tertip şafak: 298 :D
(bu arada aramızda kalsın ama iç güvenlik eğitimi alacağın içinde gideceğin usta birliği yüzde 98 g.doğu olacak)
-----------------------------
g3 le sıktık hk 33 ile sıktık 35 ten fazla mermi sıktım hk 33 çok güzel hiç tepmiyor :D g3 hayvan gibi tepiyorbide mayıncı olduk yarasın koçuma :D
-
güzel yerdir...bulunma sansım oldu...askeri ve öğrenciyi cok seviyorlar (: tam bir gül diyarı...gül ürünlerinden bol bişey bulamazsın..
ufak bir carsısı var...bide sülayman demirel heykeli (:
ama kısın donarsın hocam :) yazın bile gölgeye gittiğinde üsürsün öyle bir yer...
40.piyade alayıysa arkanızda komando alayı var...keske komanda olarak gitseydin..ıspartaya gidenler genelde doğu tarafına düsüyor...
-
acemilik bitmeye az kaldı 2 hafta kadar büyük intikale çıkacagız 3 gece 4 gün dagda kalıp dönecegiz ve dagıtım : ŞIRNAK SLOPİ çalışkan acıların çocugu rolüne girdik resmen :D s.kilmedik bir sırtımız vardı onuda ıspartada yaptılar.:) ( küfür yasak biliorum ama 45 defa ilk dfa girince idare edin)
-
A_Rex geçmiş olsun dostum..Yolun açık olsun allah kolaylık versin :)
Not: siki tuttun dostum harbi harbi sölüyorum kaç a.k firara et :)
1 ay oldu askerden döneli :)