folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail 2 Asker İçin Lübnanı Si..Yo Bizim Her Gün Ölüyo Biz Mal Mal Bakıyoruz

İsrail 2 Asker İçin Lübnanı Si..Yo Bizim Her Gün Ölüyo Biz Mal Mal Bakıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    israil türkiyeye türkiye israile saldırmaz

1 Türkiyeye gelmek biraz g.t ister
    2 İsraiil dünyanın en büyük silah gücüne sahip ülke
    3 eğer bole bi savaş olursada %100 3. dünya savaşı çıkar

bugün afyonda bi sergi vardı israilin lübnanı ve filistini fotolamışlar millete gösterip yardım topluyolardı orada bi harıta gözüme çarptı adamlar haritayı kendileri çizmiş bizim doğu olmuş büyük kürdistan devleti suudiarabistan hariç orta bölgeler suriye, iran ırak israil ve amerikaya geçimiş ingilterede var bu arada bunların arasında. MİLLET BU VATAN BİZİM KOLAY GELMEDİ BURAYA HERKESE YARDIM EDERSEK BİZE KİM YARDIM EDİCEK

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    3'ünüde katılmıyorum hoca.
    2.si biraz doğru olabilir ama Avrupa'da en iyi savaş stratejisi Türkiye'de Nüfus a bakarsan İsrail'in 6 mlyon civarı bişi.
    Türkiye-İsrail gibi ihtimali düşük bi savaş çıkarsa,İsrail'in silahları kullanıcağını zannetmiyorum.
    Çünkü İstanbul gibi Türkiye'nin sadece bir şehrinden az bi nüfusa sahipsin ve karşındaki ülke Senin gibi kuzey güney bombardıman yapıcak kadar folloş değil herşey beyin yapısında bitiyo.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByOzaN
    ByOzaN's avatar
    Erkek
    Sorcerer iyi haklısında bizde biliyoz lafla bunların olmuyacağını ama milliyetçilik öyle ocağa gidip karı kız kavgalarına karışmaklada olmuyo . İntihar komandoluğunu elinden bişe gelmeyen güçsüz asalak devletler yapar sen tarih boyunca nerde gördün türkiyenin intihar komandosu kullandığını !!

--

Şu an Amerikanın bütçesini bile israil yönetiyor yani israil çok büyük bir ekonomik güç

Yok imzam falan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elbette ülkemizin gücünü hem biz, hemde başkaları çok iyi biliyor. Ama acıda olsa bir gerçek var ki oda, siyonist israilin dünya genelinde her ülkede etkisi ve gücü vardır. Osmanlının yıkılış esnası ve sonrasından siyonist israil, adeta bir karınca gibi çalışmış ve amaçlarını gerçekleştirmiştir. Bugün israilli iş adamlarının bir bankası yıllık 800,000,000,000-trilyon dolar cirosu var. Yani bu hiçde azınsanmayacak bir rakam. İSrail ve iş adamları, dünyadaki, en iyi bankaların, en iyi savunma sistemlerinin, en iyi nükler, atom ve kimyasal silahların, en iyi sağlık ürünlerinin, en iyi petrol şirketlerinin, en iyi araç (general motors), en iyi elektrik sistemlerinin yani aklınıza gelen ne varsa hepsi israilin veya onun hegomanyasında bulunuyor. İsrailin kurucularından olan başbakanın deyimiyle, dünyadaki her ülkenin araba misali motoru vardır, israil isterse o motoru ileri götürür, isterse geri götürür. Bugün asıl abd küçük israil ki bunuda çok iyi bilelim. Bugün israilin olurunda geçmeyen bir başkan çıkamaz abd de. Kendy ise bildiğimiz gibi, israilin orta doğu projelerini sevmeyen ve isralinde kendisini sevmediği bir kişiydi ve malum bildiğimiz gibi, sadece kendi değil, ailesi dahil tarihe sözde lanetlenmiş başkan olarak geçti. Bugün israilin karşısına kim çıkarca çıksın elindeki medya, silah, para ve kuklalarla istediğini yapıyor. Tahrip edilmiş kitabında, kendi ırkı dışındaki tüm insanların malları, canları, namusları, toprakları kendileri için helal sayılan ve kendilerini üstün ırk gören ve buna uyarakta, masum ve savunması insanları öldüren yine siyonist israildir. Birde bunların yanı sıra, yine tahrip edilmiş hristiyanlık inancında, israiloğullarının orta doğuyu tamamen fethetmesinden sonra Hz. İsa (a.s.) geleceği için, batıda bir nebze olsun israile göz kırpıyor. Bununla ilgili (illimunati adında abd li bir profun 4 yıl araştırarak yazdığı kitabı okursak)dünyayı yönetenler, BM ler, dünya bankası, IFM, NATO, bilderberg toplantıları, dünya sağlık örgütü yani aklınıza ne gelirse ne için kurulduğu, kimlere hizmet ettiği, adı gizli olan rockfeller vb ailerin dünyayı nsl yönettiği ortaya çıkacaktır.

NE-NEDEN-NİÇİN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek
    Biraz önce yazdığım haricinde, sürekli içimizi yakan, şehit üstüne şehit haberleri gerçektende sabrın da bir sınırı olması gerektiğini gösteriyor. Hatırlanırsa katil, adi, aşağılık öcalan yakalandığında, pkk lılar özellikle israil büyükelçiliğine saldırdılar hatta, bir kaçtaneside geberdi. Bir plan vardı ve öcalan paketlendi bize gönderildi. Ben burda şunu açıkca söylerimki, eğer ki türkiye isralin istediği tavizleri versin, yine çevik bir misali israil ile içli dışlı biri çıksın ve anlaşma sağlansın, şu anda ırakta bulunan pkk elebaşları karayılan ve diğerleri başta olmak üzere birer ördek misali mossad tarafından paketlenir ve türkiyeye verilir ki bundan da kimsenin kaygısı olmasın. Birde şunu unutmayalımki, eski mossad ajanlarının yazdığı kitaplar üzerine biliyoruz ki, israilin dünyaki bütün terörist gruplarına dolaylı veya dolaysız desteği vardır.

NE-NEDEN-NİÇİN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    baka gene aynı dalgadasın..

olm senin elin kolun balı sen amerikaya bağlısın.. : ))

donunun lastiğine kadar amerikadan alıyon.

amerika yat derse yatıyon kalk derse kalkıyon..

gidipte kafamı tutacan...

ilk başta baştaki adamların değişmesi lazım sizin yaptıgınız bireysel konuşmalar hiç birşeyi değiştirmez..

ülkemizde bir sürü amerikan köpeği war : ) onlar oldugu sürece abi biz böyle bok yolunda kalırız..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sorcerer abi konuyla alakalı değil ama(şimdiden soryy) imzanda
    " Kalbinde [ Trial ] Aşklara Yer Olmayan Adam... " yazıo nasıl beceriosun bunu,taktikleri varmı? :) Bizede anlatırmısın bizde şu aşk acılarından kurtulalım.Bekarlık sultanlık ama bekar kalamıoz ki dayanamıyıp atlıoz hemen sonra acı çekioz :) Modumuz olarak bi yardım eli uzatırmısın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByOzaN
    ByOzaN's avatar
    Erkek
    Hoca ya ne yapak karı kız muhabbeti yapak o zaman

Kardaş geçen gün kızın birinden istedim verdi bende götürdüm samanlığa attım karıyı vurdum mala

hah bunumu konuşak yada dur

arkadaşlar bi msn hacklenmesi lazım lütfen yardım adres: iskorpitix@mavideniz.org
    Şifresini bulana g..tümü veriyom

Bunlarımı konuşak

Yok imzam falan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByOzaN
    ByOzaN's avatar
    Erkek
    Hoca gönül isterki gidek savaşak ama başımızda iyi bi adam yokki

s....min söz bozanı iki gün önce ataturk alehine şiir okuyan şimdi başımızda başbakan a.q Namertin biri gidiyo biri gelio her gelen başbakan kendisinden önceki namertleri aratır oldu (Ozan arif babanın sözü) .

Zaten savaşmaylada olacak bi şey değil millleti akıllandırmak gerekio. Artık eskisi gibi savaşla nüfusla olacak iş değil 6 milyonluk it dünyayı yönetiyo neden para !

Bu arada biliyorum kime bağlı olduğumuzu ama amerikaya değil israile bağlıyız şu an da amerika bi le israilin maşası İsrail iş adamları amerikayı satın alır durumda bilmiyom ama torunlarımız bize epey bi söveceğe benziyo

Yok imzam falan
Toplam Hit: 4649 Toplam Mesaj: 30