folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Ateşkes İlan Etti! :

İsrail Ateşkes İlan Etti! :

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Bu iş burda biter elkaidi cihat çağrısı yaptıkdan sonra biraz zor... hani yok etcez diyorlardı niye durdular .... sıkar biraz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu iş burda biter elkaidi cihat çağrısı yaptıkdan sonra biraz zor... hani yok etcez diyorlardı niye durdular .... sıkar biraz..

İstediği kadar cihat çağrısı yapsın ne yapabilir ? Sıkma gibi bişey yok istese onlar oraları dümdüzde ederdi.Kendi kendini tatmin ediyosun başka bişey değil.Aynı Hamas gibi düşünüyosun elinde bişey yok ama ben bişeyim diyosun sonra kafana bombayı yiyiyosun.Ayrıca ne çatışma meraklılarıymışsınız siz 1 tane israil askeri öldürürsünüz o bir bomba atar 150 kişi öldürür nedir yani bu çatışma sevdanız ? sizin çatışma sevdanız yüzünden siviller perişan oluyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

Davos bunu yazdı:

İstediği kadar cihat çağrısı yapsın ne yapabilir ? Sıkma gibi bişey yok istese onlar oraları dümdüzde ederdi.Kendi kendini tatmin ediyosun başka bişey değil.Aynı Hamas gibi düşünüyosun elinde bişey yok ama ben bişeyim diyosun sonra kafana bombayı yiyiyosun.Ayrıca ne çatışma meraklılarıymışsınız siz 1 tane israil askeri öldürürsünüz o bir bomba atar 150 kişi öldürür nedir yani bu çatışma sevdanız ? sizin çatışma sevdanız yüzünden siviller perişan oluyor..

vallahi mesajı görünce sinirlendim ama avira sagolsun düşündüklerimi yazmış...

hamas aslında işin en çok nefret edilmesi gereken kısmı... ordaki sivil katliamlarını işte böyle haklı çıkarıyorlar adamlar dünya basınında , hedefleri vurduk hamasa zarar verdik sivillerde öldü özür dileriz diyorlar... kimsede sallamayacak zaten ölen öldügüyle kalacak ateş düştügü yeri yakar...Sizde burda hamas haklı , el kaide cihat çağrısı yaptı , asarız keseriz Allahu ekber diyin... Çocuğu ölen anayı, kardeşleri ölen çocukları , yetimleri  , sakatları 3 gün snra unutacaksınız...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

MaQneToR bunu yazdı:
    yaptıkları resmen silahsız bir adamı başından wurmaktı güçsüz bir devlete saldırırlar anca zaten

hocam israil güçsüz olduğu için kendine göre ezik bi ülkeye saldırmadı israil buraya saldırdı çünkü dünyaya gövde gösterisi yaptı eğer yeniden sömürgelik başlıycaksa

Bende varım Dedi... 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Teknik olarak bakıldığında Hamas hiç bir zaman haklı değil.İlk saldırıları onlar başlatmıştır İsrail'in güneyine füze atmıştır.Şimdi bundan yararlanıp Filistin yaralarını sarmalıdır.Aksi taktirde Hamas kendini bişey zannetmeye devam ederse ve kendini tatmin etmeye devam ederse olan sivillere olucaktır.İsrail bu sefer daha ağır şeyler kullanacaktır.Bence çok olumlu bir gelişme Filistin bundan yararlanması gerekli..

Kardes Israil zaten Gazze seridini tamamen hayattan soyutlamis.Aclik bi yandan susuzluk bi yandan.Para yok pul yok yiyecek yok.ee napacak adamlar bari yasayamiyoruz gelin bizi oldurun diyolar.Ilk bombalarida bu yuzden atmislardir zaten.Dediklerin bence sacma.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hamas da acil ateşkes ilan etmiş...

İsraile sınırına çekilmesi için bir hafta müddet vermiş..

Şimdi haberlerde gördüm..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_leader
    blue_leader's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:

Hamas da acil ateşkes ilan etmiş...

İsraile sınırına çekilmesi için bir hafta müddet vermiş..

Şimdi haberlerde gördüm..

bu iyi haber...

SInıfı Geçme Derdinde İnş. Geçer AMİN !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu hamas ın lideri ateşkhalid meşal esi kabul etmediklerini söylüyorlar aptalmıdır bılınmez sayesınde 1200 ınsan oldu daha devam etmesını ıstıyor tabı kıçı rahat oldugu ıcın..

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 2462 Toplam Mesaj: 19