"Israil Ne Ki " Diyen Sahislara Tarihten Ornekler
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
maximuss bunu yazdı:
Ummetciden kastim , senin gibi insanlardir . Kendi bildiklerini dogru sayan , ona siyah icin beyaz denmisse , siyaha osle bile siyah demiyen tiplerdir .
Bu adamlar saddami , ladeni yaratmissa , haliyle hamasida yaratmistir .
kokenine gelirse El feti komunist kokenliydi , bir nevi hamasin amacida buydu , el fetihide zayiflatmak .
bu adamlarin soyledigi oyle kahvehane muhabbetinde yapilan bir konusmada sarf edilen sozler degildir . Belirli yerlerde , belirli siyasi kriterlerde sarf edilmis sozlerdir . yani piskolojik savas nedir ? hem kaldiki bu sozler bahsi gecen olaydan 30 sene sonra soylenmis . Yani cokta mikinde israilin . Adamlar resmen biz istedigimizi istedigimiz gibi yaratir , ona o sifati verir sunariz sizde zokayi yersiniz diyorlar kisacasi . :D
cokta tin . israil yalagiymis , zorlarina gidince nedense boyle oluyor :D :D :D .
ulan o kadar agladiniz hamasin , ISrail tarafindan kurulmasi gercegi ne koymustur adama be ... :D :D :D
-----------------------------ümmetçiden kastı benim gibi insanlarmış yani ülkesini, milletini ve doğruları savunan insanlar yani biz ümmetçiler. peki canım sizin gibilere ne deniliyor? bana göre siyonist kimine göre yalak ve kimine göre basit bir mason veya misyoner. kaldı ki israil türkiye ile baş edebileceği götü kendinde bulmuş olsa zaten şuana kadar çoktan bu işe kalkışmış olurdu insan gücü önemli değil sadece teknoloji diyen bazı arkadaşlar belli ki savaş nedir onu bile bilmiyorlar. savaş 2 aşamadan oluşur ilk aşamada savaş açan ülke savaş açtığı ülkeye havadan saldırarak o ülkenin önemli kurum ve kuruluşlarını bombalar bunlar iletişim ve haberleşme, elektrik santralleri vs... bu ilk aşama başarı ile tamamlandığı taktirde 2. adıma geçilir yani karadan müdahale işte israilin cesaret edemediği nokta burası işte o yüzden gizli asimilasyon politikaları ve kin beslediği ülkeye karşı oluşturmuş olduğu içten yıkım projelerini devreye sokar. bunlar nedir? o ülke içerisinde yer alan farklı din, ırk ve siyasi görüşe sahip gurupları kışkırtıp bir birine yedirme girişimleri mesela türkiye üzerindeki politikası şuan için şudur;
kürt = terörist
alevi = ahlaksız
dindar = yobaz
türk = faşist
laik = din düşmanı.
bu politika şu amacı içerisinde barındırmaktadır. dindar yobaz olduğunu inkar eder ama diğerlerine takılan damgayı benimser keza laik din düşmanı olduğunu kabul etmez ama diğerlerine takılan damgaya biyat eder. yani amaç bir gruba giydirdiği elbiseyi o grup inkar etsede diğerlerine empoze etmektir böylelikle ülke iç karışıklığa düşecek bilim ve ilim konuşulup tartışılacağı yerde kürt, türk, laik, dindar, alevi vs. vs. vs. konular konuşulacak oyalama ve bocalama politikaları...
-----------------------------"ümmetçiden kastı benim gibi insanlarmış yani ülkesini, milletini ve doğruları savunan insanlar yani biz ümmetçiler "
ben arap degilim arap devleti milleti icinde carpisayim . senin dogrularin filistindekiler icin gecerlidir. benim dogrularim ugursitanda , kafkaslarda zulm goren turkler icindir . ummetciden kastim budur, nedense filistin icin celallenenler , aynisi uygurlara yapildiginda , balkanlardaki kardeslerime yapildiginda sus pus oldular. KAdronun en ustundeki showman den en alttaki emekcisine kadar.
"peki canım sizin gibilere ne deniliyor? bana göre siyonist kimine göre yalak ve kimine göre basit bir mason veya misyoner"
ben turkcuyum . sana gore istedigin olabilir .
"kaldı ki israil türkiye ile baş edebileceği götü kendinde bulmuş olsa zaten şuana kadar çoktan bu işe kalkışmış olurdu insan gücü önemli değil sadece teknoloji diyen bazı arkadaşlar belli ki savaş nedir onu bile bilmiyorlar "
Bir onceki sayfada da yazdim. Israil sadece anadoludaki 8 milyon kurdu kiskirtsa durum cok daha kotu olur , kaldiki bolgemizde bizimle iyi gecinen bir tek komsu ulke yok , azerbaycanida sizin sayenizde kaybettik . Olasi bir savasta kuyumuzu kazan cok olur . Gunumuzde savas oyle 200 yil onceki gibi bir fermanla cikarilmiyor. belirli asamalari vardir ,ilk asamasi savas icin gerekli ortami hazirlamak . ( 11 eylul orengi ) . sonra bu isin hazirligi var . artik savaslar kilicla olmuyor. makinayla oluyor . senin en basitinden bir savas aninda kac ton yakit depon var ? Turkiye bir savasa hazir degil , gidip israili kusatamaz . bir sayfa onceki mesajimda da en basit sebebi belirttim.
"bazı arkadaşlar belli ki savaş nedir onu bile bilmiyorlar. savaş 2 aşamadan oluşur ilk aşamada savaş açan ülke savaş açtığı ülkeye havadan saldırarak o ülkenin önemli kurum ve kuruluşlarını bombalar bunlar iletişim ve haberleşme, elektrik santralleri vs... bu ilk aşama başarı ile tamamlandığı taktirde 2. adıma geçilir yani karadan müdahale işte israilin cesaret edemediği nokta burası "
yapma bunu , yapma bunu . cok bilmislik yapiyorsun ama bildigin seyler , sana abilerinin ogrettiklerinden ibaret . dunyada 4 cesit saldiri turu vardi gecmisten gunumuzde. bular
Turan
sok ve teror
yildirim
gerilla
bunlarin ne oldugunu ogren sonra yaz " bazı arkadaşlar belli ki savaş nedir onu bile bilmiyorlar " diye .
ayrica bizim ordumuz gerilla saldirilarina karsi en etkili olandir . nato standartlarinda 1 kayiba karsi 8 kelle ile en iyisidir .
ama ordumuzun bir yildirim veya bir sok ve teror taktigine karsi bir ustunlugu yoktur. cunku o teknolojimiz yok . turan bizim taktigimizdi , artik at ustune olmadigi icin savaslarda ise yaramaz.
dogrulari soyleyince takilan kiliflara bak XD
-
israilde b*k gibi teknolojik savaş aleti var bizim predatorlari bile onlara yaptırıoruz...
-
yahudinin topu tüfeği olabilir unutmayın çanakkalede neler olduğunu hangi imkanlarla o savaşı kazandığımızı unutmayın bu millet şuan için sessiz kuzu gibi gözüküyor herhangi bir savaş durumunda herkesin gönüllü asker olarak gideceğini adım gibi biliyorum o gönüllü olarak gidecekler sizler gibi unutmadı çanakkaleyi seyit onbaşıyı. gerekirse kanımın son damlasına kadar gönüllüyüm
-
nigdeli bunu yazdı:
yahudinin topu tüfeği olabilir unutmayın çanakkalede neler olduğunu hangi imkanlarla o savaşı kazandığımızı unutmayın bu millet şuan için sessiz kuzu gibi gözüküyor herhangi bir savaş durumunda herkesin gönüllü asker olarak gideceğini adım gibi biliyorum o gönüllü olarak gidecekler sizler gibi unutmadı çanakkaleyi seyit onbaşıyı. gerekirse kanımın son damlasına kadar gönüllüyüm
Sapanla taşmı atacan hoca? -
Madem bukadar araştırdın...
O devrin başkanları hakkında bilgi edin .
özellikle savaştan çekilen ilk devleti araştır neden çekilmiş onu araştır sonraki yönetimlerini araştır icraatlarını araştır.. şu an bile sınır kapatan ülkeye dikkat et.
-
Mylitta bunu yazdı:
nigdeli bunu yazdı:
Sapanla taşmı atacan hoca?
-----------------------------türk ordusunu küçümsemeyin ne sapanı taşı nerdesin sen hangi devirdesin israilde makine varda türkiye sapanmı kullanıyor sanıyorsun
edit: konuya attığım son mesajdır. mesaj kirliliği olmasın.
mylitta hocam haklısın her askere son sistem makine verceklerdi. sen beni güldürdünya allahda seni güldürsün :) türk yapımı fırtınaları unuttun g-3 diyosun :)
-
nigdeli bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------türk ordusunu küçümsemeyin ne sapanı taşı nerdesin sen hangi devirdesin israilde makine varda türkiye sapanmı kullanıyor sanıyorsun
73 yapımı G-3 var.. -
şimdi ben arapları bilmem çok sevdiğim de yoktur hani. yoq din kardeşi yoq o bu kardeşi benım ıcın gecerlı değıl. he ne var kı ısraıl den daha yakın bulurum kendıme o başka mesele. gelelım konuya. yok araplar yenılmıste yenılmıs ısraıl yenmışte yenmış işin açıkcası cükümde bıle değil. israil teknolojıını de satsa. tüm silahı cephaneyı onu bunu üretse de sonuç olarak ateş olsa cürmü kadar yer yakar. ağzınızda TÜRKİYE diorsunuz. tamma bıçak kemiğe dayanmadımı bi z*kim yapan bir millet değiliz ama on tane israil gelese de bızımle başa çıkamaz savaşamaz.....
-
Nitrous bunu yazdı:
Türkiye - İsrail Savaşına gerek yok huzuli masraf olur:)
Adana - İsrail işimizi görür kanımca:D
-----------------------------kanka gülmekten altıma etcem kgbdflkghdkfghdfk :D aynen bi Adana yeter israile gardaş.
ha bu arada ben hayatım boyunca araplar kadar satıcı bir halk
israil kadarda şerefsiz bir devlet görmedim.
sokayım ikisinede. umrumda değil.
+ kimiside araplar kardeşimiz felan demiş
aynı dindeniz tamam ama kardeş değiliz.
o soktuğumun para agası araplar 6-7-8 karı alıp harem kurar.
+ cogu arap ulkesınde ıssız erkekler kırıktır. (anladınız)
ha bırde sımdı dusunun. ben boyle bır halk ıle kardes değilim.
benım tek kardesım var oda anne ve babamdan olma Muzaffer..
kardes ayagına araplardan pandık yemek ısteyen koşa koşa en önden gidelir :)
-
nigdeli bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
nigdeli bunu yazdı:
edit: konuya attığım son mesajdır. mesaj kirliliği olmasın.
mylitta hocam haklısın her askere son sistem makine verceklerdi. sen beni güldürdünya allahda seni güldürsün :) türk yapımı fırtınaları unuttun g-3 diyosun :)
-----------------------------Misir son olayi bilerek yapiyor , cunku misir artik bolgede araplarin lideri olmak istemiyor . Dedigim gibi bu lider icin amerikanin bictigi yeni lider biz olucaz . Turkiye . Cokta tin yani araplara lider olmak. Tayyip araplara kopeklik yapicagina , gitsin turk mallarini araplara satsin. Bak arap nasil 3 gunde kota koyuyor . Cok kardesiz ya .
Turk askerini kucumsemedik , sunu anlayin !
Araplarla israili karsilastirdik , millet turk ordusuna sardirdi . Turk ordusu gerilla taktiginde dunyada liderdir . 1 e 8 ile nato standartlarininda ustundedir , yani en iyisidir . ama diger saldirlara karsi yapicak pek bir seyi yoktur !
B2 mbombardiman ucagini nasil dusurecez ? O teknolojimiz yok .
bizim elimizdeki 216 adet B C tipi f-16 larlami ? ucan tabut olarak lanse edilen f-4 lerlemi bunu yapicaz ?
guldurmeyin adami. israilin elindeki f-16 lar hem turkiyedekinden daha gelismis hem adet olarak daha fazla .
elimizdeki 24 tane 70 model kobraylami israile kafa tutucaz ?
elimizdeki 600 adet 1960 model tanklarlarmi , israilin merkavalarina kafa tutucaz ?
Canakkalede insan gucu on plandaydi , o yuzden kazandik . Birde conk bayir ve anafartalar gazisinin plani sayesinde. Yoksa osmanlinin guvendigi , canakkalede osmanli ordularini yoneten alman generale kalsaydi nah kazanirdik canakkale savasini . bunlar anlatilmayan seylerdir bize tarihimizde .