folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Israil Ne Ki " Diyen Sahislara Tarihten Ornekler

"Israil Ne Ki " Diyen Sahislara Tarihten Ornekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

C_e_Z_a bunu yazdı:

Arkadaşlar,

İsrail, dünyadaki hangi ülkeyi isterse silah dahi kullanmadan alt edebilecek alt yapıyı kurmuş bir ülke.
    Topla,tüfekle,bilekle Türkiye'nin 10/1'i bile ile dalaşamaz, ama bildiğiniz gibi değil bu ülke.

Öyle bir sistem kurulmuş ki....

Sağlam tiyo almışın desene:)))

zuhaha puhaha koptum resmen xD xD

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

israili 1948 de bağımsızlığını tanıyan ilk ülke Türkiyedir.

israille dalaşmalar boş iş. sırf oy yükseltme hevesinden başka birşey değildir. pkk açılımındaki oy düşmesinin farkındalar.

israil bunu hep yapıyor ikili olarak...amaç gündem değiştirmek.

milleti yanlış bilgilendiriyorsun ilk tanıyan ülke türkiye değil ABD ve SSCB'dir. israili ilk tanıyan müslüman ülke türkiye'dir diyecektin.

türkiye israili tanıyan 31. ülkedir.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aşık attığımız ülke hakkında biraz informasyon :)

http://www.missilethreat.com/repository/imgLib/icbm%20comparison%20chart%20small%20labeled%20%20%20mda.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=_ImKwCLdOoY

http://www.youtube.com/watch?v=XoFkQsArvWQ

BU da büyük ağabeyleri USA:

http://www.youtube.com/watch?v=nYXBrjMcylE

Adamların işi gücü yıkım :|

Tamam beyler bizim asker yüreklidir, cesurdur falan da bunlardan da şemsiye açarak korunamayız ki

Edit: Bırakın israili de rusya neymiş lan öyle 1000 küsür nükü ne yapacaklarmış merak ettim, dünyayı 3 kere dümdüz ederler lan bu manyak emperyaller :S

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

----------------------------

on numara bilgi olmus hoca.
    ben simdi yorumlari okudum burdaki (tbt'deki) elemanlarin alayi analarindan bordo bereli olarak dogmuslar. ellerine silahi alip israil'in anasini zikeceklerini zannediyorlar. olm pc basinda call of duty, counter strike, medal of honor oynayarak asker olunmuyor. ama bizim mantigimiz belli her turkiye vatandasi asker dogar degil mi? gercek bir catisma gorseniz bir cogunuz gotten dusen bok misali oldugunuz yere yikilirsiniz hala bidi bidi ediyorsunuz.
    nufusa dayali savaslar artik bitti yok oyle bisey. hirosima ve nagazaki buna en büyük örnektir, tek bir ucak neleri degistirebilir.
    artik devir ekonomik guc savasi, israil adamin gotunden siringayla kan ceker.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca onlarda nüklüer bomba varmı var bizde varmı kimse yok demesin var ozaman neoluyonuz savaş çıkmıycağı kesin gibi bişi hem çıksada asıl öncelik savaş uçaklarındadır ben bizim pilotlara kefilim savaşçıktığında biryamuk olursa gelin hesabını bana sorun

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 10900 Toplam Mesaj: 76