İsrail Ordusunun Öğlen Yemeği
-
konuyla ilgisi yok ama israil şu anda filistinde soykırım yapmaktadır.
http://www.cnnturk.com/DUNYA/haber_detay.asp?PID=319&haberID=433502
-
ozamanki teknoloji ile şimdiki teknoloji birmi?
en basidini söyleyeyim, çanakkaleye çıkarma yapacak ülkelerin haritalarında inanılmaz hatalar var.
ozamanki çizimciler tepeleri dahi doğru dürüst çizememiş düz görünen yerler engebeli engebeli görünen yerler ise düz ova olarak çıkmış önlerine ve kendi cesetlerini siper yapmışlar.
ayrıca kaç uçak geçti çanakkalenin üzerinden? biri söylesede bilsem,kaç bomba bıraktı siperlere?
israildende askerlerindende nefret ediyorum ama adamlar hep çalışıyor.
teknolojide kazanıyorlar ama insan gücünde kaybediyorlar üstelik nüfuslarıda bir istanbul kadar bile değil.
-
Hiç mermi dolduran kadın fotolarını gördunmu onlar fantezi olsun yada ugras olsun diye mermi dolduruyolar diyorsan bu ilkokul yazmışsın baal
yahu hocam :)
O kadınlara her zaman için saygımız sonsuzda, kadının 5 senede basacağı mermiyi, adamlar 3.5 dakkada basıyorlar :)
Sana bişey diim, bu gün model ucaklarda kullandığımız bi vida var, plastik yüksek mukavemetli ve yanmaz...
Bu vidayı cinden tanesi 0.68$ dan getirtiyoruz neden biliomsunu?
Türkiyede o vidayı üretebilecek teknolojimiz yok imiş :)
sen hala canakkalede sırtlarında yük taşıyan nenelerimizi düşün, onlar yaptıysa bizde yaptık de...
-
Rene hocam a ilk defa bu kadar cok katılıyorum.Tarihle övünerek bi yere gelemez aksıne yerınde sayarsınız !
-
örnek olarak klişeleşmiş çanakkale örnegini vermemin sebebi konunun orduya dogru bir kucumseyici bir yaklasımda göruslerin artmasıyla ilgilidir.Bugun biyolojik silahtan da nukleer silahtanda haberimiz var o gunun teknolojik sartlarını da biliyorum merak etmeyin ama bu silahlar ordu tarfından degil keskin kurallar ve saglam politikalarla saglanır burda ordunun bir sucu yok ama varmıs gibi bir yaklasım sezdigim için cavap yazma ihtiyacı duydum bu yuzdendir ki çanakkale örnegini verdim tek suclu basarısız politikalar istirarsızlık ve satılmıslık bunların tek suclusu ise ordu degil hukumettir.anlasıldıysam sevinirim eger benim gibi dusunuyorsanız belirtin yanlış anlasılmaya maal vermemesi acısından.
-
o gördüklerinizin çoğunu bizde yedik askerde abartılacak bi durum değil kahvaltıda isteyen çay içerdi isteyen süt bazı günlerde dana rosto çıkardı hemde kremalı,kapuskayla kara şimşeke gelince buhar kazanında pişince tamam fazla yiyen olmuyordu ama tüplü ocakta pişince yemek kalmazdı
-
afiyet olsun, yarasın canlarıma. konuyuda menuden nano teknolojiye getirmissiniz, ilginc.
-
yav ben bu konuyu türkiyedeki askerlerin beslenmesi ile israildeki askerlerin beslenmesi arasındaki farkı açıklamak için açmıştım ama baya kaymış konu nükleer biyolojik filan :S
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
yav ben bu konuyu türkiyedeki askerlerin beslenmesi ile israildeki askerlerin beslenmesi arasındaki farkı açıklamak için açmıştım ama baya kaymış konu nükleer biyolojik filan :S
önemli olan yedigin yemegin niceligi degilde niteligidir...TSK bir askerin günde ihtiyacı olan kalori ve proteini saglıcak yemekler verebiliyormu verebiliyor o zaman sorun yok..... -
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
İsrail ordusu bunları yeyip en zorlu kış şartlarında operasyon yapabiliyomu ?
----------------------------israil operasyonmu yapıyo it herifler bomba sanayi ve savunma sanayide gelişmiler her şeyleri otomatik robot askere kimin ihtiyacı varki:|
Bu kadarda olmaz yaaa, kendini nasıl küçük düşüüyosun sen çalış seninde olsun neden adamlara bok atıyosun, ben onlara imreniyorum topu topu 10 milyonlar ama dünyayı dize getiriyorlar, Allah demişki oku, ilmi çindede bulsan git öğren ama biz napıyoruz ona buna bok atıyoruz. Sözlerimden sakın israil devletini savunduğumu çıkarmayın, teknolojilerine, ilimlerine, hırslarına hayranık o kadar :). Ayrıca @rene ye katılmamak elde değil