folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsrail Ordusunun Öğlen Yemeği

İsrail Ordusunun Öğlen Yemeği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

konuyla ilgisi yok ama israil şu anda filistinde soykırım yapmaktadır.

http://www.cnnturk.com/DUNYA/haber_detay.asp?PID=319&haberID=433502 

Ses Etme Hallederiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ozamanki teknoloji ile şimdiki teknoloji birmi?

en basidini söyleyeyim, çanakkaleye çıkarma yapacak ülkelerin haritalarında inanılmaz hatalar var.

ozamanki çizimciler tepeleri dahi doğru dürüst çizememiş düz görünen yerler engebeli engebeli görünen yerler ise düz ova olarak çıkmış önlerine ve kendi cesetlerini siper yapmışlar.

ayrıca kaç uçak geçti çanakkalenin üzerinden? biri söylesede bilsem,kaç bomba bıraktı siperlere?

israildende askerlerindende nefret ediyorum ama adamlar hep çalışıyor.

teknolojide kazanıyorlar ama insan gücünde kaybediyorlar üstelik nüfuslarıda bir istanbul kadar bile değil.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hiç mermi dolduran kadın fotolarını gördunmu onlar fantezi olsun yada ugras olsun diye mermi dolduruyolar diyorsan bu ilkokul yazmışsın baal

yahu hocam :)

O kadınlara her zaman için saygımız sonsuzda, kadının 5 senede basacağı mermiyi, adamlar 3.5 dakkada basıyorlar :)

Sana bişey diim, bu gün model ucaklarda kullandığımız bi vida var, plastik yüksek mukavemetli ve yanmaz...

Bu vidayı cinden tanesi 0.68$ dan getirtiyoruz neden biliomsunu?

Türkiyede o vidayı üretebilecek teknolojimiz yok imiş :)

sen hala canakkalede sırtlarında yük taşıyan nenelerimizi düşün, onlar yaptıysa bizde yaptık de...

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Rene hocam a ilk defa bu kadar cok katılıyorum.Tarihle övünerek bi yere gelemez aksıne yerınde sayarsınız !

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

örnek olarak klişeleşmiş çanakkale örnegini vermemin sebebi konunun orduya dogru bir kucumseyici bir yaklasımda göruslerin artmasıyla ilgilidir.Bugun biyolojik silahtan da nukleer silahtanda haberimiz var o gunun teknolojik sartlarını da biliyorum merak etmeyin ama bu silahlar ordu tarfından degil keskin kurallar ve saglam politikalarla saglanır burda ordunun bir sucu yok ama varmıs gibi bir yaklasım sezdigim için cavap yazma ihtiyacı duydum bu yuzdendir ki çanakkale örnegini verdim tek suclu basarısız politikalar istirarsızlık ve satılmıslık bunların tek suclusu ise ordu degil hukumettir.anlasıldıysam sevinirim eger benim gibi dusunuyorsanız belirtin yanlış anlasılmaya maal vermemesi acısından.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    o gördüklerinizin çoğunu bizde yedik askerde abartılacak bi durum değil kahvaltıda isteyen çay içerdi isteyen süt bazı günlerde dana rosto çıkardı hemde kremalı,kapuskayla kara şimşeke gelince buhar kazanında pişince tamam fazla yiyen olmuyordu ama tüplü ocakta pişince yemek kalmazdı

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    afiyet olsun, yarasın canlarıma. konuyuda menuden nano teknolojiye getirmissiniz, ilginc.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    yav ben bu konuyu türkiyedeki askerlerin beslenmesi ile israildeki askerlerin beslenmesi arasındaki farkı açıklamak için açmıştım ama baya kaymış konu nükleer biyolojik filan :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    DEVSIRME bunu yazdı:
    -----------------------------
    yav ben bu konuyu türkiyedeki askerlerin beslenmesi ile israildeki askerlerin beslenmesi arasındaki farkı açıklamak için açmıştım ama baya kaymış konu nükleer biyolojik filan :S
    önemli olan yedigin yemegin niceligi degilde niteligidir...TSK bir askerin günde ihtiyacı olan kalori ve proteini saglıcak yemekler verebiliyormu verebiliyor o zaman sorun yok.....

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:

HolySeclorum bunu yazdı:
    İsrail ordusu bunları yeyip en zorlu kış şartlarında operasyon yapabiliyomu ?
    ----------------------------

israil operasyonmu yapıyo it herifler bomba sanayi ve savunma sanayide gelişmiler her şeyleri otomatik robot askere kimin ihtiyacı varki:|

Bu kadarda olmaz yaaa, kendini nasıl küçük düşüüyosun sen çalış seninde olsun neden adamlara bok atıyosun, ben onlara imreniyorum topu topu 10 milyonlar ama dünyayı dize getiriyorlar, Allah demişki oku, ilmi çindede bulsan git öğren ama biz napıyoruz ona buna bok atıyoruz. Sözlerimden sakın israil devletini savunduğumu çıkarmayın, teknolojilerine, ilimlerine, hırslarına hayranık o kadar :). Ayrıca @rene ye katılmamak elde değil
Toplam Hit: 6251 Toplam Mesaj: 50