folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İsrail Ordusunun Öğlen Yemeği

İsrail Ordusunun Öğlen Yemeği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Rica ediyorum okuyun...

Burada söylemeye yada anlatmaya calıştığım şey kesinlikle ordumuzu vs kücük gördüğümden fln değil, ki her konuşmada TC ordusunun dünyanın en düzenli ilk 3 kara ordusundan bir tanesi olduğunu gururlanarak söylerim ama...

Bizim kaybetmemizin temel sebebide burada işte...

Askere gitmedim ama etimesgut zırhlı birliklerin bilgisayar tesisatını 2 sene önce ben çektim 3.5 ay birfiil her gün sabah 9 akşam 5 askeriyenin içerisindeydim. hemde onları dışardan izleme fırsatınıda birebir gördüm... Hala tadı damağımdadır revirde yediğim kirazın.. 10 asker için 3 kasa kiraz gelmişti :) yani olay yemekte şurda burda değil...

İşin diğer kısmına geçtiğimizde, bir resim koyacam şimdi size..

http://www.nuridemirag.com/tn_Resim_38.jpg

Bu fotoğraf thknın 30 yu yıllarda ilk kurulduğunda seri üretim yaptığı ucakların bir göstergesi...

1930 yılında seri üretim ucak yapan türkiye, şu anda bir adet amfibik yangın söndürme ucağı almak için israilin verdiği 2025 yılı tarihini beklemek zorunda biliyormusunuz :) israilin tınında bile değiliz :)

Peki türkiyede şu anda kac adet yangın söndürme ucağımız olduğunu biliyormusunuz? ben söyleyim size, şu anda kıcın tutuşşa söndürecek bir ucağın bile yok...

Öte yandan şu cok övündüğümüz f16 larımızın istenildiği zaman abd tarafından engellenebileceğine dair laf ortada cirit atıyor, ki oldukca mantıklı ve uygulanabilir bir durum çünkü yazılımını donanımını onlar yaptı :)

10 yıl marşında,10 yılda 15 milyon genc  yarattık derken uckurumuzun kuvvetliliğinden bahseden bizler, hala o marşta sözü gecen demir ağlarla sarılı raylar üzerinde gidip geliyoruz :)

1930-40 lı yıllarda trenlerin özellikle yawaş gitmesi amacıyla yapılan tren yollarında biz bu gün 4 vites üretilmiş trenleri ülkesine geri götürüp 2 çark daha attırıp 6 vites die hızlı tren yapmaya calışıyor, sonra tren kaza yapınca boku makinist uyuduya atıyoruz...

Yukarıda bahsettiğim gibi 0.68$ dan getirttiğimiz plastik vidayı bile üretecek teknolojin yokken, orada kadınlar mermi doldurudu demeyin abi bana... 20 lerde 1 köyün 1 ayda doldurduğu merminin vereceği tahribatın 1000000000 katını verecek mermiyi 45 dakikada üretiyorlar bu gün...

Hava savunma kalkanı kuracaz die başlıklı füzeleri, israilden sipariş edip, getirip başkentin ortasına kuruyoruz ama bir allahın kulu demiyorki yahu arkadaş başka ülkeden bomba alınırmı, bunun içinde yönetim birimini uzaktan yönetecek bi sistem varsa ne halt yeriz die bir allahın kulu düşünmüyor...

burada olay israilli şerefsizlerin yediği yemekde değil bizim aslanlarımızın karda kışta başardığı zor işlerde değil...

Buşhtur git denen herifin cıkın lan ordan dediği günün ertesi gününe 10.000 askeri geri ceviren ordu değil, yönetim şekli, tarzı ve yanlış politikadır... 2 askeri için filistinde taş üstüne taş koymayan israilden bahsediyoruz, öteki tarafta 12 askerine cuval geçirildiğinde sus pus oturan yönetimlerden bahsediyoruz... pkk denen şerefsizler karakol basıp adam kacırdıktan sonra, "gelecek ay abdye gidecem" bir yönetimden bahsediyoruz... Zamanında gece gündüz küfür ettiğimiz ecevit bile ayşe tatile cıksın diyebilmişken, biz "abdye gidecem" diyor ve bunu başarı sayıyoruz...

Türküm, türk olmaktan gurur duyuyorum, ama şu anki geçmişteki ve gelecekteki politikalar bizi ancak ve ancak arkasına pandik atılacak devlet durumuna getirmiştir, başkada bi halta yaramayız...

Onun için sakın ama sakın, canakkaleyi geçirmedik, seyit onbaşılar yüzlerce kiloluk mermiyi taşıdı, orada coluk cocuk cepheye mermi taşıdı, ayşe nine merminin üstünü bebesinin caputuyla örttü muhabbeti yapmayın, artık deliriyorum... Bırakında kemikleri mezarlarında sızlayan o cennetlikler bari rahat uyusun....

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

şuan aklıma geldi acaba devlet büyükleri şuan rene'nin son yazısını okusa ne diye bi yorum yaparlardı çok merak ediyorum.10 numara özetlemişin.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    yürü be rene !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

la bune kurbağamı :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    işte cevap,eline aklına fikrine sağlık aga duygularımı dile getirdin  ama artık halkımızın akıllanması lazım bütün bu olanları göremiyorsa yazık ki o seyit onbaşılı günleri de belki mumla arayacağız

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

en basidini söyleyeyim, çanakkaleye çıkarma yapacak ülkelerin haritalarında inanılmaz hatalar var.

ozamanki çizimciler tepeleri dahi doğru dürüst çizememiş düz görünen yerler engebeli engebeli görünen yerler ise düz ova olarak çıkmış önlerine ve kendi cesetlerini siper yapmışlar.

-----------------------------

Tarihi zaferleri,basarıları dusmanın hata yapması uzerine kazaldıgını ima eden bu tür cumleler tuzaktır cunku siz ne kadar ne diyosun kardeşim desenizda onun diyecegi sey sunlardır ; ilkokul duzeyinde konusma,ben öyle ima etmemiştim ve konu nerden nereye geldi bunlar bekledigimiz cevaplar.

ek olarak;

bu cevabı yazan adam diyarbakırlı sehitler adını koydugu übertanımlama ile amacını ve göruslerini fersah fersah aşıp gözler önüne sermiştir.Hukumet için; sizi yönetmesi için sectiler onları biz sectik gibi sonderece çizgi filmlerde ki kötu adamlar tarzında gulerek farzı misal eylediyim bu abudik gubudik cevapla tarihe geçmiş bir insanın TSK hakkında ki görusleri ne kadar etik olabilir.

konu nerden nereye geldi buyur ;

yılan tarzı her fırsatta kustugun hatta bu konu içinde bile kustugun ummet askını sadece benim gibi gördügü anda saklayamayan susmayanlar dile getirdigi zaman konu saptırılmıs olur.bu yazdıgın cumle cok ama cok derin bir sey ifade ediyor yazdıklarına dikkat et.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek

Filistinde insanlar yiyecek ekmek bulamazken bu hayvanların yediklerine bak.boğazlarında kalır inşllah.

ttnet e kotam girsin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Bizim dememizle ne degısebılırkı hocalar.(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    belki biri bunları duyar yada aramızdan biri bunları okurda yapar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Türkiye Cumhuriyeti Devleti 1962 yılında Uranyumu zenginleştirip Atom Bombası yapacak teknolojiye ulaşmıştır.Ayrıca Sovyetler yıkıldıktan sonra çok önemli teknolojik bilgi birikimi Ülkemize gelmiştir.Bizim ülkemiz hiçkimsenin bilmediği, hiçkimsenin konuşmadıgı gizli güçlere sahiptir.Ülkemizin ve Ordumuzun gücünden hiçkimse şüphe etmesin.
Toplam Hit: 6268 Toplam Mesaj: 50