Israil Web Sitelerine Darbeler Vuruluyor..
-
düne kadar bana hitleri neden seviyorsunuz, saygı duyuyorsunuz diyen komünist, en kral demokratlar, koyu dincilerin çoğu bu gün hitlere övgüler yağdırıyor.
yazık ya..Cidden yazık.Bir olayla bütün herşeyiniz değişiyor (değişenlere yazık).
Dink vuruldu ermeni, papaz vuruldu hristiyan, filistinli vuruldu, filistinli oldunuz.Onca mehmetçik'in vurulmasna rağmen bir türlü Türk olmayı beceremeyenler tonla dolu.Yazık...
not : Dün kızarken bu gün adolfçu olanlar, şehitlerle ilgilenmeyip, filistin için yürüyüş, propaganda yapanlara söylüyorum.
---
Bir insan kimliğini bilmeli, ne yapacağını bilmeli.
-
zumsuk'un mesajında katıldığım noktalar mevcut.Yani ben müslümanım diyen bir insan'ın hitler'e vs kim varsa tarihin kara sayfalarında kalmış insan müsveddelerine saygı duymalarını anlayamıyorum,sorun bende heralde.
İsrail olayına gelirsek te onlarında savunulacak hiç bir yanı yoktur benim gözümde,hitler ne ise şu anki israil liderleri de aynıdır ancak bu hitler'in haklı olduğunu göstermemeli diye düşünüyorum.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
JPriest bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
Büyük önder Adolf Hitler'i saygıyla anıyorum.. Ruhun şad olsun büyük önder. Dünya senin gibi bir lidere muhtaç durumda..
-----------------------------kesinlikle
-----------------------------Bi saçmalamayın ya
-----------------------------herkesin sewdiği insanlara saygı duyarsan ortada saçmalama kalmaz
-----------------------------Hitler sizin toplumunuzu mu yönetmiş de büyük önder diyosunuz ilginç.. bu ülkede Atatürk'e yakıştırılmayan herşeyi birilerine takmaya başladılar hadi hayırlısı bakalım..
-
zumsuk bunu yazdı:
düne kadar bana hitleri neden seviyorsunuz, saygı duyuyorsunuz diyen komünist, en kral demokratlar, koyu dincilerin çoğu bu gün hitlere övgüler yağdırıyor.
yazık ya..Cidden yazık.Bir olayla bütün herşeyiniz değişiyor (değişenlere yazık).
Dink vuruldu ermeni, papaz vuruldu hristiyan, filistinli vuruldu, filistinli oldunuz.Onca mehmetçik'in vurulmasna rağmen bir türlü Türk olmayı beceremeyenler tonla dolu.Yazık...
not : Dün kızarken bu gün adolfçu olanlar, şehitlerle ilgilenmeyip, filistin için yürüyüş, propaganda yapanlara söylüyorum.
---
Bir insan kimliğini bilmeli, ne yapacağını bilmeli.
-----------------------------Hitlerinin anasından girip 7 ceddinden çıkanların profil resimleri , iletileri cartı curtu hitler dolu..
Birde moda oldu ; Birgün öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz yazsını alıp c/p yapmak.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
Eğer bunun yüzünden int yavaşsa aq hepsinin.Adamlar gemi basıyor biz site hackleyerek kendimizi tatmin ediyoruz.
-----------------------------katılmamak elde değil sabahtan beri russian institute serisini çekiyorum 10~20 kb ile indiriyor
-
http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/519745-israil-saldiri-altinda
-
Lathedarkman bunu yazdı:
torpedo_XL bunu yazdı:
Eğer bunun yüzünden int yavaşsa aq hepsinin.Adamlar gemi basıyor biz site hackleyerek kendimizi tatmin ediyoruz.
-----------------------------katılmamak elde değil sabahtan beri russian institute serisini çekiyorum 10~20 kb ile indiriyor
-----------------------------13 ten sonra başka çıkmadı herhal?
-
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------Hitlerinin anasından girip 7 ceddinden çıkanların profil resimleri , iletileri cartı curtu hitler dolu..
Birde moda oldu ; Birgün öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz yazsını alıp c/p yapmak.
-----------------------------hocam imzamda da vardı;
"Ben Irkçı değilim,Sadece Adolf Hitler‘in bazı fikirlerini doğru buluyorum,Bu Ekonomi ve Toplum konuları,Yahudi‘ler değil tabi ki."
fakat ben bir gemi olayı sonrası değil, 8 aylık araştırma sonrası bu fikirdeyim.Günlük olaylarla fikri değişen insanları sevmiyorum.
-
İndexleri gören 7 yahudi webmaster kalp krizinden hayatını kaybetmiş! Arkadaşlar index atmaya devam daha fazla siyon kanı akıtmak lazım... (Gerçek sanan müritler çıktı, konuya cevap olarak zaytung bir haber yaptım)
-
ilk gündem sağlam çalışmış adamlar helal olsun.