İsrail"Den Türkiye"Ye "Turizm Boykotu
-
Mylitta bunu yazdı:n turistler.
-----------------------------
Niye okadar anlaşma yapmışlar ozaman?
hikaye işte..davos krizinin yaşandığı zamanlarda söylenmişti gelmeyecek Türkiyeye İsrail halkı diye.yahudiler parasını çekmedikten sonra pek kimsenin umrunda olmaz o gelmeyen yahudiler.
-
4eye bunu yazdı:
Turizm konusu açılmışken hep bizim millete abaza diyorlar nedense geçen yat gezisine gittik almanlar yan taraftaki yattaydı adamlar bildiginiz erkek erkeğe utanmasalar yatın üstünde yatırcaklar birbirlerini yere o derece samimiydiler. Adam açtı k**nı salladı bize dai biz yapsak neler demezler onlar yapınca sorun yok ama :D
-----------------------------Onlar erkeklerden icraat bulamadığı için buralara geliyor :D Her yaz karşı eve anne kız geliyor 1 haftalıgına tatil yapmaya sonra gidiyorlar deniz kenarına neyse
O kızla geçen sene çok deli muhabbet kurmuştum. Umarım bu sene erken gelirde muhabbeti ilerletir evcilik oynarız :D
-
İsrail kac milyon ki gelicek insan sanki cok fazla :|
Gelmesinler gelin diye yalvaran yok SİEGOOOO!
-
Hala davos ta yaşananları erdoğanla-perez in danışıklı dövüşü diyenlere duyurulur.
-
SucH bunu yazdı:
Hala davos ta yaşananları erdoğanla-perez in danışıklı dövüşü diyenlere duyurulur.
evet evet askeri eğitim anlaşması? serbest ticaret anlaşması?
Bu ne perhiz ne lahana turşusu arkadaş.
-
O yapılan antlaşmalar daha önceden yapılan ve muhtemelen bozulması halinde yaptırıma maruz kalabileceğimiz antlaşmalar. ve belli bir süreleri var. süresi bitene kadar böyle olmak zorunda.
-
Onlar gelmiyorsa siz gidin :)
http://www.goisrael.com/
-
xz bunu yazdı:
umarım Türkiye ile geri kalan ilişkilerini de keserler. Defolup giderler hatta memleketten
-
SucH bunu yazdı:
-----------------------------O yapılan antlaşmalar daha önceden yapılan ve muhtemelen bozulması halinde yaptırıma maruz kalabileceğimiz antlaşmalar. ve belli bir süreleri var. süresi bitene kadar böyle olmak zorunda.
kardeşim o tarihten sonra yenilenen antlaşmalar var.
-
Çok üzüldüm, yazık olmuş, neyse yeni ihaleler alınca bir dahaki yaza ske ske gelirsiniz....