folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail"Den Türkiye"Ye "Turizm Boykotu

İsrail"Den Türkiye"Ye "Turizm Boykotu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ibnelerin gelmesi bişey deil otelden eşya da çalıp gidiolar :) adam televizyonu koymuş bavula...

Güldüm yahu, Oha diyecem artık. :)

Allah Belalarını Vereydi, Şerefsizler Gelmesinler yahu, Kim İstiyorki Gelmelerini Mikser Gibi Her şeyi Karıştırmaktan başka Dünyada Bir İşe yaramayan Tek Irk.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

Marmaris'te yatla tura çıkarırsın kat kat zengindir senden,senın 300,500 tl bulunan cüzdanını aşırır  ehliyet.kartlar falan gider gören 

birisi var Allah'tan yatdan ınmeden çağırırsın polisi,marmaris gibi bi yerde hemen 3 avukat gelir, ulan beni doğrasalar  marmaris'te   devlet herkesi susturur truzim mahvolmasın diye israilli hem suçlu hem güçlü gelmesınler faydadan çok zararları var adamların dini bozuk çalacaksın diyor,öldürüceksın dıyor kasan dolsun ama nasıl olursa olsun ama dolsun böle emreden bi dinden nasıl iyi insan çıkar!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

maganda bunu yazdı:

Marmaris'te yatla tura çıkarırsın kat kat zengindir senden,senın 300,500 tl bulunan cüzdanını aşırır  ehliyet.kartlar falan gider gören 

birisi var Allah'tan yatdan ınmeden çağırırsın polisi,marmaris gibi bi yerde hemen 3 avukat gelir, ulan beni doğrasalar  marmaris'te   devlet herkesi susturur truzim mahvolmasın diye israilli hem suçlu hem güçlü gelmesınler faydadan çok zararları var adamların dini bozuk çalacaksın diyor,öldürüceksın dıyor kasan dolsun ama nasıl olursa olsun ama dolsun böle emreden bi dinden nasıl iyi insan çıkar!

Hırsızlıkta yapıyolar demi, Vay Şerefsizler Bense Tv Örneğine Gülmüştüm oysa Demek Hepsi aynı bunların, Bide Niye Tv olayına Gülerimki Görmüyormusunuz Filistinlinin Topraklarını Gözlerinin içine baka baka, Yavrularını Beşikte Kurşunlaya Kurşunlaya Çalmadılarmı.

İtler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    umarım Türkiye ile geri kalan ilişkilerini de keserler. Defolup giderler hatta memleketten

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4814 Toplam Mesaj: 35