folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder İsraile İhtiyaç Duymayacağımız Ve %100 Türk Yapımı İnsansız Keşif Uçakları.. PKK Nın Korkulu Rüyası

İsraile İhtiyaç Duymayacağımız Ve %100 Türk Yapımı İnsansız Keşif Uçakları.. PKK Nın Korkulu Rüyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:
    -----------------------------

MaxeL bunu yazdı:

pkk korkulu rüyasıymıs bir siktirsin gitsin.. pkk nah biter nah daha yüzlerce şehit haberi görüces gene lanet edilcek ee ne olcak boş boş verin gitsin amına kodumun ülkesini bir sike yaradığı yok

dolduğun anlaşılıyor. ama amına koduğum ülkesi cümlesi sarf edemesin birader...............

ülkemi diyorsun sen buraya  diyceksin havasından suyundan yararlanıyorsun bırakkk bırak bırak allah aşkına tv her açtığımda şehit haber sıkıldım  ülkeymiş yaşasın abd <3

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

deli oluyorum böyle türkiye de yaşayıp türkiye ye bok atan adamlara. tc kimliğin var, tc de yaşıyosun, türkçe konuşuyorsun, tc den ekmek parası kazanıp, hayatını tc de sürdürüyorsun.

sonra gidip elin gavuruna türkiyede yaşanmaz diyorsun yada elin gavurunu övüyorsun. siktir git o zaman bu ülkeden, türkiye de senin için ölüyordu. yanlız şunu bilki bu ülke böyleyse senin gibiler yüzünden böyle. destek olacağına köstek oluyorsun ülkene.

ne olursa olsun, devlet nasıl olursa olsun, kanında türk kanı, osmanlı kanı var. etme tarihine, vatanına ihanet.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

MaxeL bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

MaxeL bunu yazdı:

pkk korkulu rüyasıymıs bir siktirsin gitsin.. pkk nah biter nah daha yüzlerce şehit haberi görüces gene lanet edilcek ee ne olcak boş boş verin gitsin amına kodumun ülkesini bir sike yaradığı yok

dolduğun anlaşılıyor. ama amına koduğum ülkesi cümlesi sarf edemesin birader...............

ülkemi diyorsun sen buraya  diyceksin havasından suyundan yararlanıyorsun bırakkk bırak bırak allah aşkına tv her açtığımda şehit haber sıkıldım  ülkeymiş yaşasın abd <3

Kardeş kusura bakma o zaman, Siktir Git.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

MaxeL bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

MaxeL bunu yazdı:

Kardeş kusura bakma o zaman, Siktir Git.

şans yüzüme gülerse gidicem  zaten bu ülke için ne ölcem aq :D  

ne osmanlı kanından bahsediyorsun ki dostum =)  Ab rh +  osmanlıyla ilgili bişi göremiyorum ben :)

Break Dance Bboy MaxeL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

abi, erdoğan bu ülkenin başına gelen en büyük bela :) 

Uçağın kanatlarını bizzat Başbakan Erdoğanın tasarladığı söyleniyor, yazılımı hüseyin çelik yapmış, çok gurur duydum. Şaka bir tarafa Vestel firması 2001 yılında insansız hava aracı geliştirmişti ona ne olduğunu merak ediyorum.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MaxeL bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

MaxeL bunu yazdı:

benim vatanım herşeye rağmen güzel bir yer dostuylada düşmanıylada fark ettmez zaten bizden istenilende umutsuzluğa düşmemiz düşdükçe çabucak ülkeyi satar halde olduk allah kahır versin ülkemi yabancılara peşkeş çekenlere türkiye sadece pkk dan dolayımı şehit verdi ?? yok binlerce harbe katılmış insanların torunlarıyız bunlar. vız gelir kardeşim askerde kanımızın son damlasına kadar yemin ediyoruz o orda şehit olan şehitlerin ruhları şad olsun yeminlerinin hakını verenlerle doldu sen sanııyormusun bu hep böyle gidecek biryerden sonra fitil yanacak bir yerde ses çıkarılır. ama sabır birazdaha kardeşim mevlaya dua etmektten başka caremizmi var.?? şuan için yok o yüzden sabır sabır. sabırın bittiği yerde biz galip oluruz ......

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

GoldenBoy bunu yazdı:

acaba gercekten %100 turk malımı .????

%1 i yabancı olsun ne sikim olur ? israilden alırken bi ses çıkarmadınız aq şimdi her boka %100 mü dionuz

aynen 

katılıyorm

katilmamak elde degil..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hafız %100 türk malı ne la, %100 türk malı bi başka nesne söyleyin bana? teknolojik olmasada olur yada %100 alman malı %100 itlayan ?

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ulen amk israilin heronları mevzide üstümüzden geçiyordu zooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrttttttttt zort diye ses çıkarıyordu o sesi terörist duysa donma şekline yada bir kayanın ardına saklanır.  abi sistem istihrabat hızlı ve sorunsuz çalışması lazım.  uçak oraya gitti eee terörist gördü ee merkeze iletti ee komutandan emir alacak falan filan eee bekle babam bekle işte bu sorun ortadan kaldırılması lazım.

üretecen ee abd izin vermezse ırakın kuzeyinde keşif yapmaya nasıl kullanacaz ? pozitif düşünmeye çalışsamda olmuyor olmuyor. girecen amk hakkarinin güneyine dikecen sancağı hakkariye. genelkurmay karargahı hakkariye. toplayacan 10 bin jöh b.bereli habire operasyon habire operasyon. bu kan durana kadar operasyon. amk dağdaki bi zik yapamadı mı şehirdeki yusuf yusuf edecektir. ne kadar söylesekte ben hala biz niye hergün bekliyoruz diyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz. Sizde perişan olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

GoldenBoy bunu yazdı:

acaba gercekten %100 turk malımı .????

%1 i yabancı olsun ne sikim olur ? israilden alırken bi ses çıkarmadınız aq şimdi her boka %100 mü dionuz

aynen 

katılıyorm

katilmamak elde degil..

bu konu israil sitesinde açılsaydı ordakiler Türkler yapamaz %100 Türk olmaz mutlaka bizden alırlar yazarlardı

ne acıki Türk forumlarında herşeye mualefet olanlar israil taraftarı gibi yazılar yazıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5066 Toplam Mesaj: 38