İsrail"İn Lübnan"A Saldırısı Haklı Mı Haksız Mı Anketi
-
CNN kanalı İsrail Lübnan'a karşı haklı mı diye bir oylama başlatmış...Şmdiye kadarki en yüksek seçenek Evet seçeneği....Lütfen bunu Hayır olarak değiştirelim...Onun için lütfen elimizi çabuk tutalım ve Hayır diyelim ...
http://edition.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/
Lütfen NO'yu seçiniz...
-
ben yesi seçtim (:
-
Sebep ne olursa olsun herzaman korkaklar sataşır, saldırır..
(şelil 1-a iskorPİÇ) -
Ben ce hıc tıklememek lazım bole seylerı zaten cnn ne bok oldu bell ıbnelerın tabıde haksıs a.q haklı olurlarmı hıc savasın herturlusune karsıyım...
-
Acaba yes işaretini seçipte, bunu büyük bir gururla söylen kişi veya kişiler, orada ölen 250 kişinin parçalanmış cesedlerini, yıkılmış hastanelerini, yıkılmış yollarını, yıkılmış köprülerini, yıkılmış hava alanlarını, yıkılmış evlerini, parçanlanmış kolları, parçalanmış kafaları, yani ne olursa olsun bir canlının, hunharca, alçakca, haince, zalimce parçanlanmış bedenlerini gördülermi. Gaddarca öldürülen insanları gördükten sonra, gaddarca gaddarları savunan kişiler acaba kendi yakının parçalanmış bedeni düşünebilirmi. Dini ne olursa olsun, çaresiz ve kimsesiz şekilde, her an üstüne düşecek bomba, atılacak bir füze, sıkılacak bir mermi korkusu ile tirtir titreyen insanları bilip, görüp, duyup, ama tersini düşünen insanlar yazıklar olsun. İNSAN, İNSAN, İNSAN,CANLI
-
hani küfür ysakLanmş olmasa sövücem israile ama nese..
-
bende yes i sectim musluman veya deil haklı haklıdır
-
böle adamlarda var işte..
-
bunu sormaları bile dengesizlik yes yada no demeyecem cewaplamayacam yani.Onların yaptıgı anketin taaaaaaaa
-
israilin 2 askeri için yaptığı bu hareket, her gün 20 askeri şehid olmasına rağmen gıkını çıkarmayan devletimize örnek olsun.
-
ya baba onlarınkide bahane.Ama bizimkiler bunların yaptıgının ceyregini yapsa offffffff offffffffff
Toplam Hit: 3664 Toplam Mesaj: 37