İsrail"İn Lübnan"A Saldırısı Haklı Mı Haksız Mı Anketi
-
Bazı arkaşlar filistinlilerin haksızlığını savuınuyor, bazıları ise adeta israilliden çok filistinin haritandan silinmesini istiyor. Acaba soralım bunlara, hamas veya hizbullah ilk önce (yoksa sizin sözlükte 2 asker, 2 sivil anlamınamı geliyor) sivilleremi saldırdı. Bugün israil isterse hamasın veya hizbullahın değil 250, isterse 2500 veya 10,000 adet askerini öldürsün, çünkü bu savaştır, Askere asker, kana kan, dişe diştir. Ama sen onların kenine, nede olsa bu ölende müslümandır diye git masum ve savunmasız sivilleri öldür ve bu olayada sen gel haklı de. YAzık ve ayıptır dedikleriniz ve düşündükleriniz. SAygılar...
-
Birdefa siz şunu bilinki, kimsiniz nesiniz veya necisiniz bilemem ve bilmekte istemiyorum, kendi devleti, toprakları ve namusu, tüm dünyanın, sayın Akifin dediği gibi tek dişi kalmış medeni devletlerin önünde işgal altında iken, rahat uyku uyuyan, rahat düşünen, rahat davranan, rahat yemek yiyen, rahatlığındna taviz vermeyen olursa o ülkede (filistindeki) insanlar alçaktır derim. Bugün biz katliamlarla kurulmuş bir batı devleti değil, katliamlara maruız kalmış Türkiye Cumhuriyeti devletiyiz. Kayserideki lisenin bir dönem mezun veremediği, sadece büyük komutanın, ben size ölmenizi emrediyorum emri, ölmek için cepheye giden, kınalar sürülen, hiç bir maddi imkanı olmamasına rağmen, dünyadaki hiçbir ordunun sahip olmayacağı manevi değerlere sahip milletin nesilleriyiz. YAzıklar olsun israili savunan, filistini hor gören insanlara. Haması ve hizbullahı sevmiyorsanız dahi, vatanları için gözlerini kıprmadan ölmeyi göze almalrına saygı duymalısınız. Terörist dememelisiniz. Yoksa sizin gibiler sayesinde dünyadaki en büyük terörist bizim ülkemiz olacak. Çünkü vatanı, topraklları ve namusları işgal altındaken mal mal oturmak, insanlık değil, alçaklıktır. Açta okuyun biraz tarihimizi isterseniz.
-
Kahrolsun ülkemizdeki kardeş canlarımıza kıyan pkk lı köpekler ve yandaşları, kahrolsun bunlara destek verenler, Kahrolsun ABD, İsrail, Kahrolsun onların yandaşları ve uşakları.
-
israil yakın gelecekte haritadan silinecek. nekadar zengin ve güçlü olursa olsun israil denilen yer tahminen Konyanın 3 katı felan yüz ölçüme sahip bi yer. İranın onu yemesi bir haftayı geçmez.
Filistinliler değil israil masumları öldüren. Filistinlilerin yaptıgı meşru savunma.
Bu gun Filistinlilere terorist diyenlerin mantığından bakılırsa kurtuluş savaşı sırasında Türk milletinin işgal güçlerine karşı verdigi mücadele terorist mücadele olur. Biz ne kadar haklıysak vatanımıza girenlere karşı savaşmamız ne kadar doğruysa Filistin halkının yaptıgıda budur. Sonuçta bir savaş ve savaşta insan haklarını çiğneyen taraf israil. Filistinliler sadece yurdunu ve bağımsızlığını korumaya çalışıyor.
Çizilen yeni sınırlar, yapılan bu işgaller bir sonun başlangıcıdır. Ve yakın gelecekte çok şey değişmiş olacağa benzemektedir. Benim merak ettiğim BOP planına gore bizim ne zman savaşa dahil olacagımız, bize ne zman saldırılacağıdır.
-
Ben burdan antioksidan ve benzer düşüncedeki arkadaşlara diyorum ki, ben antepliyim, gel istersen burda güneydoğudan GAZİantepin nizip ilçesine kadar alınan yahudi topraklarını gör. Bugün ŞANLIurfa valisi sayın Harputlu görevden bu ve benzeri oalyların perde arkasını araladığı için görevden alındı. Bugün mossad ajanları güneydoğuınu her ilinde mevdut ve sık durumda fallar. Burda halka yahudi ile kürt kardeş tir naraları altında, en son 250 aile alınıp, israil ile filistin arasındaki tampon bölgelere yaerleştiriliyor. Bugün kuzey ırakta pkk yı eğiten mossad, onlara silah ve teknolojinin imkanlarını veren mossad, bugün urfada ki italyan hastanesine gelerek doğuım yapıp, doğum yerine urfa yazdırıp binlerce yahudi var unutma. Sizler müslüman veya arap düşmanı olabilirsin ama, az dahi vatan, millet ve devlet sevgisi varsa, şunu bilesinki, her yahudinin doğduktan sonraki en kutsal amacı (arzı mevuddur)buda dicle ve fırat nehirleri arasındaki yerlerin kendilerinin kutsal toprakları olup, bu yerler kendilerine göre kendilerine verilmiş yerlerdir. O yüzden ben bundan 5 sene önce ırakta kürdistan kurulacak dediğimde herkes gülerde, ama şunu bilesinki siz ve benzerlei insanlar olduğu sürece, adamlar sözde BOP(Büyük orta doğu)=BİP(Büyük israil projesi)ni gerçekleştirecek anlaşılan. Ne zamana kadar uyuyacaksınız bilmiyorum ama, isterseniz kendinize iğne batırın, isterseniz buzlu havuza girin, yani ne yaparsanı yapın uyanın, görmek ve bakmak isteğiniz yerleri veya sinsi planları görün ve kendinize gelin. Saygılar...
-
o gaziantep vs konusunda dediklerine katılıyorum.o kuonuda bişey dedim mi ben?
sıkışınca konuyu başka yere eçkme.kimsenin israili sevdiği yok.cvbınız olmadıında konuyu başkay ere çekmeyin...
benm eski açtıım konuara bakarsan o gaziantep te g.douda alınan topraklarla ilgili şyler görürsün meral etme sen....
hamasla,hizbullah çocuk vurmuyo ar mı.çocuk dolu otobusleri onlar uçurmuyolar mı.sattı topraklarda yeniden ösgürlük istemiolar mı?
nefarkı var bunların pkkdan -
Bence sorunun kaynağını bilmeden yorum yapamayız.Öncelikle savaşın sebebi özetle şu; zamanında israil abdulhamitten şu anki filistin toraklarını almak istemiş fakat abo satmamış.Bu israillliler de yavaş yavaş filistinlerden ev-arsa-bağ bahçe satın almışş.sonra bi bakmışlar aha bütün topraklar gitti.Sonra şurayı ver burayı ver deyi birbirlerini yiyolar.OLAY BUNDAN İBARET!!!Artık siz karar verin kim haklı kim haksız.
-
Türklerin satmadıı toprakları araplar satıyor işte (:
başka söze ne hacet..
bu arada biri iran için israili bi gunde bitiri demiş.sevdiimden değil ama sıkar o biraz (: -
Karem demıskı
Acaba yes işaretini seçipte, bunu büyük bir gururla söylen kişi veya kişiler, orada ölen 250 kişinin parçalanmış cesedlerini, yıkılmış hastanelerini, yıkılmış yollarını, yıkılmış köprülerini, yıkılmış hava alanlarını, yıkılmış evlerini, parçanlanmış kolları, parçalanmış kafaları, yani ne olursa olsun bir canlının, hunharca, alçakca, haince, zalimce parçanlanmış bedenlerini gördülermi. Gaddarca öldürülen insanları gördükten sonra, gaddarca gaddarları savunan kişiler acaba kendi yakının parçalanmış bedeni düşünebilirmi. Dini ne olursa olsun, çaresiz ve kimsesiz şekilde, her an üstüne düşecek bomba, atılacak bir füze, sıkılacak bir mermi korkusu ile tirtir titreyen insanları bilip, görüp, duyup, ama tersini düşünen insanlar yazıklar olsun. İNSAN, İNSAN, İNSAN,CANLI
-----------
Hadı kocum. Gıt bı tarıh kıtabı al elıne. Arapları 1900 lere kadar kım korumus bı oku. Onlar aclıktan olurken onları ısgal edıp besleyen devletın adını ogren. Sonra 1. Dunya savasına bak. Bak bakalım Araplar kıme ıhanet etmıs ? Sonra gel konus. Atıp tuttugun adamlar ( Israıl ) bıze 1. Dunya Savasında bır mermı bıle sıkmamıs bı ırk. Sence dostumuz kım ? Oyle sallamaya benzemez. Bana serefsız arapların cesetlerınden bahsetme. Bana asil Türk sehıtlerınden bahset. -
suriye savaşa girerse bence israil'in bu sonu olur çünkü tahminimce AB ve ABD de israil in yok olmasını istiyolar çünkü onlarda tehlikenin farkındalar iran'ı maşa olarak kullanabilirler...
Toplam Hit: 3371 Toplam Mesaj: 37