İsrailli Yetkilinin Zor Anları
-

Sunucu Stephen Sackur’un, “Dostunuz ve ortağınız Türkiye ile diplomatik bir soğukluk yaşıyorsunuz, çünkü Dışişleri Bakan Yardımcınız, Türkiye’nin Büyükelçisine küstahça davrandı. Bunu nasıl açıklıyorsunuz” sorusuna Meridor, şu yanıtı verdi:
“Bir açıklamanın burada yardımcı olacağını düşünmüyorum. Özür dilendi ve umarım bu konu en yakın zamanda sakinliğe kavuşur. Türkiye, İsrail’in sınır komşusu değil, ama yakın ve önemli bir komşusu. Türkiye ile iyi ilişkilerimiz var.” Ardından Meridor’un “Umarım Türkiye’nin İslami ittifak eğilimini değil, Batı’ya yakın ve demokratik bir Türkiye görürüz” demesi üzerine sunucu bu kez “Konuşuyorsunuz ama söylediklerinizin gerçeklerle alakası yok. Bundan birkaç ay önce Türkiye sizinle Suriye arasında arabulucu değil miydi” diye karşılık verdi ve yaşanan son krizi hatırlattı. Meridor bunun üzerine “Söylediğim gibi, bu yapılmamalıydı. Özür dilendi ve bunun Türkiye ile temel ilişkilerimizi değiştireceğini düşünmüyorum. Böyle olduğu için üzgünüm. Karşılıklı olarak eskiye dayanan ilişkilerimiz var. Her şeyin eskisi gibi olacağını umuyorum” dedi.
-
tükürdüklerini yaladılar. Hitler boşuna varolmamış
-
Şu hitleri bi yahudileri kestiği için bide çingenleri kestiği için seviyorum
-
ruhun şad olsun hitler.
-
bunlar cok yüz bulmuştu iyi oldu.
Bide bazı arkadaslar hitlerin sadece tutup yahudileri öldürdüğünü bildiğini ve buna karşın oh iyi olmus yahudilere hobaa güm güm gibi tempo tuttuklarını görüyorum.Hitler denyosu iyi bir halt yemedi.Şayet böle konuşarak Müslümansanız günaha giriyorsunuz.
-
üşüyoruz koca führer..
-
ee adam boşa asmış kesmemiş bu bijleri
-
Arap basınında çıkan karikatür :)
Demin feyste bayzin paylaşmıştı;

-
Firefox!
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------