folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrailli Yetkilinin Zor Anları

İsrailli Yetkilinin Zor Anları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

hitleri överken israilin hitler sayerinde kurulduğunu göz ardı etmiyelim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:
    -----------------------------

Asosyal bunu yazdı:

HolyReform bunu yazdı:

Adam güzel takmış lafı,bu arada hayırlı olsun İsrailden yeni uçaklar alıyormuşuz :)

bunun en büyük sebebi bizim istihbarat birimlerimiz dostum aselsanın en zeki 4-5 mühendisi kısa süre içerisinde intihar sürü verilerek öldürüldü bunu gören diğer mühendisler maalesef korkudan ne icat yapabiliyorlar nede arge'ye motivasyon sağlayabiliyorlar bizim istihbarat teşkilatı adam akıllı onları koruyabilse kimlerin yaptığını tespit edip kuyruğunu kıstırsa bu gün o uçakları belkide almak zorunda kalmıyacaktık. bak irana 2 sene önce kendi karasularını ihlal etti diye 7 ingiliz askeri rehin aldı maalesef bizde sadece laf var icraat yok...

Biz savaş uçağı mı ürettik şimdiye kadar?benim haberim yoktu kusura bakma.Benim bildiğim dışını biz yapıyoruz sağolsun içini Amerika,İsrail dolduruveriyor :)

O nu "İsraili kuşatıyoruz yakında görecekler,korkudan altlarına ettiler" gibisinden yazılar yazanlara ithafen söyledim.Yoksa istihbaratında,mühendislerinde yapacağı pek bişey yok...

İki de birde kıçı kırık iranla Türkiyeyi karşılaştırıp durmayın,her okuduğumda korku filmi izlemiş gibi oluyorum.Konuyla iranın rehin aldığı askerin ne alakası var arkadaşım?Senin benim başıma bela olan adamlar o sofuların bastıkları elçilikten kimsenin ruhu duymadan adam kaçıranlar,Dünyanın en büyük suikast timine sahip olanlar,bırak 7 askeri rehin almayı bölgede vuracak asker militan kalmayınca halka saldıran şerefsizler.Zamanın Irağına sadece silah,cephane vererek o ülkenin anasını ağlatanlar.Yani geçin şu İranı övmeyi artık..

arkadaşım işte ne demek istediğimi tam olarak idrak edememişsin. savaş uçağımı ürettik bu güne kadar demişsin.

vestel tamamı yerli malı ürünler ile kendi heronumuzu üretmeye kalktı deneme uçuşu sırasında heron düştü bizim emperyalist güçlerin maşası haline gelmiş medya olayı öyle bir şekilde servis ettiki adamları kepaze etti oysa ki öyle bir durumda ilk deneme olur böyle şeyler 2.de herşey daha iyi olacak diyerekten adamların şevklerini artırabilirdiler neyse diğer bir kendi üretimimiz olan yerli uçağımıza gelirsek tasarımı yapıldı üretime geçilecek dediler ama kimseden ses seda yok hürkuş uçak projesinden bahsediyorum.

iran olayına gelirsek mukayese etmedim sadece örnek verdim bu iran değil hugo chavezinin venezuellasıda olabilirdi veya israil ülkeler veya yapmış olduğu eylemlerden ziyade tavırları örnek vermek istedim biz sadece ses bazında tepkimizi koyuyoruz pratikte hiçiz demek istedim. kardeş tartışma ve atışma niyetinde değilim sadece bazı şeyleri göz ardı etmemek gerek diye düşünüyorum aselsan olayı çok önemli.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

Sana tek bişey söyliyim.Bu ülkenin tek sorunu emperyalist güçlerin maşası olan hükümetler değilde medyalar olsa kendi üretimimiz savaş uçağı filosunu dizerdik ip gibi.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

Sana tek bişey söyliyim.Bu ülkenin tek sorunu emperyalist güçlerin maşası olan hükümetler değilde medyalar olsa kendi üretimimiz savaş uçağı filosunu dizerdik ip gibi.

istihbarat birimleri = hükümetler yukarıda zaten onların ne alemde olduğunu belirttim kardeş. umarım bir gün o ip gibi filoyu dizebileceğimiz günlere şahit oluruz.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

özür dilendi diyorlar hala. özür felan olmadı. adam şahsım adına diyor israil devleti demiyor ama sizde özür diledi israil diye inanıyorsunuz bu hareketi yaptıracak kadar ne kadar alçak seviyelere düştüğümüzün göstergesidir. başka iş kalmadı israille konuşmalar yazışmalarla danışık dövüş yapmalarla uğraştırılıyor yazık.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

Şu hitleri bi yahudileri kestiği için bide çingenleri kestiği için seviyorum

daha ne kaldı ?

Merhabaaaaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Bazı kalıpları kullanmışsınız ancak Hitlerin Avrupa'nın Usame Bin Ladin'i olduğunu unutmuşsunuz. Amerika'nın ve İngiltere'nin, Almanya'yı yola getirmek amacıyla ortaya çıkardığı Hitler, tıpkı İran İslam Devrimi (Rusya'ya karşı), Usame Bin Ladin (Rusya'ya karşı), örneğinde olduğu gibi kontrolden çıktı. Sonrasında iktidarı sona erdirildi. Amerika eliyle kurulan BM Yahudileri bölgeye yerleştirdi.

Kimse Yahudiler kötüdür diyemez. Kötü olan siyasete bulaştırılan dinlerdir. Dünyanın en büyük savaşları da katliamları da bu nedenle veya bahaneyle çıkar.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

hakkaten enteresan oldugu kadar değil .. şu konu ;

Allah c.c.  yahudileri ve cingeneleri lanetlemiştir diye bilinir..

adolf hitlerde bu ikisini sabun yapti...

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Arap basınında çıkan karikatür :)

Demin feyste bayzin paylaşmıştı;

La Kurtlar Vadisi yazıyor sağ üstte 

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 4988 Toplam Mesaj: 30