İst. Anadolu Yakası Sevgili İle Gidilebilecek "Tenha" Yerler
-
Arkadaşlar dün gece ankaradaki arkadaşım aradı araba ile istanbula gelecekmiş. İstanbulda manita yapmıştı o yuzden gelecek bu arada. Neyse "kız" pis işleri seven ama otele de gitmeyen biri. Arkadaşımın ricasıyla bende o işleri bilmediğimden istanbul anadolu yakasında veya avrupa yakası da olabilir şöyle sessiz sakin araba ile gidilebilecek tenha mekanlar varmı bildiğiniz ?
-
Hocam devir değişti biliyorsun gece vakti taksimin göbeğinde yapsa kimse bişey demez bu kadar kasmasın kendini
-
yalnizturk bunu yazdı
Hocam devir değişti biliyorsun gece vakti taksimin göbeğinde yapsa kimse bişey demez bu kadar kasmasın kendini
Haklısın tabii orası öyle de yine de tenha olsa daha iyi olur niyeti belli olmayacak şekilde yani belgrad ormanı gibi D:
-
vay anasını sayın seyirciler.
ne demek otele gelmiyor?
araba ile tenha yerde hiç bir kıymati kalmaz müdür söylim.
ha biri gelecekmi bu ışık ne biri görecek derken kıymeti kalmaz.
saçından tuttuğu gibi direk otele götürsün. bunun için konu mu açılır hıımmnaaa.
-
zalimadam bunu yazdı
vay anasını sayın seyirciler.
ne demek otele gelmiyor?
araba ile tenha yerde hiç bir kıymati kalmaz müdür söylim.
ha biri gelecekmi bu ışık ne biri görecek derken kıymeti kalmaz.
saçından tuttuğu gibi direk otele götürsün. bunun için konu mu açılır hıımmnaaa.
hacı istanbulda kaç kızı sacından tutup götürebilirsin.
-
hacı geçsin avrupaya. menekşe sahile :) askerlik şubesinin karşı tarafı denize karşı tenhadır. iyi yerdir candır. kimseler olmaz akşama doğru :) her türlü iş görülür
-
Arkadaşın kızın tekini düzmek istiyor. Sen de onu nerde düzebilir diye bize mi soruyorsun. Yanlış mı anladım?
-
tagext bunu yazdı
Arkadaşın kızın tekini düzmek istiyor. Sen de onu nerde düzebilir diye bize mi soruyorsun. Yanlış mı anladım?
:))
-
janni bunu yazdıtagext bunu yazdı
:))
[^_^]
-
tagext bunu yazdı
yanlış anlamışsın hoca. Mevzu dusuzmek değil :) bakir zevki diyelim :D
-
google'a kiralık günlük ev yazın sonra çıkan residence'lardan uygun fiyatlı olanı arayın yer ayırtın :-)