folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İst. Anadolu Yakası Sevgili İle Gidilebilecek "Tenha" Yerler

İst. Anadolu Yakası Sevgili İle Gidilebilecek "Tenha" Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bende hafta içi perşembe yada cuma 3 veya 4 günlüğüne iş için İstanbul' a geleceğim Şişli' den ev bakıyorum şu airbnb' den daha önce hiç kullanmadım bu yüzden sormak istedim bu özel oda yazan yerlerde evde kalanlar var ancak 1 odası falan mı kiralık oluyor ? Bu konuda bi aydınlatın hele. Amaç kaçak et kesmek falan değil :) evli barklı adamım ben :D

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Transit yada starex camsız van kiralayın, 3 battaniye 1 yastık bolca ıslak mendil işinizi görür.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Yorumlar cok bomba olmus :D beykoz tarafina daha once gitmis patlamis orada. Yollu kiz degil otele gidelim diyemiyor direk birakir kiz. Olay su hani manzara hesabina, yemek yedikten sonra veya boyle sakin bi yere cekmek :) yarin bulusuyorlar bi bok bilmiyor napcagi hakkinda adam strese girdi mk

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

Yorumlar cok bomba olmus :D beykoz tarafina daha once gitmis patlamis orada. Yollu kiz degil otele gidelim diyemiyor direk birakir kiz. Olay su hani manzara hesabina, yemek yedikten sonra veya boyle sakin bi yere cekmek :) yarin bulusuyorlar bi bok bilmiyor napcagi hakkinda adam strese girdi mk

Hatun direk bakire ve istemiyorsa arkadaşın niye zorluyor? Yesin yemeğini tutsun ellerini yaşasın romantizmini. İllaki s.kecekbirini arıyorsa sokaklar 40 liraya veren suriyelilerle dolu. Orospu çocukluğu yapmasına gerek yok yani. Kız sesini çıkarmıyor diye ırzına da geçmeye kalkar ibne.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Anadolu kavagına git hocam kalenin oralarda bi manzara izleyin :) alternatif olarak beykoz korusu üsküdarda Fethi paşa korusu

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    SpectatorX bunu yazdı

Hatun direk bakire ve istemiyorsa arkadaşın niye zorluyor? Yesin yemeğini tutsun ellerini yaşasın romantizmini. İllaki s.kecekbirini arıyorsa sokaklar 40 liraya veren suriyelilerle dolu. Orospu çocukluğu yapmasına gerek yok yani. Kız sesini çıkarmıyor diye ırzına da geçmeye kalkar ibne.

Yavas gel kardesim. Milletin irzina gececek kadar asagilik kimse yoktur eminim bu forumda. Suriyelilere de bok atma.millrtin gunahini alma adami hasta etme.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    lacuradeamore bunu yazdı

Anadolu kavagına git hocam kalenin oralarda bi manzara izleyin :) alternatif olarak beykoz korusu üsküdarda Fethi paşa korusu

Fethi pasa guzel yerdir ben arkadasimla giderdim sosyal tesisler ozellikle super. Ankaradan gelen arkadasa beykoz sosyal tesislerini, yanindaki hayal kahvesini, sabanci ogretmen evini tavsiye ettim ucuz yerler ve sakin oluyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

çizik ;)

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı