folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbuk Kultur Universitesi Hakkinda

İstanbuk Kultur Universitesi Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaslar bu seneki oss sonucu istanbul kultur uni yi kazandim hukuk bolunumu aranizda oadan olan warmi yada bilqisi olan warmi acaba. bazi kisiler universitenin dinci oldugunu falan soyluyor bazilari ise kimi partilerin siyasi amaclarini asiladiklarini soyluyor oradan olan yada kesin bilgi sahibi olan warmi ortamlar nasil falan.... birde eger ordan olan kimse warsa sitesinde yurt fotoraflarini goremedımde warsa elinde yurt fotoraflarini rica edeyim nereye gitcemizi bilelim dimi :))

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Özelde de olsa hukuğu seçtiğin için tebrikler,inşallah adam gibi çalışır,vatana yararlı biri olursun..Boşver sen ortamı,ilk sene iki tane baba ders göreceksin,biri anayasa biri medeni hukuk..Onları BB'yle geç,hop 2. sınıftasın,tebrikler

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Bu uni ozeldi dimi? Yillik ne kadar? burs murs olaylari? taban puani?

cok sey istemiorum :D 

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    uni fiyati 16.800 falan ama birinci tercihten girer ve yerlesirsen %15 indirim aliosn yaklasik 2500 ytl ediyo buda. taban puani tam olarak bilmiorm ama www.iku.edu.tr de yaziyordu. burs durumu burslu kabul ediyor ama dogal olarak yuksek puanli ayrica uni icinde basarili olursan basari bursu warmis tam olarak bilmyrm tabi gidince gorcez herseyi

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Vaay haci guzelmi$ neese bakalim hayirlisi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    birseyler bilen yada burada okuyan hicmi kimse yok yaww :(    bu arada sirinevler civarlari nasil istanbulda temiz yerlermi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Uni sirinevlerdeyse uninin dinci oldugu dogrudur haci :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    avukat savci olmaya gitmisken seyh olup cikmayalim haci :d

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    aloş sen misin la :O istanbul hukuk he güzel :D bende maltepedeyim :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    Okul masonların elinde Okulun sahibinin 2 kızı var ve onlar okulla ilgileniyorlar.Bilgisayar bölümü bir faciaydı ama hukuk  bölümünü bilemiyeceğim.Sitesinden hocalarını bir araştır istersen.Okulda eskiden çok garip olaylar dönüyordu ama 4-5 senedir neler oldu bilmiyorum

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    kizlar guzelse hic problem yok dai :d bilgisyar bolumu faciaydi derken ne gibi faciaydi ya

Toplam Hit: 1567 Toplam Mesaj: 14