folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbuk Kultur Universitesi Hakkinda

İstanbuk Kultur Universitesi Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    İlk girdiğimde ortalıkta pc yoktu 2 ay pc görmedik.Derse gelen hocaların alayı fizikçiydi bölüm başkanı dahil.Kendilerini geliştirme diye bir şey yok.Bu bölüm inşaat yada işletme değilki  yöntemler sabit kalsınTeknolojinin ilerlemesiyle  değişen ders ve konuların olduğu bir bölüm.Günün gerisinde kalmış insanlarlada bu dolayısıyla olmuyor.Ayrıca burada anlatamayacağım kirli ilişkiler parayla geçmeler kağıttan soru silmeler neler neler gördüm.Kızların geneli kokoş erkekler ise kof.Tabi genelleme yapıyorum.Muhakkak düzgünlerde var.Araban yoksa kokoşlara fazla yanaşma derim.Öğrenci derneğine girecem şunu bunu yapıcam gibi idiallerin varsa unut.

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hmm kotu duruyo burdan galiba :(( peki hicmi guzel bisey yok yaw bu unide :d

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    Kişiliğini bilemiyecem benim seçimlerimle alakası olmayan binalar ve coması varlıkların olduğu bir yerdi.En güzel yanı haftasonlarıydı :) Benden sonra ne oldu ne değişti hiç bir bilgim yok.Ama sahipleri aynı olduğu sürece bölüm başkanlarıda değişmediği sürece birşeyin değiştiği sanmam.Şimdiki aklım olsa oraya gideceğime azerbaycanda okula yazılırdım ders başınada 50$ verir yatardım :)

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
Toplam Hit: 1566 Toplam Mesaj: 14