İstanbuk Kultur Universitesi Hakkinda
-
İlk girdiğimde ortalıkta pc yoktu 2 ay pc görmedik.Derse gelen hocaların alayı fizikçiydi bölüm başkanı dahil.Kendilerini geliştirme diye bir şey yok.Bu bölüm inşaat yada işletme değilki yöntemler sabit kalsınTeknolojinin ilerlemesiyle değişen ders ve konuların olduğu bir bölüm.Günün gerisinde kalmış insanlarlada bu dolayısıyla olmuyor.Ayrıca burada anlatamayacağım kirli ilişkiler parayla geçmeler kağıttan soru silmeler neler neler gördüm.Kızların geneli kokoş erkekler ise kof.Tabi genelleme yapıyorum.Muhakkak düzgünlerde var.Araban yoksa kokoşlara fazla yanaşma derim.Öğrenci derneğine girecem şunu bunu yapıcam gibi idiallerin varsa unut.
-
hmm kotu duruyo burdan galiba :(( peki hicmi guzel bisey yok yaw bu unide :d
-
Kişiliğini bilemiyecem benim seçimlerimle alakası olmayan binalar ve coması varlıkların olduğu bir yerdi.En güzel yanı haftasonlarıydı :) Benden sonra ne oldu ne değişti hiç bir bilgim yok.Ama sahipleri aynı olduğu sürece bölüm başkanlarıda değişmediği sürece birşeyin değiştiği sanmam.Şimdiki aklım olsa oraya gideceğime azerbaycanda okula yazılırdım ders başınada 50$ verir yatardım :)
Toplam Hit: 1566 Toplam Mesaj: 14