İstanbul - Pendik Gezilecek Yerler
-
arkadaşlar kız arkadaşımla pendik te buluşacağım. ben farklı bir şehirden geliyorum. istanbulun çoğu yerini biliyorum ama böyle gezilecek yerler falan bilmem pendikte. varmı şöyle gidebileceğimiz sakin bir yerler. cumartesi oradayım. pendiğinde pazarı var cumartesi kalabalık oluyor oralar. şöyle sakin bir yerler falan. botanik bahçe varmış duyduguma göre faaliyetemidir nedir varmı böyle rahat bir şekilde otuacağım bir yer?
-
Seni pendik'ten kadıköy'e hatta taksim'e doğru alsak olmuyo mu?
-
pendik sahili de ufacık bi yer
bence siz kartaldan büyükadaya geçin
-
hocam pazar günü bi planımız var taksime gideceğizde cumartesi de şöyle ufak bi buluşalım dedik. bi kaç saatliğine işlerim falan var pek boş vaktim yok ondan. yoksa büyük adaya giderdim de vakit sorun. yani pendik dışı çıkamam :(
-
OOoOO millet istanbulda gezmeye yer arıyo : ) bn giresunu yenıden çizerim istanbul gibi yerdede gezmeye yer bulamıyosanız
-
pendik diye sınırlıyız hocam :) yoksa git büyük adaya, yada dragosa kahvaltı yap boğazda balık ye taksime git :)
-
pendikte gezecek biryer yok hocam gerçekten.
istanbula geldiysen pendikten taksim veya kadıköye max 1 saatte ulaşabilirsin
-
hocam işim pendikte. allah kahretsin ki bi kaç saat vaktim olacak. neyse bakıcaz artık başımızın çaresine napalım :)
-
ala ala taksim diyen arkadaşları şiddetle kınıyorum (hiç bir zaman taksimin neresinde geziyorlar çözemedim) asıl pendikde gez taksime gitme bir pendikli olarak sölüyorum iyi dinle göz dağına gidebilirsiniz aşağıdaki çay bahçelerinde takılırsın birsürü kafe var sahili fena değildir (kartalınkinden iyidir) gitme şansınız varsa bostancıdan adaya geçin keşke bende pendikte olabilsem şu an :(:(
-
Anıtkabir
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
ala ala taksim diyen arkadaşları şiddetle kınıyorum (hiç bir zaman taksimin neresinde geziyorlar çözemedim) asıl pendikde gez taksime gitme bir pendikli olarak sölüyorum iyi dinle göz dağına gidebilirsiniz aşağıdaki çay bahçelerinde takılırsın birsürü kafe var sahili fena değildir (kartalınkinden iyidir) gitme şansınız varsa bostancıdan adaya geçin keşke bende pendikte olabilsem şu an :(:(
-----------------------------aa doğru söyledin göz dağı var.. süper manzara..
hoca oraya git bence de
Toplam Hit: 16676 Toplam Mesaj: 33