folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul - Pendik Gezilecek Yerler

İstanbul - Pendik Gezilecek Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    gideceğim oraya :) ykn mı biz bu uydu kent  civarlarında görşeceğiz. viaport yakınlarında oaya uzak mı hocam

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

YOK ÖLE Bİ YER

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Proxykaspersky bunu yazdı:
    -----------------------------

YOK ÖLE Bİ YER

sana öle geliyor anadolu yakasının kadıköyden sonraki en iyi yeridir pendik

yakındır hoca bir minibüsle oradasınız ama uydukent güzel değildir onu sölim viaport da takılırsınız biraz :) pek bişi yok ama  

edit büdüt: şu pendik iyi yer değil diyen arkadaşlar pendiğe kaç kere gittiler nerelerini gezdiler ne biliyorlar çok merak ediyorum pendikgençlik... 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    her gün üç vasıta ile pendiğe giden arkadaşım pendiğn çok güzel bir yer olduğundan bahsetmişti ama gezilecek neresi var halen bir soru.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Gezilecekten kastın nedir. Pendik gibi yermi var yaa gez dur merkezi merkezde güzel kafeler vardır oralarda oturursun. Kartala on basan bi yerdir pendik.

birgün olmasada birgün mutlaka
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

illision bunu yazdı:
    Gezilecekten kastın nedir. Pendik gibi yermi var yaa gez dur merkezi merkezde güzel kafeler vardır oralarda oturursun. Kartala on basan bi yerdir pendik.

en sonunda birisi çıktı kadıköyden sonraki en iyi yer yani bir yerle eşdeğer tut dersen kadıköydür 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:
    ala ala taksim diyen arkadaşları şiddetle kınıyorum (hiç bir zaman taksimin neresinde geziyorlar çözemedim) asıl pendikde gez taksime gitme bir pendikli olarak sölüyorum iyi dinle göz dağına gidebilirsiniz aşağıdaki çay bahçelerinde takılırsın birsürü kafe var sahili fena değildir (kartalınkinden iyidir) gitme şansınız varsa bostancıdan adaya geçin keşke bende pendikte olabilsem şu an :(:(

hocam pendik'te yaşabilirsin, yaşadığın yeride sevebilirsin tamam.

ancak gerçekci olalım biraz :)

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    kızıl kayalar yeter hocam taksime gerisini salla gitsin

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:

sunyy2003 bunu yazdı:
    ala ala taksim diyen arkadaşları şiddetle kınıyorum (hiç bir zaman taksimin neresinde geziyorlar çözemedim) asıl pendikde gez taksime gitme bir pendikli olarak sölüyorum iyi dinle göz dağına gidebilirsiniz aşağıdaki çay bahçelerinde takılırsın birsürü kafe var sahili fena değildir (kartalınkinden iyidir) gitme şansınız varsa bostancıdan adaya geçin keşke bende pendikte olabilsem şu an :(:(

hocam pendik'te yaşabilirsin, yaşadığın yeride sevebilirsin tamam.

ancak gerçekci olalım biraz :)

ben gerçeklerden bahsediyorum hocam rahat ol ;) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaKBeNaDaM
    RaKBeNaDaM's avatar
    Erkek

Senin belirttiğin yer uydukent pendik sınırları içinde ama merkeze uzak bi yer. Viaport yakın orada kız arkadasınla vakit geçirebilirsin büyük bir yer. Her türlü kafe vs yer bulabilrisin. Belirli saatlerde servisler var onlarla pendiğe gelebilirsin, merkezde de takılacağın güzel kafeler var, zaten diğer arkadasların belirttiği gibi gideceğin yerlerde de kızı tüm gün gezdiremeyeceğin için kafede oturacaksn, o yüzden yer çok önemli değil. Eğer pendik merkeze gelirsen koru diye bir yer var, çok hoş bir mekandır tavsiye ederim. Sahilde zaten onlarca mekan var istediğini tercih edebilirsin.

Eğer istersen yine bir arkadasın söylediği gibi gözdağına gidebilirsin oranın manzarası da ayrı güzeldir. 

Bu arada pendik pazarı da istanbuldaki en uygun pazarlardan birisidr ve aradığın hemen hemen her şeyi bulursun, tavsiye ederim.

Mutlu bir yüz takın...
Toplam Hit: 16864 Toplam Mesaj: 33