İstanbul - Pendik Gezilecek Yerler
-
gideceğim oraya :) ykn mı biz bu uydu kent civarlarında görşeceğiz. viaport yakınlarında oaya uzak mı hocam
-
İstanbul - Pendik Gezilecek Yerler
YOK ÖLE Bİ YER
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------İstanbul - Pendik Gezilecek Yerler
YOK ÖLE Bİ YER
-----------------------------sana öle geliyor anadolu yakasının kadıköyden sonraki en iyi yeridir pendik
yakındır hoca bir minibüsle oradasınız ama uydukent güzel değildir onu sölim viaport da takılırsınız biraz :) pek bişi yok ama
edit büdüt: şu pendik iyi yer değil diyen arkadaşlar pendiğe kaç kere gittiler nerelerini gezdiler ne biliyorlar çok merak ediyorum pendikgençlik...
-
her gün üç vasıta ile pendiğe giden arkadaşım pendiğn çok güzel bir yer olduğundan bahsetmişti ama gezilecek neresi var halen bir soru.
-
Gezilecekten kastın nedir. Pendik gibi yermi var yaa gez dur merkezi merkezde güzel kafeler vardır oralarda oturursun. Kartala on basan bi yerdir pendik.
-
illision bunu yazdı:
-----------------------------
Gezilecekten kastın nedir. Pendik gibi yermi var yaa gez dur merkezi merkezde güzel kafeler vardır oralarda oturursun. Kartala on basan bi yerdir pendik.
-----------------------------en sonunda birisi çıktı kadıköyden sonraki en iyi yer yani bir yerle eşdeğer tut dersen kadıköydür
-
sunyy2003 bunu yazdı:
ala ala taksim diyen arkadaşları şiddetle kınıyorum (hiç bir zaman taksimin neresinde geziyorlar çözemedim) asıl pendikde gez taksime gitme bir pendikli olarak sölüyorum iyi dinle göz dağına gidebilirsiniz aşağıdaki çay bahçelerinde takılırsın birsürü kafe var sahili fena değildir (kartalınkinden iyidir) gitme şansınız varsa bostancıdan adaya geçin keşke bende pendikte olabilsem şu an :(:(
-----------------------------hocam pendik'te yaşabilirsin, yaşadığın yeride sevebilirsin tamam.
ancak gerçekci olalım biraz :)
-
kızıl kayalar yeter hocam taksime gerisini salla gitsin
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------sunyy2003 bunu yazdı:
ala ala taksim diyen arkadaşları şiddetle kınıyorum (hiç bir zaman taksimin neresinde geziyorlar çözemedim) asıl pendikde gez taksime gitme bir pendikli olarak sölüyorum iyi dinle göz dağına gidebilirsiniz aşağıdaki çay bahçelerinde takılırsın birsürü kafe var sahili fena değildir (kartalınkinden iyidir) gitme şansınız varsa bostancıdan adaya geçin keşke bende pendikte olabilsem şu an :(:(
-----------------------------hocam pendik'te yaşabilirsin, yaşadığın yeride sevebilirsin tamam.
ancak gerçekci olalım biraz :)
-----------------------------ben gerçeklerden bahsediyorum hocam rahat ol ;)
-
Senin belirttiğin yer uydukent pendik sınırları içinde ama merkeze uzak bi yer. Viaport yakın orada kız arkadasınla vakit geçirebilirsin büyük bir yer. Her türlü kafe vs yer bulabilrisin. Belirli saatlerde servisler var onlarla pendiğe gelebilirsin, merkezde de takılacağın güzel kafeler var, zaten diğer arkadasların belirttiği gibi gideceğin yerlerde de kızı tüm gün gezdiremeyeceğin için kafede oturacaksn, o yüzden yer çok önemli değil. Eğer pendik merkeze gelirsen koru diye bir yer var, çok hoş bir mekandır tavsiye ederim. Sahilde zaten onlarca mekan var istediğini tercih edebilirsin.
Eğer istersen yine bir arkadasın söylediği gibi gözdağına gidebilirsin oranın manzarası da ayrı güzeldir.
Bu arada pendik pazarı da istanbuldaki en uygun pazarlardan birisidr ve aradığın hemen hemen her şeyi bulursun, tavsiye ederim.